sabah akşam seks sıkar mı?
niye seksi illa ya sikilcagimiz ya da deli gibi istiycegimiz birsey gibi siniflandirmaya kalkiyoruz ki. bu fazlasiyla fiziksel bir ihtiyac. insan ihtiyaclarindan sikilmaz sadece ihtiyac duyulmadan surekli giderilmeye kalkilirsa bunye kaldirmaz. ornegin karniniz daha acikmadan ne kadar yemek yiyebilirsiniz ki??? ve de kiminin midesi legen gibidir kimininki de avuc ici kadar. biri bir tabak yer doyar digeri tencereyle yese doymaz.. aynen seks de boyledir. dolayisla cevap soruyu soran arkadasin midesine kalmis :icecream::icecream::icecream: ha buarada kimse kimseyi de tencere tencere goturuo diye de yargilayamaz.. mide onun istah onunhihoyyythihoyyyt
a.s.
vallaha ben 6 aylık evliyim ve sıkıldım yani 2 haftada bir ancak kabul ediyorum sıkıldım bıtkınlık geldi ki yani 5-6 günde bir yapmamıza rağmen bekarlar çok özel birşey sanıyorsunuz ama tak fişi bitir işi başka birşey değilkafamçokkarıştı
evleninde kendi tecrübelerinizi edinin sonra yine bu konu hakkında yorum yazın çok merak ediyorum sonuclar neler olucak :dance:
bence cinsellik çok önemli birşey değil tek gerceği cinsellik sayesinde üremek yeni hayatlar dünyaya getirmek başka birşeyde değil buda benim görüşüm kaydirigubbakcemile2
sevgilerkaydirigubbakcemile5
bende zevk alıyorumhihoyyyt eşimide seviyorum:1hug:
ama cinselliği sevmiyorum belkide burcumun ve yükselenimin verdiği bir ayrıcalıkdır ( burc başak yükselen balık) her neyse ama bence sexe düşkün olmayan zevk almıyor veya kocasını sevmiyor diye birşey yokdur kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?