Insan mi bu anlamadim.

Bi daha diye bisey yok zaten canim. Bosanicam. Elimde kanitlarim var canim resim ve yazismalar var

Memuriyet için dilekçe verecektin verdin mi? Sana onca yol gösterilirken neden inatla yurt müdürüyle esinle konuşup duruyorsun anlamıyorum. Ikisinden de hayır yok.

Bunu dun cok iyi anladim zaten. Bu aksam sehir disina gidiyor. Pazartesi gidip konuscam kaymakamlik il mudurlugu aile ve sosyal bakanligiyla falan. O buradayken halledemem ne zmaan gelecegi belli olmuyor

Ayy acaba nasil ve nerede bu ucretsiz kresler

Cook tesekkur ederim canim cok sagol

istemedi mi bütün empati uğraşlarım boşuna imiş o zaman... bunu anlamam mümkün değil. konu sahibi , sebep?

Istemedim degil. Oranin sartlari biraz agir diye duydum disari cikma falan yok diye biliyorum ve telefonu falan aliyorlarmis o yuzden yoksa istemedigum icin degil yani. Suan siddet gormus olsaydim ve kalacak yerim olmasaydi hemen giderdim emin olun. Ama suan o 1 ay evde olmayacak bende o arada bakanloga falan basvuru yapicam

Bazen cok acimasiz olabiliyorsunuz. Konusacak dertlesecek akil alacak kimsem olmadigi icin acmis olabilir miyim. Neden konu actigimi da soyleyim hemen. Eski konunun altina yazinca kimse gormuyor

Suan istedigim icin buradayim. O zman acabalarim vardi ama cevaplarini aldim ben o acabalarin

Canim o 1 ay evde olmayacak. Bende o arada isimi kresi ev ayarlayip bosanma dilekcesi vericem. Oyle bos bos gidip daava acamam.
oturduğunuz ev sizin mi evlendikten sonra alınan mal var mı ev-dükkan-araba-arsa eğer var ise boşanma anında bunların yarısı sizin.

Bazen cok acimasiz olabiliyorsunuz. Konusacak dertlesecek akil alacak kimsem olmadigi icin acmis olabilir miyim. Neden konu actigimi da soyleyim hemen. Eski konunun altina yazinca kimse gormuyor

bak şu iki mesajını bir oku lütfen... evde kocandan dayak yiyorsun, çocuğunun canı tehlikede. bir akılsız yurt müdiresinin peşine takılmışsın, burda söylenen herşeye kulak tıkıyorsun. kadın sana yardım edeyim kalacak yeri ayarlayalım kadın sığınma eviyle demiş, gerek yok diyorsun. yok şartlar ağırmış...

acımasız değilim. istediğin tek şey burda binlerce kadınla kocanı kötülemekten öteye gitmiyor. çocuğun olmasa ne yapıyorsan yap derim ama adamın dediği lafların farkında mısın? çocuğa da tokat gelsin diye mi kucağına alıyorsun demiş. ya bir dahakine al o zaman der o günahsıza vurursa?

sana çocuğunun sağlığı mı lazım , cep telefonu mu?

neyse canım ya... cidden çekme bu etrafındaki vicdansız tayfayı istiyorum , ondan böyle çıkışmam. hayat senin, çocuk senin. otur o zaman evinde napalım?

oturduğunuz ev sizin mi evlendikten sonra alınan mal var mı ev-dükkan-araba-arsa eğer var ise boşanma anında bunların yarısı sizin.

Ev bizim. Araba da var. Daha dun yeniledi arabasini. Bi tane daha ev var tokinin o benim ustume ama onun 20 milyar borcu var ve daha kac sene sonra yapilacagi belli degil

Oturmicam canim neden boyle konusuyorsun ki. Kulak tikamiyorum sadece su adamin gitmesini bekliyorum. O varken hic bisey yapamam ben. Bu aksam gidecek bende gidip konusmam gereken her yerle konuscam. Suan a kadar siddet ison icine girmemisti yani 10 gundur. Bende onun bugun gidecegini bildigim icin gitme geregi gormedim acikcasi

sana çözüm olacak akıl verenin fikirlerine duyarsız kalıyorsun ama... boş boş boşanma davası açamam ne demek? davayı açınca ertesi gün boşanmıyorsun zaten.

Ya tabi ki onun sagligi ama hadi orda bana is bulamazlarsa ben nasil halledicem peki telefon olmadan disari cikamadan

Ev bizim. Araba da var. Daha dun yeniledi arabasini. Bi tane daha ev var tokinin o benim ustume ama onun 20 milyar borcu var ve daha kac sene sonra yapilacagi belli degil
Evlendikten sonra alınan bütün mallar ortak tapunun kimin üstüne olduğu fark etmez şuan oturduğunuz ev evlendikten sonra yani resmi nikah kıyıldıktan sonra alındı ise ve tapusu eşinizin yada sizin üstüne ise boşanma anında yarı yarıya paylaşılır,hatta ev tapusu üzerine ve araba üzerine şerh koydurabilirsin başkasının üzerine vermesin diye.evler ve araba satılıp para ikiye bölünür.

sana çözüm olacak akıl verenin fikirlerine duyarsız kalıyorsun ama... boş boş boşanma davası açamam ne demek? davayı açınca ertesi gün boşanmıyorsun zaten.

Sonucta o kagit onun eline gececek ve daha kotu olacak o zman bende herseyimi halletmis olarak bu evden cikip gidicem tek sebebim bu beklememin

Evet canim o serh dedigin seyi yapicam zaten baskasinin uzerine geciremesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…