kaç yaşındasın canım merak ettim
kaç yaşındasın canım merak ettim
Sen istemiyorsan saygı duyması gerekli o özel güne saklamalı. Asıl önemli olan cinsel birleşme yaşandı herşey güzel gidiyorken ilişkiniz bitti ayrıldınız peki o zaman ne yapacaksın kendi çevren ve ailen bunları kaldırabilecek mi sen arkasında durabilecekmisin ? Benden tavsiye, yapma yarın ne olacağınız belli değil ileri de evlenirken vs. zorlanırsın yada belli yalanlar ile sahtekarlığa girmek zorunda kalırsın. Ben yaşadığım için biliyor ve seni uyarıyorum karar senin sonuçta.
seneye 20 olacağım Allah kısmet ederse
Bacağına dokunması neden PİS? Hayır asla değil. Sen nasıl seviyorsun mesela? Gözüne yakışıklı gelmiyor mu? elin eline değince titremiyor musun? bunlar da sevgiden, bunlar da cinselliğin bir parçası. Sadece sen kendi inanacın ve toplumsal baskı bunu emrettiği için bunun açık açık cinsel birleşme isteğine dönüşmesini engelliyorsun. Ama temelde bir fark yok aralarında. "İnancım ya da toplum kuralları gereği evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım." diyebilirsin. Ama "Ben bunu istemiyorum, benim içimde cinsel istek yok, seviyorum ama sadece kalben." diyemezsin. Bu Allah'ın bize verdiklerine de doğanın bize verdiklerine de uymuyor. Sadece bastırıyorsun.
PİS şeyler... Cinsellik pis değildir,insanın doğasıdır,su içmek, yemek yemek gibi..birincil ihtiyaçtır.
Ayrıca evlenmeden önce neyin ne kadar yaşanacağı sana bağlı...Eğer bacağına dokunması seni rahatsız ederse dokundurma... Sana sarılması hoşuna gidiyorsa sen de sarıl.Sen utanıyorsan ve ya rahatsız oluyorsan senin tercihin,sonra sizin yüzünüzden biraz izin verdim durduramıyorum deme...
PİS şeyler... Cinsellik pis değildir,insanın doğasıdır,su içmek, yemek yemek gibi..birincil ihtiyaçtır.
Ayrıca evlenmeden önce neyin ne kadar yaşanacağı sana bağlı...Eğer bacağına dokunması seni rahatsız ederse dokundurma... Sana sarılması hoşuna gidiyorsa sen de sarıl.Sen utanıyorsan ve ya rahatsız oluyorsan senin tercihin,sonra sizin yüzünüzden biraz izin verdim durduramıyorum deme...
Yorumunuz önümü görmem açısından çok faydalı oldu çok teşekkür ederim. Şahsen beni bıraktığında ailemle çevremle bunları yüzleşemem, o kadar gücüm olmaz. En iyisi hiç yapmamak ama keşke o da benim gibi safça sevebilse.. Eline dokunmak bile bana cennetteymişim gibi hissettiriyor ama o bende aynı duyguları hissetmiyor sanırım ama evlenmeye kadar beklemeli
Yorumunuz için çok teşekkür ederim:) Doğrusunu söylemek gerekirse cinsellik benim hiç ihtiyacım olmadı, belki güzel bir şeydir evlenince görücem ama şu an onun ihtiyacı daha çok o yüzden bunu göz önüne alarak ona bunu ona yaşatmaya başlayacağım inşallah beni kötü kızlardan biri sanmaz bundan da çok korkuyorum..
Ama ben evlenmeden önce bana dokunmasını, sahip olmasını hep yanlış buluyorum. Ama biraz dokunmasına izin vericem siz öyle diyorsanız :\ Eğer beni gerçekten seviyorsa evlenmeden beni kirletmemeli sonra beni bırakıp giderse benim hayatım berbat şekilde geçer kendime hiç saygım kalmaz bundan çok korkuyorumOna çok güveniyorum ama neler duyuyoruz neler
Duygularım çok karışık kadınlar offffff
Ben onu çok ama çok seviyorum ama ben ona dokunmadan yıllarca yaşayabilirim yani pis şeyler yapmadan sadece gözüne bakarak ama o hep çok ayıp şeyler istiyor bacağıma filan dokunmak. 3 yıldır beraberiz ama bacağıma dokundurmadım ama zamanı geldi dokundurabilirim ama illa dokunması mı lazım benim gibi sevemez mi beni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?