insan sürekli seksten sıkılır mı sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence sıkılınmaz değişik pozisyonlar denemeli o zaman sıkmayız

:icecream:amannnnn sevmem ben ole ne her gun her gun
pztesı olmaz hafta bası yorgun oluyorum ıs guc malum
salı olmaz sallanır cunkum
carsamba hıc olmaz carsafa dolanır
persembe olmaz perısanlık
cuma hıc mı hıc olmaz mubarek gun
ctsı pazar da resım tatıl zaten
cıkmaz ayın son persembesı olabılır belkım
:icecream:

kızlar oyle aynı seylerı yapa yapa sıkılır kesın ınsan
ekşın katacaksınız bıraz
aynı yemek ye ye nereye kadar
o yemegı bı tuzlu yapacaksın bı tatlı bı acılı bı terbıyelı bı terbıyesız..o zaman yeme de yanında yat
:asigim:

aman yaf degisik pozisyon etsen ne olcak canim:tomato:
sonucda hep ayni yerde hep ayni yere ulasiyor yani:roflol:
degisik degisikde nereye kadar biz bitirdik tum degisikleri varmi farkli degisik bilen jeyyar

ben sıkılmazdım ya.bence çok güzel birşey niye sıkılır insanlar ya !

madem sıkılmazsın arkadasım nıye soruyonnşakkıdı
ben sıkılmam ama sabah akşam da fırsatımız olmuyo yavrum:kahve:

kızlar oyle aynı seylerı yapa yapa sıkılır kesın ınsan
ekşın katacaksınız bıraz
aynı yemek ye ye nereye kadar
o yemegı bı tuzlu yapacaksın bı tatlı bı acılı bı terbıyelı bı terbıyesız..o zaman yeme de yanında yat

tariflerden örnekler alabilirmiyiz mesela nasıl olursa tuzlu tuzsuz nasıl olursa terbiye oluyor merak ettim doğrusuuşakkıdıtatlicadiarzu

sımdı bız sureklı yaparsak ılıskıden ve adamdan sıkılacagız ya..
degısık pozısyonlar denenmelı sıkmayız demıssın..sanırım sıkılmayız demek ıstedın dımı bayan gokcecım
kafamçokkarıştı

tariflerden örnekler alabilirmiyiz mesela nasıl olursa tuzlu tuzsuz nasıl olursa terbiye oluyor merak ettim doğrusuuşakkıdıtatlicadiarzu

gozekcım bı bılsem..kelın merhemı olsa kendı basına surer..nacızane fıkrımı soledım hanı bı gun evlenırsem dıe..ama soz evlenıyım bulcam bu tuzlu tatlı tarıflerını..olmadı gokcenın yazacagı kıtaptan alırım tarıfler..verırım sızlere

yerimsenibenbence sıkmaz.ama insanın ruh haline bakar o işler diye düşünüyorum.mecburluk hissi uyandırılmazsa sıklığı farketmez diye düşünüyorum.

sımdı kızlar ıkı tutam sevgı
ıkı tutam saygı
ıkı tutam anlayıs ve ozverı
ıkı tutam arzu
bı tane yatak bı tane buyugunden yastık
bı de yorgan
sevgı saygı anlayıs ozverı arzuyu karıstırıyoruz kulak memesı yumusaklıgına gelınce degısık modellerde sekıller verıp yataga dızıyoruz daha sonra pısırıyoruz ve pembelesınce fırından alıp yıyoruz..daha sonrada bı kenara ayırdıgımız yatagımıza yatıp aynı yastıga basımızı koyup bırbırımıze sarılıp yorganımızı da ustumuze orttun mu oldu bu ıs..
coksekeriremsu
mercımegı fırına verme tarıfı gıbı oldu ama bekar adamdan bu kadar cıkıyo..coksekeriremsu

sımdı kızlar ıkı tutam sevgı
ıkı tutam saygı
ıkı tutam anlayıs ve ozverı
ıkı tutam arzu
bı tane yatak bı tane buyugunden yastık
bı de yorgan
sevgı saygı anlayıs ozverı arzuyu karıstırıyoruz kulak memesı yumusaklıgına gelınce degısık modellerde sekıller verıp yataga dızıyoruz daha sonra pısırıyoruz ve pembelesınce fırından alıp yıyoruz..daha sonrada bı kenara ayırdıgımız yatagımıza yatıp aynı yastıga basımızı koyup bırbırımıze sarılıp yorganımızı da ustumuze orttun mu oldu bu ıs..
coksekeriremsu
mercımegı fırına verme tarıfı gıbı oldu ama bekar adamdan bu kadar cıkıyo..coksekeriremsu

Yorganı,pikeyi atsak üstümüzden olmamı:uhm::utangac::roflol::roflol:

bu nasıl tarif böylee:mymeka:
işin içinee cinsellik girdimlii saygıyı sevgiyii düşünmüyon bacımm azcık +18 kat şu tarife:sm_cool:

Back
X