Merhaba bayanlar..
Çok kişiden duyuyorum ki insan sevdiğine dokunamazmış, ona kıyamazmış. Sizce bu ne kadar doğru? Doğrusu bu mudur?
Dokunursa sevmediği anlamına mı geliyor?
Benim görüşüm; insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz
Sizin bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum <3
Umarım konumu en doğru yere açtım. KK FORUMUNDA YENIYIM
neden sevmek için ölçütler alıyoruz ki?
dokununca ne oluyor? sarılınca ya da öpünce? aaa çok mu müstehcen...
eski Türk filmlerinde bile varmış,eski şarkılarda..şu ağacın altında buluşalım,yok o dudaklarr...vs..
eskiden bu kadar rahat konuşulmazmış ama dokulmadığını düşünmüyorum açıkçası..bu kadar rahat değildi
her şey tabi..duygular netti..şimdi evliliğe bile gidenler duygularında emin değil..
arkadaşımında dediği gibi nefis işi..erkek ya da kadının dokunmayıp arzulamaması asıl tuhaf olan,sevgi
göstergesi olmayan...herkesin kendi sınırları vardır,yaşam tarzından delen doğruları yanlışları..sevişene de
bir şey diyemem dokundurmayana da..herkes yaptıklarından sorumlu..ama sevginin bir ölçütü olamaz..
lakin ben böyle konuşunca da hala evlilik öncesi cinselliği savunduğumu anlayanlar çıkabiliyor.( bizim anladığımız cinsellik=birleşme)
neden sevmek için ölçütler alıyoruz ki?
dokununca ne oluyor? sarılınca ya da öpünce? aaa çok mu müstehcen...
eski Türk filmlerinde bile varmış,eski şarkılarda..şu ağacın altında buluşalım,yok o dudaklarr...vs..
eskiden bu kadar rahat konuşulmazmış ama dokulmadığını düşünmüyorum açıkçası..bu kadar rahat değildi
her şey tabi..duygular netti..şimdi evliliğe bile gidenler duygularında emin değil..
arkadaşımında dediği gibi nefis işi..erkek ya da kadının dokunmayıp arzulamaması asıl tuhaf olan,sevgi
göstergesi olmayan...herkesin kendi sınırları vardır,yaşam tarzından delen doğruları yanlışları..sevişene de
bir şey diyemem dokundurmayana da..herkes yaptıklarından sorumlu..ama sevginin bir ölçütü olamaz..
lakin ben böyle konuşunca da hala evlilik öncesi cinselliği savunduğumu anlayanlar çıkabiliyor.( bizim anladığımız cinsellik=birleşme)
Oh ya benim gibi düşünen bir insanoğlu daha var...
Ben anlamıyorum artık insanları, herşeyin bir kıstası olamaz ki.
Sevgi ölçülebilir birşey değildir ki zaten...
Ve söylediklerine aynen katılıyorum, bizim tek anladığımız cinsellik - birleşme malesef...
Bu kadar artık herşey elimizin altında, insanlar fikirlerini rahatça savunabilir, konuşabilirken... Niye bu kadar dar fikirlilik...
Nasıl hastalıklı bir düşüncedir bu? Anlamadım, anlamıyorum, anlamayacağım. Sanki "dokunmak" kötü birşeydir de insan sevdiğine bunu yapmaya kıyamaz gibi... Tam tersi dokunmak, hissetmek, okşamak, sevmek, sevişmek öyle güzel şeyler ve yaşanan mutluluğu öyle çok arttıran şeyler ki! İnsan eğer seviyorsa bunları ister, özler, bekler. Sevişme isteği ile yanıp tutuşmayan bir aşık olabilir mi?
Ha son noktada kişi bunu yaşar ya da dini inancı gereği veya toplumsal baskı nedeniyle yaşamaz, nefsi ile savaşır; o kendi bileceği iştir. Syagı duyarım.
Dokunmamanın sevgiden geldiği mantığında olanlar genelde kıskançlık nedeniyle uygulanan psikolojik veya fiziksel şiddetin baskının da çok sevmekten kaynaklandığını zannedenler. Birbirini tamamlıyor.
Ama inanın sevmek bu değil. Sevmek özlemek, sevmek alış veriş, sevmek bir olmak. İnsan sevdiği ile ruhen nasıl tek vücut olmak istiyorsa bedenen de tek vücut olmayı istemesi doğanın armağanı, Allah'ın lütfu.
dokunmakdan maksadın ne? tam olarak neyi yaparsa dokunmuş olarak görürsün sen bu da önemli.
Mesela bacaklarıma ve tombişlerime dokunması ve ya o pis şeyleri yapmak(karı koca olmak) ben böyle görüyorum dokunmayıel ele tutuşmak çok safça ama bedenimin saklı yerlerine dokunması saflığımızı bozar gibi geliyor bana of ama 3 yıl oldu artık o da diğer erkekler gibi öyle şeyler istiyor? Kendim gibi biri sanmıştım onu da.. Ya çok mu hızlı gidiyoruz 3 yıl yeterli midir cinselliği yaşamaya başlamamız için
Ama ben evlenmeden önce bana dokunmasını, sahip olmasını hep yanlış buluyorum. Ama biraz dokunmasına izin vericem siz öyle diyorsanız :\ Eğer beni gerçekten seviyorsa evlenmeden beni kirletmemeli sonra beni bırakıp giderse benim hayatım berbat şekilde geçer kendime hiç saygım kalmaz bundan çok korkuyorumOna çok güveniyorum ama neler duyuyoruz neler
Duygularım çok karışık kadınlar offffff
Ben onu çok ama çok seviyorum ama ben ona dokunmadan yıllarca yaşayabilirim yani pis şeyler yapmadan sadece gözüne bakarak ama o hep çok ayıp şeyler istiyor bacağıma filan dokunmak. 3 yıldır beraberiz ama bacağıma dokundurmadım ama zamanı geldi dokundurabilirim ama illa dokunması mı lazım benim gibi sevemez mi beni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?