İnsan ilişkilerinde Uzmanım doğruya yönlendiririm diyen varsa buyursun gelsin Allah için bi baksın.

Ağzına iki tane çakarım

İste ben kotu kalpli insani evime alip soframa oturtmam, yemek falan hazirlamam. Bu dogru iletisim degil, inanin bana degil. Umursamamak en sagliklisidir her anlamda. Siz ehlilestirme kurumu degilsiniz

Kız şu baklayı çıkarsan da sen de rahatlasan biz de rahatlasak. Neymiş hatası, hani yazsan da ona göre bir tavsiye versek. Böyle çok genelleme oluyor. Sorun ne bilmeden neye tavsiye verelim? Çatliciiiim

Kız şu baklayı çıkarsan da sen de rahatlasan biz de rahatlasak. Neymiş hatası, hani yazsan da ona göre bir tavsiye versek. Böyle çok genelleme oluyor. Sorun ne bilmeden neye tavsiye verelim? Çatliciiiim
Hayir boyle farazi ve felsefi konusmak daha ulvi bir hava katiyor sanirim

O hataları bi deseniz de biz de ona göre aklımıza gelen bir tavsiye var ise versek
Eltim zamanında çok güzel ağırlık koymuş heö kendine saygı duyurmuş hem kendini sevdirmiş biri. Samimiyet çok yok ama üslup yol yordam bilen biri yani içi çok kötü olsa da karşıdakine aldatmayan yine de üzerini düşen yaptırım uygulayan uygulama da yine de sayılan biri. Gelir bulaşıkları yıkamadan çıkar ben yokken tabi. Kayınvalidem arkasından söylense de yüzüne birşey diyemez. Asıl merak ettiğim bunu nasıl sağladığı. Hastalandı geçenlerde kayınvalidem hasta haliyle 4 5 gün baktı yemeğini yaptı mutfağını topladı. çocuğuna baktı. Benim bile hoşuma gitti merhameti. Öz annesi yok. Ölmüş seneler önce. Misafirleri gelsin anne çık sende gel diyen biri. Kızarsa yaptırım uygular torununu bahane ile göstermez.Ben de misafir ağırlayacağım onun tarafından yardıma gelir misin anne destek ol iş beklemiyorum diye açık açık söyledim ancak gönüllü gelirim demedi belli ki oda birşeye alı mış bu şekilde tepki veriyor en sonunda gelmezseniz gelmeyin ben hallederim anne dedim. Yani böyle gördüğüm bir insanın ayrım yapması çok üzücü. Bizimde eşimizle küçük yanlışlsrımız oldu beklentisini karşılayamadık. Gönlünü yapamadık ağırlık koyacağız derken. Konu basit gibi görünüyor ama ben hala kaç yıldır evliyim sorunu çözemedim. Böyle ayrım yapmaları zoruma gidiyor. En son annen gelsin dedi

Ben dümdüz söylüyorum asla eğilip bükülmem niye kendimi yorayim zaten üzülmüşüm birde hareketlerimden anlasilmayi bekleyemem

Ben hata ve yanılgı ile veya cahillikten dolayı yapılan hareketlerden bahsetmiyorum. Bir ince nüans var siz karsinizdakine birşeyler birkaç defa izah ettiyseniz kimse aptal değil insanlar karsisindakini nasıl uzduklerinin gayet farkında . O kişi size karşı hareketlerini ısrarla duzeltmiyorsa bu artık sizin üzerinizde ego tatminidir ben orda bir hayırdır derim karsimdakine :) ama tabiki hatasını düzeltmeye çalışan laftan anlayan insanlar tabiki affedilir. Hele ki kadın erkek ilişkilerinde kadın tarafının bir şeyi birkaç defa izah etmesi kadının kıymetini düşürüyor bana göre. Ha birde gecinmeye gönlü olan adam geçiniyor ve gönül alıyor. O yüzden benden ikinci şans almak baya zor artık

İste ben kotu kalpli insani evime alip soframa oturtmam, yemek falan hazirlamam. Bu dogru iletisim degil, inanin bana degil. Umursamamak en sagliklisidir her anlamda. Siz ehlilestirme kurumu degilsiniz
Dini anlatmak bana mı kalmış bilemem de geçmiş senelerde kutsal topraklara gittim efendimizin ahlakını okudum muhabbetim karınca miktarı da var ise çok kötü olmadığı sürece bazı insanları efendimizi sav ahlakını yaşayabilmek için sevmeye söz verdim kendimce. Sevmesem de kötü olmayacağıma söz verdim. İnsan oralara gidince boş yaşadığını anlıyor. Hele ki zamanında zorluk ve çile ile türlü türlü yokluk ile imtihan edilince. İnsanlıktan nasibimi almak istiyorum sadece bunu yapmak zor hem ahireti düşünüp hem dünyayı düşünüp yaşayana saf avanak damgası vuruyorlar.

Yani eltinizin koyduğu da ağırlık değil de resmen tehdit, şantaj. Kadın anlamış ki gelinin suyuna gitmez ise ne oğlunu ne de torununu doğru dürüst görebilecek ve de tatsızlık çıkacak. En iyisi istemesem de gideyim de büyüklük bende kalsın aramız bozulmasın demiş bence. Bana kadın hepinize de darılmış gibi geldi. Yani o da bir anne. Yaptırımdı, ağırlık koymaktı niçin gerek gördünüz acaba? Üstelik de kadın merhametli, iyi, anlayışlı diyorsunuz.

Ama haksızlık yapıyor ben de ona baktım hastalandı yanında kaldım benimde iyiliklerin oldu. Söylemek gerekirse eğer. Ama ben işte art niyetle yaklaşamıyorum yaptırım uygulayamıyorum. Eşimle kötü ise araları benide arayıp sormuyorlar. Ayrıca hepsini geçtim ben onlara karşı daha işten ve samimi olduğumu daha çok yardım ettiğimi düşünürken bu ayrımı haketmediğimi düşünüyorum

Sizde haklısınız ama geçim yapmak zorundaysanız ve kalbiniz kötüyken herşeyi daha da kötü yapıyorsanız. İyi düşünüp usulünce anlatmaktan başka çare kalmıyor ya da gecenin bu saatinde kadınlar kulubüne düşüp akıl danışıyorsunuz :)

Zaten art niyetle yaklaşıp siz de eltiniz gibi kayınvalidenizi tehdit ve şantajla yola getirmeye çalışmayın. Şimdi şöyle ki bir insan yeri geliyor 2 evladını bile aynı ölçüde sevip de davranmayabiliyor. Ben eltinizi de çok gönüllü olarak sayıp da gittiğini düşünmedim açıkçası yazdıklarınıza bakaraktan. Sizin istediğiniz size de eltinize gidip geldiği gibi gelsin, ihtiyacınız olunca destek olsun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…