Insan mi bu anlamadim.

Off off ...

Allah yardımcın olsun bunlar nasıl laflar üzerine bir de darp etmek nasıl bir ş.refsizle yaşıyorsun sen ya !! Müdür mevzusu nedir orasını anlayamadım ama hiç mi iş bulma şansınız yok ücretsiz devlet kreşleri falan oluyor çocuğu da orya bıraksanız da kurtulsanız şu adamdan

Canim siddet gordum dayimlara gittim 8 gun sonra geri geldim. 10 gun konusmadik hic sonra ben dun konusmak istedim sonuc bu

yine şiddet görmüşsün.

eşin alışmış bu duruma onca şeyden sonra birlikte olma çabasına bile girmiş.

ne yapmayı düşünüyorsun?

Konu sahibi 21 yaşında 1 tane kızı var,yetiştirme yurdunya kalmış müdür yurt müdürü,eşiyle ayrı kaldığın dönem tekrar eşiyle barıştırıp evine götürmüşler,konu sahibinin memur olma hakkı var bu hakkı kullan diyoruz sonuna kadar.

Canim eski konularima bi bakarsan sana zahmet biraz uzun. Nerde bu ucretsiz devlet kresleri. Bide kizim 18 aylik benim kucuk diye ozeller kabul etmiyor bide 750 lira istiyorlar

hatırladım o konuyu evet..
mor çatıyı bilmemde kadın sığınma evi için yardımcı olmak istemişti darkmore ama konu sahibi istememişti sanki..

Batsinbudunya mor çatıyı aradığında ne dediler tam olarak? ahhh keşke o salak yurt müdiresinin peşine takılmasaydın da gidip darp raporu alsaydın geçen sefer... şimdi elinde hiçbişey yok... konu açıyorsun ama dediklerimiz bir kulağından giriyor mu inan ondan da şüpheliyim.

bak cidden empati yapmak için zorluyorum kendimi. anlıyorum senin için gerçekten zor olacak süreç.. uğraşman lazım. gidecek yerin yok kazancın yok ama çaba verirsen hepsi olur. şiddetin kanıtı olsaydı tazminat alırdın ilk olarak. nafaka alacaksın. o arada iş bakarsın.. boşanana kadar da tedbir nafakası

ne olacak böyle? senden nefret eden bir adamın peşinde istenmeden , insan muamelesi görmeden yaşamaya devam mı edeceksin? ya bir dahakine bu adam gerçekten bebeğine zarar verirse?

Canim eski konularima bi bakarsan sana zahmet biraz uzun. Nerde bu ucretsiz devlet kresleri. Bide kizim 18 aylik benim kucuk diye ozeller kabul etmiyor bide 750 lira istiyorlar
Canım çok detaylı bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim halamın karşı komşusu da iki tane küçük çocuğu olan genç bir kadındı. Kocası ile bu tarz problemleri oldu. Çocukların biri 3 yaş biri de baya küçüktü 1 yaş falan anca vardır. Onlar konuşuyorlardı kreş varmış kadın çocukları bırakıyordu ücretsizdi keza para verecek durumda olan biri değildi yanlış hatırlamıyorsam bi belediyeye falan soruştur derim.

"Çoğu kişi hizmetten habersiz

'Ücretsiz Bakım Hizmeti' kapsamında ekonomik güçlük içinde bulunan ailelerin çocukları için özel kreş ve gündüz bakım evleriyle özel çocuk kulüplerinin kapasitesinin yüzde 3’ü ücretsiz olarak bu durumdaki kişilere ayrılmış durumda. Ancak ne yazık ki söz konusu hizmetten pek çok kişi haberdar olmadığı için ücretsiz bakım hizmetinden yararlanma oranı çok yüksek değil.

Başvurular nereye yapılıyor?

ÜCRETSİZ bakım hizmeti kapsamında olan kişiler bu hizmetten yararlanabilmek için ikamet ettikleri ildeki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın İl Müdürlükleri'ne başvurabilirler. İl Müdürlüğü’nün uygun gördüğü çocukların ücretsiz bakım hizmetinden yararlandırılmasına karar veriliyor."

gazete haberinde yazıyor canım araştır bu bakanlığın il müdürlüğüne git.

Aynen,soyledim de takan olmadi beni

eee konu açma sebebi ne o zaman? burda kocasına tü kaka deyip elimize ne geçecek ki? konu sahibi neden konu açıp duruyorsun? istediğin ne? istediğinin yardım olmadığı belli. başlık olarak "boşanmayacağım benle birlikte kocama saydırmak isteyenler gelsin" yaz o zaman...

üyelerden dolayı diğer konuyu hatırladım şimdi,buraya yazan aynı üyeler diğer konudada yardımcı olmak için çok çırpınmıştı ama sonuç yine şiddet yine hakaret oldu

anlıyorum ki kişi istemedikçe kimse ona yardım edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…