İnsan sevdiğine dokunabilir mi? [Evlenmeden önce]

yavv pazardan domates salata alırken bile dokunuyorz hatta bazen abartıp mıncıklıyoruz pazarcılardanda azarı yiyioruz insan dokunmadan nasıl hissedebilir ? düşünce gücüylemi ? ee oda bir yere kadar zaten .velasıl dokunup dokunmamakla sevgi ölçülmez aksine seven insan dokunmak ister hissetmek ister

Asıl insan sevmediğine dokunabilir mi?İçi bunu alır mı?
İnsan sevince dokunmak,sarılmak,öpmek,koklamak ister...

Cinsellik de iki taraflı sevgi mümkünse yaşanmalıdır.Ama şöyle bir şey biliyorum insan sevdiği kişiyle ilgili cinsel hayaller kuramaz.Bunun sebebini bilmesem de öyle.

ehehehee saka gibi yahu, 20 yasinda bir genc kizin bunlari yazdigina inanmak guc, en fazla 13 veriyorum dusunce yapisi ve anlatis itibariyle kizimiza.. pis seyler

hayaller derken?

İnsan sevdiğine dokunmak,onu hissetmek,yaşamak ister. Kimse dokunmasın benim dokunduğum tene,ele der. Bende ''seven dokunmaya kıyamaz'' sözünü anlamıyorum. Ne yani benim erkek arkadaşım elimi tutuyorsa,beni öpüyorsa,kokluyorsa beni sevmiyor mu? Bir erkek dokunmuyorsa sadece sevdiğine olan saygısından,onu zora sokmamaktan,onun istemediği birşeyi yapmamaktan dokunmuyor. Ha ama bu dokunma meselesini herkez farklı yorumlayabilir. Kimisi her dakika beraber olmak ister [cinsellik anlamında] kimisi de öpmek,sarılmak yeter bana herşeyin zamanı var der. Bize düşende herkezin görüşüne saygı göstermektir.

dokunmadan olmazki zaten içinde öyle bi istek yoksa aşk olmazz.

ahhh ahh sevdiceğim yanımda olaydıı bi sarılaydımm ona

bence de,ben de o kimilerindenim :)

elini tutmak öpmek bi yanağından yeterli.ve abartmadan

sonrası daha sonra inş..

İnsan sevdiğine dokunmak istemiyorsa onda bir sorun vardır.
Ancak ne zaman dokunacağı kişilerin tercihlerine kalmış.

Sevginin farklı şekilleri var .
Ve evet insan sevdiğine dokunamaz. İnsan sevdiğine kıyamaz insan sevdiğinin mutlu olmasını ister , kendi mutluğuna mal olacak olsa bile gerçek sevgi karşısındakinin iyiliğini ister.Evladınıza olan sevgiyi kıstas alırsanız ne demek istediğim belki biraz daha anlaşılabilir.
Size cinsellikle yaklaşan birisinin sevgisini sorgulayın sizi gerçek anlam da sevmiyordur. ( En azından o an için de ) .Sizi gerçekten seven biri bu şekilde yıpratmak istemez ilişkiyi.
Evlilikle birlikte gelen cinsellik farklı bir durum.

Sevginin ne demek olduğunu bilmeyen kimselere anlamsız gelebilir.Gerçek sevgiyi anne olanlar ya da ailesinden gerçek anlam da sevgiyi tatmış kimseler gerçek sevgiyi daha iyi ayırt edebilir.

Son düzenleme:
insan tabii ki aşık olduğuna sevdiğine dokunmak ister.bana göre en güzel sevgi gösterme şekli dokunmak sarılmak öpmek ya da daha da ötesi. ki böyle şeyler hissetmese zaten arkadaştan ne farkı kalır ki.
ama eğer karşı taraf istekli değil hatta kendinden tam emin değilken diretiliyorsa orada sevgi olduğuna inanmıyorum .bir de insan sevdiğine kıyamaz gibi garip düşünceler var sanki bunlar kirli şeylermiş gibi ki işte onları hiç anlayamayacağım.

bende cok gordum sevdigim kıza dokunamam deyip onu aldatan bunada ihtiyac gozuyle bakan erkekleri onlara sorsan sevgi bu bana gore basitlik erkek sevdigi kadınada dokunur cok normal ama bugun dokunup yarın sallamıyorsa bunu kullanmak amacıyla yapmıstır oda zaten seven erkek degildir

arkadaşlar 14 yaşındaki (ya da altı) bir kıza cevap yazdığınızı unutmayın. zira konu sahibinin 19 olduğuna değil 16 olduğuna bile ihtimal vermiyorum.

sevişmeyi,seksi ne kadar korkunç bişey olarak görüyorsunuz öyle? dokunmaya kıyamamak..ben bu lafa illet oluyorum.

insan sevdiğine dokunmadan durabilir mi?
aynı ev içinde bile elini tuttuğum çok olmuştur
ama başka bişeyi kastediyosan evet, o konuda kıyamaz
doğru zamanı bekler

Son düzenleme:

Arkadaşlar kezbanlık oranı %100.
Sevişince kirleniyor musunuz allah aşkına bu nasıl bir saçmalıktır?
Mağaranızdan çıkma tarihinizi öğrenebilir miyim?

Kezbanlık ? Evet kirlenmiyorsun belki ama çok saf kaldığı da söylenemez insanın herşeyin yeri ve zamanı var.
Lise zamanın da bir öğretmenimle ten uyumunu dokunmadan nasıl anlayacağız diye tartışmıştım gülüyorum çocukluğuma.Emin ol kardeşim uzaktan da anlaşılıyor bazı şeyler illa dokunmaya gerek yok.
Burda bir sürü ergen kızımız var normalleştirmeye çalışmayın bazı şeyleri artık.
Cinsellik bu kadar basit değil.Mağara diyor arkadaş ya okudukça üzüntümü katlıyor.
Ar namus elbet bacak arasın da değil ancak haya denen bir şey var.En azından teşvik etmeyin .

Bu durumda arkadaşın saflığınının bozulacağını düşünmesi çok normal bence,sanırım daha önce öyle şeyler yaşamamış ve saflığın bozulmasından korkuyor. El ele tutuşmak, bakışmak ,sarılmak daha saf bana göre de.Tabiriniz hiç hoş değil kezbanlık falan.

Son düzenleme:
Tabiki de insan sadece sevdiğine dokunmak istemeli.Öyledir de insan sevdiğine sarılmak ,elini tutmak.öpmek ister.Aşık olmadığı kişiye niye dokunmak istesin.Ama diğer anlamda dokunma (cinsel anlamda) bence evlenince olmalı.Her şeyin yeri ve zamanı var.Sevgiliniz sürekli öyle şeyler istiyorsa bu işte bir terslik vardır.İnsan elini tutmaya bile doymamalı sarılmaya ,bakmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…