- 5 Ağustos 2019
- 36
- 21
- 3
Ben de babami bebegimi kaybettim ustelik ailemle aramda koca bir ülke var. Ve bunlar ust uste yaşandi.. hayat her zaman âdil davranmiyor başiniz sağolsun bu arada kardeşimBabamı günlerce yoğun bakım kapısında beklemek...
Bebeğimi kaybetmek ...
Ailemden uzakta tek başına kimsem olmayan bir şehirde olmak .
En büyük çaresizliklerimdi ☹
Allah daha beterlerinden korusun
Ölüm ve çaresiz hastalık derim rabbim kimseye dermansız dert vermesinBence en büyük çaresizlik Takdir-i ilahi dediklerimiz...
Canim ıste orda hata yapıon anne olacak hissi taşı kendinde motivasyonun düşük olursa bu biraz zorHayaller kurup da gerçekleşmemesianne olamayacak hissi her ay hüsran
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için. Gerçekten Allah sabır veriyor, 12 yıl oldu abim gideli. Ama acısı geçmiyor. Benimde tek dileğim Allah evlat acısı göstermesin kimseye. Evlatlarımızdan değerli hiçbir şeyimiz yok bu hayatta. Sen gösterme Rabbim.ALLAH (C.C) gani gani rahmet eylesin sizlerede bolca sabırlar ihsan eylesin sevdiklerimizi uzun bir zaman başımızdan eksik eylemesin sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşaALLAH evet en büyük çaresizlik ölüm karşısında elden hiçbir şeyin gelmemesi oysaki hayatta hepimiz muhakkak hayal kırıklıkları maddi ve manevi sıkıntılar yaşayıp çaresiz kaldığımızı düşünmüşüzdür ama ALLAH (C.C) her daim bir çıkar yol veriyor bir şekilde mücadelemizi veriyoruz ama ölüm öyle değil sonun başlangıcı. Bizim için son ama ölen için yeni bir başlangıç sonsuz bir başlangıç RABBİM sevdiklerimizin acısını erkenden yaşatmasın tekrardan sabırlar dilerim.
Iyileştiniz mi, nasılsınız? Arkadaşıma 17 yaşında konuşmuştu bu teşhis, 15 yıl önce. Şu anda ikinci çocuğuna hamile. Doktorun %20 çalışıyor dediği tek yumurtalığıyla.En büyük çaresizliği doktor yüzüme karşı kansersin dediğimde yaşadım. Üstelik rahim kanseriydim ve henüz çocuğum yoktu. O an ölebileceğimi, rahmimi almak zorunda oldukları için hiç çocuk sahibi olamayacağımı, eşime çocuk veremeyeceğimi, aileme söylersem çok üzüleceklerini vs. hepsini aynı anda düşündüm. Doktorun yanından çıkıp eşimle başbaşa kaldığımızda eşime ilk sorduğum soru çaresizce biz ne yapacağız şimdi oldu. O anki çaresizliğimi hayatım boyunca unutamam... Ama her şeyin çaresi var ölüm hariç. Yine de şükretmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?