- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
- 103
- Konu Sahibi bikahvebana
-
ne demek ben senin yanında olmam ama sen benim yanımda olacan...Allahııım bu insanlara ne oluyor..ben öyle kardeşin sıfatına bakmam.Olayları uzun uzun anlatmak istemiyorum. Kız kardeşimle hep arkadaş gibiydik. Sıkıntılı bir günümde yanımda olması gerekirken yanımda olmayan kız kardeşim kalbimi çok kırdı. Ben ona "biz kardeşiz birbirimizin yanında olmalıyız zor günlerimizde ve iyi günlerimizde ama sen beni yapa yalnız bıraktın" dedim. "Senin yardıma ihtiyaç duyduğun zamanlar yanında oluyorum ama sen beni yalnız bıraktın" dedim. Ve daha sonra "evet hata yaptım o gün ama ben böyleyim, sen ablasın sonuçta, senin daha çok ilgilenmeni beklerim ve ben aynı desteği sana gösteremeyebilirim" dedi. Bu arada bana abla diye hitap etmez ben de istemem zaten aramızda bir yaş var.
Kendimi aptal gibi hissediyorum. Ben bu kadar rasyonel değilim sanırım. Yakınınızda gönlünüzü açtığınız insanlar sizi şaşırtabiliyor. Çok kırgınım ona. O kadar soğudum ki. Ve yakında nişanlanabilir ona karşı nasıl davranmalıyım bilemiyorum.
yok artık ya abla daha çok ilğilenir diye bi kanun mu var .. ben evin en küçüğüyüm ama ablalarımın sıkıntısı olduğunda koşakoşa giderim ararım konuşurum teselli ederim.. kardeşler arasında sıkıntılar olabilir takılma hatasını anlar gelir özrünü diler .. nişanlanacagı için stresli olabilir o ana denk gelmiştir .. sen ablalık yap büyükler affeder ..
Benim kardesim bana dusmanimin bile yapmayacagi kotulukler yapti. Suan gorusmuyorum ve boyle devam etsin istiyorum.
Ayrica kan bagina da inanmiyorum.
Merak ettim de mesafe koymalı ama mesafenin sınırı ne olmalı. Ben iletişimi tamamen kesmeyi düşünmedim. Kardeşinizle hiç görüşmeden mutlu musunuz peki?
Evet cok iyiyim boyle. Hatta annem ve babam da durumu ve bana verdigi zarari gordukleri icin saygi duyuyorlar ve ben annemdeyken gelecekleri zaman baska zaman gelin diyorlar. Bana dusmandan beter davranan birine karsi iyi hislerim olmasi sacma olurdu zaten.
Kardeşiniz ne yaptı ki tam olarak? Konunuz çok soyut kalmış.demek iki kardeş düşman olabiliyormuş... hayat beklemediğin yerden vuruyormuş. ben yine de akıllıca davranmak istiyorum sonrasında sen ben nişanlıyken benle ilgilenmedin diye lehine çevirebilir durumu..
Kardeşiniz ne yaptı ki tam olarak? Konunuz çok soyut kalmış.
Tatsız ve uzun konu.. Kardeşim sağlıkçı ve benim tansiyonum düştü birlikte yolculuk ederken, fenalaştım. Ben de ne olduğunu anlayamadım. Sağlıkçı olduğu için hayati bir durum olmadığını anlamıştır ama otogarda bir insanı yalnız bırakacak kadar da vefasız olunmaz. Arkadaşlarıyla görüşecekti ve köprü trafiğine yakalanmamak için yoluna devam etti. Görüşeceği arkadaşları zaten her zaman görüştüğü bildiğim kızlar. Ben ise rezil oldum yolun ortasında. Bir saat kadar bekledim otogarda ve sonra bir araç bulup merkeze geldim. Neyse sonra konuştuk ve yukarıda yazdıklarımı söyledi..
Ben de evlenmeden once bir defasinda adet agrisi cekiyorum. Ama oyle boyle degil yerlerde kivranip can cekisiyorum. Evde agri kesici kalmamis annem de kardesimi uyandirdi bana ilac almasi icin (ogleden sonra bir civari). Vay efendim niye uyandirmisiz ona neymis hicte rahatini bozamazmis... Annem de dizinden yeni ameliyatli zor yuruyor. Kadin kalkti git gel 20 dk boyunca yurudu de bana agri kesici aldi. Yani dusmanim olsa vicdanim sizlar ne olursa olsun giderdim ben. Bu arada harcligini falan ben veriyorum bayramda dugunde ust bas ben aliyorum.
Bu olay en hafifiydi. Neyse evlenmeye karar verdi bana dediler ki buyukluk yap affet. Affettim ama affettigime suan kopek gibi pismanim. Onu affettigim icin cok kotu gunler gecirdim.
Benim ablam da boyledir sagolsun cok ince dusunur. Aramizda 1 yas kadar var, hic sen ablalik yapmak zorundasin demedim ama onun kisiligi oyle benimki degil ne yazikki. Maddi manevi her seyi yapar benim için, bende onu cok seviyorum ama ne bileyim ben ona gore odunum malesef. Biraz kisilik meselesi.
Yuh diyorum! Sizin sağlığınız için bile endişe etmeyecekse, neyin kardeşliğiymiş. Ben arkadaşimı bile o halde bırakmayı içime sindiremem.Tatsız ve uzun konu.. Kardeşim sağlıkçı ve benim tansiyonum düştü birlikte yolculuk ederken, fenalaştım. Ben de ne olduğunu anlayamadım. Sağlıkçı olduğu için hayati bir durum olmadığını anlamıştır ama otogarda bir insanı yalnız bırakacak kadar da vefasız olunmaz. Arkadaşlarıyla görüşecekti ve köprü trafiğine yakalanmamak için yoluna devam etti. Görüşeceği arkadaşları zaten her zaman görüştüğü bildiğim kızlar. Ben ise rezil oldum yolun ortasında. Bir saat kadar bekledim otogarda ve sonra bir araç bulup merkeze geldim. Neyse sonra konuştuk ve yukarıda yazdıklarımı söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?