- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Psikolojik şiddet uyguluyor sözle.Canlar konu devami gibi oldugu icin belki kapanabilir. Diger konuma yazdim ama kimse gormedi. Eve gelince konustum ben bununla kizlar. Seni midem almiyo s.ktr git dedi senin gibi kadini bilmem ne yapiyim dedi kufur etti. Cok sinirlendi bende cocugu aldim iceri giderken tuttu kolumdan cekistirdi kolum kabardi ustumdekini cekince. Cocugu da kucagina aliyorsun vuruyum da ona da gelsin diye demi serefsiz karaktersiz dedi. Dovmemi bekleme s..ktr ol git dedi. Sonra bu cikti disariya geri geldi. Bende oturma odasinda yatiyorum disaridan geldi televizyonu acti bende yatiyordum saygisiz ya bu. Neyse bu 2 saat sonra geldi bende kalktim giderken burda yat dedi bende yok dedim gectim oturma odasina arkamdan geldi yuzume dokunmaya calisti geri cekildim yuzumu kapattim. Ben oluyum de kurtul batsinbudunya dedi. Yataga cagirdi bende beni miden almiyor ya hani o kadar laftan sonra yine almaz istemiyorum dedim kapattim kapiyi. Bu ne yapmaya calisiyor kizlar ben anlamadim
önceki konuda dövmüştü zaten canım.. arkadaşın işi yokmuş, annesi babası yokmuş, küçük bebeği varmış. bir de sapkın mı diyim salak mı diyim bir yurt müdiresi var alıp eliyle kocasına teslim eden (konu sahibine sahip çıkıyormuş güya!)... konu çok karışık yani...önceki konunuzu bilmiyorum da bu söylenenlerden sonra neden hala o evdesiniz ?
adam dövmemi bekleme demiş küfür etmiş git demiş.. siz yatarken gelip tv açtı diye saygısız diyorsunuz..
off Allah yardım etsinönceki konuda dövmüştü zaten canım.. arkadaşın işi yokmuş, annesi babası yokmuş, küçük bebeği varmış. bir de sapkın mı diyim salak mı diyim bir yurt müdiresi var alıp eliyle kocasına teslim eden (konu sahibine sahip çıkıyormuş güya!)... konu çok karışık yani...
mor çatı da olumlu dönüş yapmamış konu sahibine (burasını ben de anlamadım)... konu sahibi darp raporu da almadı geçen sefer... öyle yani..
Canım iş konusunu konuşmadın di mi?
Önceki konu hangisidir bilmiyorum ama şu yazdıklarım çok kötü.nasil devam eder bu evlilik bilemedim.nasil bu noktaya geldiniz
Psikolojik şiddet uyguluyor sözle.
önceki konunuzu bilmiyorum da bu söylenenlerden sonra neden hala o evdesiniz ?
adam dövmemi bekleme demiş küfür etmiş git demiş.. siz yatarken gelip tv açtı diye saygısız diyorsunuz..
Nasıl bu noktaya geldiniz özet geçseniz? Allah sabır versin size
bu adamdan olmaz
Ya bu erkeklerın hepsı mı manyak.hadı kavga etme aldatma anladım da ya bunlar ne .bakırkoydekıler yaapmaz boyle
her kavgaya ayrı konu açmaya gerek yok. şiddet gören ama çeşitli nedenlerle/bahanelerle boşanmayan/boşanamayan bi kadınsınız işte. söyleyecek söz kalmadı. önceki konudan devam etseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?