insan sürekli seksten sıkılır mı sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaw sabah akşam zırt zırt olurmu be yaw hade yeni evliyken oluyodu olur normaldir
sıkılmak diilde bi süre sonra yorulur insan yaa
en güzeli moreli iy olduğu canının istediği an yapmaktır
sabah akşam ödev gibi ne yapcem anacım görev diilki buu :))

ben 19senelik evliyim ama hala sikilmadik birbirimizden nsallah hicde bikmayiz birbirimizden

valla benim actıgım konuya bakın cevabı alın:):):)bazen günde 3 defa. bazende1 ben hiç sıkılmam canımmm dahada sıkıntım gecer

Bencede sıkar yaa hep aynı şey. Zaten korkuyom evlilikten , sıkılmaktan , sorumluluklardan, monotonluktan. Düşünmek bile kötü olmama yetiyor. Cevaplar sıkılınmaz diyor bakalım evlenince görcez. sevdiğinle olunca sıkılınmaz herhalde :asigim: 2 seneye tekrar cevaplarım inş. a.s.

niye seksi illa ya sikilcagimiz ya da deli gibi istiycegimiz birsey gibi siniflandirmaya kalkiyoruz ki. bu fazlasiyla fiziksel bir ihtiyac. insan ihtiyaclarindan sikilmaz sadece ihtiyac duyulmadan surekli giderilmeye kalkilirsa bunye kaldirmaz. ornegin karniniz daha acikmadan ne kadar yemek yiyebilirsiniz ki??? ve de kiminin midesi legen gibidir kimininki de avuc ici kadar. biri bir tabak yer doyar digeri tencereyle yese doymaz.. aynen seks de boyledir. dolayisla cevap soruyu soran arkadasin midesine kalmis :icecream::icecream::icecream: ha buarada kimse kimseyi de tencere tencere goturuo diye de yargilayamaz.. mide onun istah onunhihoyyythihoyyyt

a.s.

:roflol::roflol:
muhteşem bi cevaptıhihoyyyt:lepi:

Hele bi evleneyim o zaman sölerim şakkıdı
Ama koç burcuyum "hadi bi daha" durumu bende de geçerli olabilir :jeyyar:

vallaha ben 6 aylık evliyim ve sıkıldım yani 2 haftada bir ancak kabul ediyorum sıkıldım bıtkınlık geldi ki yani 5-6 günde bir yapmamıza rağmen bekarlar çok özel birşey sanıyorsunuz ama tak fişi bitir işi başka birşey değilkafamçokkarıştı

evleninde kendi tecrübelerinizi edinin sonra yine bu konu hakkında yorum yazın çok merak ediyorum sonuclar neler olucak :dance:

bence cinsellik çok önemli birşey değil tek gerceği cinsellik sayesinde üremek yeni hayatlar dünyaya getirmek başka birşeyde değil buda benim görüşüm kaydirigubbakcemile2

sevgilerkaydirigubbakcemile5

ama bi insan eşini seviyosa zevk alıyosa tatmin oluyosa bence sıkılmaz
yani evliliğin büyük bi parcası seks buda benim düşüncem
aşkın randevusu :lepi:

bende zevk alıyorumhihoyyyt eşimide seviyorum:1hug:
ama cinselliği sevmiyorum belkide burcumun ve yükselenimin verdiği bir ayrıcalıkdır ( burc başak yükselen balık) her neyse ama bence sexe düşkün olmayan zevk almıyor veya kocasını sevmiyor diye birşey yokdur kaydirigubbakcemile5

Sorduguna göre azıcık merak da var sıkılmazsın kanımca:teytey::teytey:hihoyyyt

bende başağım kaydirigubbakcemile3
anladım zaten anlatmandan :) başak olduğunu
doğrudur dediğin ben doğumdan sonra bi süre aynı senin gibi olmuştum
simdi düzene giriyo yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…