İnsan yerine koyup engelledim kendini bı ✖️zannedermi?

Cok mutlu ol inşallahh. O ailenede yazıklar olsun...

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.Aç köpek gibi senden para dilenmeyi biliyorda başkasının tertemiz kıyafetlerini alınca mı gururuna dokunuyormuş.Eminim kıyafetlerin parasını verseydin başında taşırdı seniKarı koca tam birbirlerini bulmuşlar.Uzak durun bu tiplerden iyilik bilmezler anca üzüldüğünüzle kalırsınız

En iyisi bir daha hiç yüz göz olmamak . Karı -koca kavgasına karışılmaz dedikleri işte tam da bu olay . Hayatınızı onsuz da geçirebilir misiniz ? Evetse boşver be ya

Bazilarina soylememek gerekiyor ki kotu birsey de soylememissin bosver demişsin.. bu sey gibi kocalarindan her kotulugu gorur kimisi ama bosan deyince bir anda kocasini melek ilan edenler gibi.. bunlara hehe deyip gececen dinlemis gibi yapip umursamayacan

iyilıkden maraz dogar demısler..

Para istediğide oldu benden kocam vermiyor tablo almak istiyorum dedi bana :) ahh aslında hep kendini belli etmişte ben konduramamisim

Siz yeterince saygılı bir arkadaşlık kurmamissiniz anladığım kadarıyla.ikinizde üslup olarak saygısız ve kırıcı olmuşsunuz.kendimden ve arkadaşımdan yola çıkıyorum hiç böyle diyaloglar yaşamadım.en azı 9 yıllık arkadaşımla bile.

5 aylık bebeğe içi bol katkı madde dolu kavanoz mama vereceğine,kendi yapsın evde.Yazık herşeyin hazırı,paralısı olunca rahata eriyor bazıları.Bende buraya takıldım.
Evde buharda sebze pişirip püre yapmak zor olmaz.

İyi niyetle yapmışsınız ama görmediğiniz şey su arakadasınız kocasından binbeter cimri. Ne hali varsa görsün nerden bulursunuz bu tipleri, cidden ömür törpüsü boş zaman. Muhatap olmayın bi daha dertlenirse size tepeden bakın derdini dinlemeden yollayın.

Ben abes bir şey görmedim. Davranışınız mantığınız gayet normal. İnsanlık etmişsiniz ama acıma yetime diye bir laf var ben böyle durumlarda o da onun kaderi imtihanı deyip çekiliyorum kenara eğer beni aşacak bir durum vaziyet varsa. Siz de böyle yaparsanız bi nebze rahatlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…