bir sene olmadı henüz evleneli biz 7 aylık evliyken kız kardeşim eşim yüzünden yanımıza geldi. Şimdi yorumlarda zorlamı geldi gibi yorumlar gelcek biraz zorla oldu gönül rızam hiç yoktu nasıl mı??
Biz eşimle bir kurumda memuruz kız kardeşimde işsizdi kurumda sözleşmeli personel alımı olurken eşim kardeşime söylememizi önerdi ben hep karşı çıktım tabi ki bir abla olarak onun hayatını kurtarmasına destek olmak isterim, her zamanda olurum ama kendi ailemi de biliyorum ayrı ev açmayacaklarını bizimle kalacağını biliyordum.
HeR neyse eşim söyledi aileme böyle bir durum var diye, bunu yapmasındaki sebepse şuydu anne ve babası hasta insanlardı onların gelişine zemin hazırlamaktı bak ben kardeşine ses etmedim sende benim aileme ses etmeyeceksin diye buna adım gibi eminim çünkü böyle şeyler geveledi ağzında hem annesi de benden önce geliyormuş onuda öğrenmiştim zaten.
Babası yakın zamanda vefat etti tatil konumu okuyan bilir neyse kardeşimin işi oldu sadede geleyim kız kardeşim özünde çok iyi biri fakat hiç bir işe yardımcı olmuyor her iş bende mesela hafta sonu temizlik yaptık eşim süpürdü ben sildim odadan çıkıp napıyonuz demedi, diyemiyorum şu işi yap yardım et diye ablam iş buyuruyor olcak, e haliyle rahat da edemiyoruz bide miyom belası çıktı başıma histeroskopi olcak yoruldum artık kv de gelcek bu kış eşi vefat ettiği için yalnız kalamıyormuş kısacası ben bittim lütfen bir akıl verin bana ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum...
evlendiğimden beri bitmedilerHerkesi kendi evine kovala gitsin eziyet çekmeye mi evlendin sen?
kv ile kız kardeşin aynı eve çıksın
şaka bir yana insanların durmaları gereken bir nokta olmalı. annene konuyu anlat. kardeşin eve çıksın. yani koca kız işi gücü var. bir eve çıkabilir.
böylelikle kvde de gelemez.
ben en son ihtimal tayin isterdim başka yere
Kardesin ev tutsun yeni evli bi çift olarak dört kişi mi yaşayacaksiniz?
K.v kardeş eninde sonunda problem cikar
İşten yorgun geldiğini dillendir sürekli , üstünü başını dökünmek istediğini söyle sürekli , söyle aöyle söyle yani , eşinin başka kardeşi Yok mu tüm kış siz de mi kalacak , benim eşim de senin eşinin tarzında , ailemi düşünür hep saçma sapan konularda , ama asıl amaç ailesine yapılacak şeyler in yolunu açmak , birebir de yaşadım konum da var burda hatta , hiç olması gelsin kv n , kardeşin de orda , iyice huzursuz ol agresif ol herkese karşı , eşin de görsün bu gibi durumlarda neler olduğunu
Bu yazıdan şunu anladım eşin çok uyanık . Kardeşin bi şekilde gider de kv baki kalır
Sen evi terket annen kız kardeşin ve eşin başbaşa bi kalsınlar bakalım ne yapacaklar . Çok garip yaaynen ama o uyanıklık yapsın o zaman bende giderim annesiyle otursun
Ayni binada bir ev daha tutun icine bikac parca esya alin kardesiniz ve kayinvalideniz orda kalsinlar.
Hem yalniz kalmamis olurlar birbirlerine arkadaslik ederler hem de siz kurtulursunuz.
Bu arada esiniz hic mi rahatsiz olmuyor?
Benimki degil benim kardesim, görümcem gelip 1 hafta kalsa rahatsiz oluyor da.
Sen evi terket annen kız kardeşin ve eşin başbaşa bi kalsınlar bakalım ne yapacaklar . Çok garip ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?