İnsan sevdiğine dokunabilir mi? [Evlenmeden önce]

PİS şeyler... Cinsellik pis değildir,insanın doğasıdır,su içmek, yemek yemek gibi..birincil ihtiyaçtır.

Ayrıca evlenmeden önce neyin ne kadar yaşanacağı sana bağlı...Eğer bacağına dokunması seni rahatsız ederse dokundurma... Sana sarılması hoşuna gidiyorsa sen de sarıl.Sen utanıyorsan ve ya rahatsız oluyorsan senin tercihin,sonra sizin yüzünüzden biraz izin verdim durduramıyorum deme...

Yorumunuz önümü görmem açısından çok faydalı oldu çok teşekkür ederim. Şahsen beni bıraktığında ailemle çevremle bunları yüzleşemem, o kadar gücüm olmaz. En iyisi hiç yapmamak ama keşke o da benim gibi safça sevebilse.. Eline dokunmak bile bana cennetteymişim gibi hissettiriyor ama o bende aynı duyguları hissetmiyor sanırım ama evlenmeye kadar beklemeli

seneye 20 olacağım Allah kısmet ederse

şimdi bizim seni yönlendirmemizle sen bazı şeyleri yaşayamazsın bu konuyu fazala büyütmüşsün gözünde zamanı gelince kendini hazır hissettiğinde en güzelini yaşayacaksın mutluluktan ölürsün bile şimdi zorlama kendini daha olumsuz şeyler hissetme

Ablacım ben hiç o şeyleri yaşamadım nasıl bir duygu bilmiyorum ama ben eline dokununca bile titriyorum bayılacak gibi oluyorum ilkim olduğu için sanırım ama sonum olsun istiyorum. ve hiç yakışıklı değilmiş(arkadaşlarım öyle diyor) kendi de diyor ama benim gözüme öyle güzel geliyor ki o da bunu biliyor beni daha da çok seviyor bu yüzden. Ben onu çok kıskanıyorum hatta cennete girerse huri almıycak diye yemin ettirttim:) çok saçmaladım farkındayım özür dilerim. Kısaca ben toplum ve dini baskılar yüzünden değil, kendim o şeylerden zevk almadığım için onunda bu zevkleri almaması gerektiğini düşünüyordum, haksızmışım bunu öğrendim.

Cevaplarınız için çok teşekkürler öğreneceğim şeyleri öğrendim sayenizde iyi sohbetler herkesee

Ha bir de bu var tabi. Bir an kaptırır kendini, sonra sulusu biz olmayalım. Kaldıramayacağın şeyler yaşama konu sahibi arkadaşım.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim:) Doğrusunu söylemek gerekirse cinsellik benim hiç ihtiyacım olmadı, belki güzel bir şeydir evlenince görücem ama şu an onun ihtiyacı daha çok o yüzden bunu göz önüne alarak ona bunu ona yaşatmaya başlayacağım inşallah beni kötü kızlardan biri sanmaz bundan da çok korkuyorum..

Dikkate aldığın için ben teşekkür ederim. Sen izin verdikçe zincirleme reaksiyon şeklinde devam eder zaten. Seviyorsa gerçekten saygıda duyması gerekli ve seni olumsuz durumların içerisine sokmamalı düşünmeli düşünceli hareket etmeli.

zaten insan sevdiğiyle birşeyler yaparsa güzeldir
ama bu tehlikeli ve güzel duyguların doğru zamanda ve doğru kişiyle olması gerekir .
eğer yanlış kişiyse hayatının geri kalanını 10 dakikalık bir zevk için mahvetmiş olabilirsin.

Canım daha 20 yaşındasın,senin kendini koruman gayet doğal ve önemli..Sınırlarını iyi çiz. İstemediğin hiçbir şeyi yaşama,yaptırma.. Kendini onun ihtiyaçları için zorlama.Seni gerçekten seviyorsa bekleyecek, saygı duyacaktır..Ama öpüştün diye seni basit görecekse zaten o kişiden hayır gelmez...

Cinsellik doğru kişiyle evlendikten ve onun güzelliğini yaşadıktan sonra öyle bir ihtiyaç oluyor ki... evlenince görürsün..

Öncelikle evlenmeden cinsel ilişki yaşanmasını doğru bulan çok az insan vardır burada.
fakat sen söylenilenleri yanlış algılıyorsun sanırım? Kimse sana burada "sevgilinle birlikte ol, cinsellik yaşa" demiyor!
bunun altını bir çizelim önce...

Bir diğeri ise, kimse sana yapmak istemediğin birşeyi "yap" demiyor.
O yüzden sakın "siz öyle diyorsanız izin vericem" gibi bir eylemde bulunma!

Pis şeyler derken? Sen cinselliği pis birşey olarak görüyorsan, denilecek zaten birşey yok!
Zaten asla istemediğin birşeyi, karşındaki insan tarafından taleb edildi diye yapma!

Ama sana dokunmak istiyor diye de onu suçlama, bundan dolayıda "seni sevmiyor" anlamını çıkartma.

Son düzenleme:
kıyamaz ne demek ya ben hiç anlamıyorum şu kıymamak nasıl oluyor

tam tersi saçlarına dokunmak isterim
yüzünü ellerimin arasına almak isterim
dizimde uyusun isterim
aşk sevgi dokunmaktır zaten sarılmaktır koklamaktır

aranda resmi bi bağ olmadan bu tür şeyler bana ters ve dinimizce de yasak zaten

ama bu benim bakış açım,görüşüm ama tabi ki insan sevdiğine dokunmak sevmek ister falan filan vs.ama kendini tutmalı,yalnız kalcağın ortamlarda bulunmamalısın

herkesin aklından geçer değilse ama bunu fiile döküp dökmemek mesele.

dikkat etmeli.

Ne komik yau. Sevdiğine dokunmamak ayıp.
Sevgi tensel temasla daha da güçlenip can buluyor.
Ama hala romantik gençler var demek ki aramızda.
Bunlar da çıksa çıksa kadınlar kulübünde çıkıyor.

sanırım sevgilin cinsel ilişki yaşamak istiyor, sen ise istemiyorsun.
ayrıca evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşısın. o zaman sevgiline kusura bakma evlenmeden önce böyle bir şeyi düşünmüyorum diye söylemelisin.

gelin ata binmiş "ya nasip demiş"...

unutma çılgınlık bir an, pişmanlık ömür boyu sürer.

Son düzenleme:
dokunurda ama cinsellik yaşamaması gerekir eğer erkek istiyorsa ve zorluyorsa bu iyi bir ilişki değildir tehlikeli ilişki gurubuna giriyordur , kızda sırf o istiyor diye girmemeli çoğu erkek ilişkiden sonra sen zaten bakire değildin diyor , işin içinden sıyrılıyor

, açılmamış çiğnenmemiş sakız ile çiğnenmiş sakız aynı mı?

Bence insan sevdiğine dokunmak kokusunu içine çekmek ister bunlar güzel şeylerdir ilerisini yaşayıp yaşamamakta bireylerin kararırıdır...

valla, ben evlenmeden önce kocamı çok istiyodum ya
her an ona dokunmak istiyodum
neresi olursa olsun farketmez
bacağı, beli, kolu, göbeği
yeter ki o olsun.

benim kocam da benim bacağımı okşamıştır evlenmeden önce
tabi sevdiğim insan olduğu için hoşuma gitti

senin gibi kirlenirim düşüncesiyle yaklaşmadım hiç

insan sevdiğine dokunmak, sarılmak ister
bu aradaki bağı daha da güçlendirir

tensel çekim denen bişey var
ben öpmeden duramam kocamı mesela
nerdeyse dakka başı öperim adamı habire

tensel çekim olmazsa aranızda evlendiğinizde nasıl olacak
bekler durursun artık bana dokunsa diye

yanlış düşünüyosun
cinsellik seven insanlar için aşkın bir parçasıdır

ihtiyaçtan ziyade onunla birlikte olmak aşık olduğun için içinden gelen bir şeydir

dokunmak ayrı şey kıyamamak ayrı şey...
kastettiğiniz cinsel birliktelik yaşamak ise o zaman hiç kimsenin bunu yapmaması lazım...
bence sevmek dokunmaktır...
siz inançlarınız gereği bunu yaşamak istemezsiniz ayrı..
sevdiğiniz adamın size dokunmak istemesi sizi sevmediği anlamına gelmez...
kedilere köpeklere doğaya hiç bakmıyormusunuz ya...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…