Insan mi bu anlamadim.

kocan olacak herif çalışmana müsade eder mi sorun çıkarır mı? memur olma şansın varmış, evliyken de olabilirsin sanırım.

yerinde olsam biraz aklımı kullanır acele etmem. biraz suyuna mı gitmek diyeyim ne desem bilemedim, biraz idare ederim, kavga çıkmasına, şiddet göstermesine sebep olacak şeyler yapmamaya çalışırım, o sırada memurluk için uğraşır memur olurum. sırtımı devlete dayayınca, eşime çaktırmadan kalacak yerimi de ayarlarım.
ondan sonra çocuğumu da alır çeker gider, boşanma davasını açarım.

ama böyle işin gücün yokken, bi de bebeğinle ayakta kalman zor olur. sığınma evi dediğiniz 6 ay sadece, bildiğim kadarıyla. o 6 ay içinde iyi bi iş bulup bulamayacağın ne malum? bence şuan ilk işin memur olmak olsun. bi kendine güvenin gelsin, ondan sonra boşan.

Izin vermez canim. Evet bende o yuzden gidemiyorum siginma evine. Zaten burda olmayacak 1 ay o arada da ben herseyi halledicem

Acı çekmeye mutsuz olmaya hiç olarak görülmeye alışmıssın sanki.
Adım atacağın hayat seni korkuturken içinde bulunduğun hayat iyi geliyor.
Şaşkınım daha ne olsun bekliyorsun

O müdürün hangi gerekçeyle seni eve gönderdiğini, seninde nasıl kabul ettiğini anlamış değilim.

Acı çekmeye mutsuz olmaya hiç olarak görülmeye alışmıssın sanki.
Adım atacağın hayat seni korkuturken içinde bulunduğun hayat iyi geliyor.
Şaşkınım daha ne olsun bekliyorsun

Evet cok korkuyorum ama bu hayati cekmeye razi degilim. Suan o mutfakta ve ben titriyorum midem bulaniyor yemin ederim stresten

Ben zorla kabul ettim ve beni evde birakacaklarini dusunmemistim. Gerci bi yandan da iyi oldu. Acaba duzelir miydi gibi bisey olmayacak aklimda

Kizlar ya bu adam beni hic gitmeyecek zannediyor biliyor musunuz
Artık aklından acabaları sildiysen yeni bir düzen nasıl kurarım diye düşün. Yaşamak istemezdim o şartlar altında. Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…