insan sürekli seksten sıkılır mı sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gün içindeki ruh halime bağlıkafamçokkarıştı..bazen sabah akşamda yetmiyolülülülülülü
kocişim ne yapsın işten izin aln alsın ben daha mühimim demi:asigim::utangac::icecream:

ya niye sıkılsın ki insan bence her iki taraf da sıkılmaz...tabii bu o anki ruh haline de bağlı olabilir...

kızlar süpersiniz ya harikasınız ben şahsen seks hayat demekkkkkkkkkkkk

Hayret bu topicte Allah Allah nidalarıyla saldıran, taşlamaya kalkan, tüüü edepsiz şeklinde beyanatta bulunan, ay ne ayıp kaka diyen olmamış. Bu edalarda dolaşanların aklından ne geçiyor bilmiyorum ama ben gördüğümde onların hakkında aklımdan hiç iyi şeyler geçmiyor açıkçası. Şöyle bir örnekle açıklamam gerekirse:

- Ben bugün tuvalete gidip hacetimi gördüm
- Aaaa ne ayıp bişeeee tüüü
- (İç sesin diyesi gelir: Sen s.çmıyon sanki)

Hayretlerimi belirttikten sonra konuya gireyim. Arada sevginin aşkın dejenere olması ve soğukluk olmadıktan sonra sıkmaz sanırım. İnsan sevdiğine her halikarda dokunmak ister yaw, gerisi de kendiliğinden gelir sanki hani jeyyar

Yine de kesin konuşmak istemiyorum zira hiç evlenmedim yerimseniben

valla sağlam bir partnerimiz varsa sıkmaz kesinlikle

evlilerden çok bekarlar yazmış...ne kadarr meraklıyız haa.evlensekte bizde az yazı yazssak merak ede ede ne olacak hilimiz???

ooo kıslar uçmuşunuz yav nolii bi yavaş olun tabiiki sabah akşam sıkar zaman içinde heyecanı yitirir zırt pırt one ya ayrıca sıkılmaktan kastım sağlık için hç uygun değil tecrübeyle sabittir dozajı aşmamak gerekli:kahve:

ben sıkıntılı karıyım sıkılırım valla, hele bu sıcakta sabah akşam seks can mı dayanır buna.tatlicadiarzu

ben senin sıkılıcagını hiç sanmıorum yawrum mesela :roflol:

cok komıksın sekerım hakıkaten gökçenın sıkılcagı yoktr sanmam..

ben de bekar olarak yanıtlıyım da, eksık kalmıyım

seksten sıkılmazlar da yorulurlar kanımca..
yemek ıcmek seks döngusü dıye düşünülürse aslında sıkılınada bılır :uhm:
-tatlicadiarzu-

ALINTIDIR sonarzum isimli üyeden
Hayret bu topicte Allah Allah nidalarıyla saldıran, taşlamaya kalkan, tüüü edepsiz şeklinde beyanatta bulunan, ay ne ayıp kaka diyen olmamış. Bu edalarda dolaşanların aklından ne geçiyor bilmiyorum ama ben gördüğümde onların hakkında aklımdan hiç iyi şeyler geçmiyor açıkçası. Şöyle bir örnekle açıklamam gerekirse:

- Ben bugün tuvalete gidip hacetimi gördüm
- Aaaa ne ayıp bişeeee tüüü
- (İç sesin diyesi gelir: Sen s.çmıyon sanki)

bu nasıl konuşma tarzı anlayamadım benneyaptımki
tartışmalar çıkmamış ne güzel kaydirigubbakcemile5..sizin böyle demenizde laf dalaşı için sanırsam :1closedeyes:

valla daha bekarımm kızlar bilemicem...aşkımı çok sevdiğim için hiçç bıkmam gibime geliyo ama bıkarsak biraz ara veririz özleriz birbirimizi birazcık ta striptiz yaparız adama :asigim:
tamam işte..cokacimcoook

ay bende pek fenayım bu aralar bi evlenseydim aşkımla hayırlısıyla :asigim:

Son düzenleme:
naniknaniknaniknaniknaniknanik

Son düzenleme:
sabah akşamda nerden farklı fantezi bulacan ki ben sıkılırım böö gelir yanii

banyo işlemi olmasa sürekli olur ama sıkar adamı bea böööööğğğğğğğğ delikafadulden

Back
X