Sorun kardesin olsa bir sekilde gonderirdin de senin derdin cok buyuk. Kralice hazretleri yakinda evi de kabul etmemis. Cok zeki bir aile ile evlenmissin. Yapabiiyorsan hepsini kovala yapamiyorsan da cantani al cik kardesinle bile yasama derim. Zaten islere elini surmuyormus yine sana kalir her sey. Fazla kira verirsin ama kafan rahat olur bu sekilde yasarsan 10 sene sonra hastalik hastasi olursun.o 7 ayın üstünden 5 ay geçti eşim bana çok güzel zemin hazırladı üstelik kendi ailem de buna mum yaktı olanda bana oldu sinirlerim harap moralim bozuk üstelik yanlış bir evlilik yaptığımı da düşünüyorum.
o 7 ayın üstünden 5 ay geçti eşim bana çok güzel zemin hazırladı üstelik kendi ailem de buna mum yaktı olanda bana oldu sinirlerim harap moralim bozuk üstelik yanlış bir evlilik yaptığımı da düşünüyorum.
Dönün madem o yanlıştan 1 tanecik hayatınız var. Kimse için mahvetmeye değmez.o 7 ayın üstünden 5 ay geçti eşim bana çok güzel zemin hazırladı üstelik kendi ailem de buna mum yaktı olanda bana oldu sinirlerim harap moralim bozuk üstelik yanlış bir evlilik yaptığımı da düşünüyorum.
benim tavrım net zaten ama eşim laf anlayan bir tip değil şurda 10 gün sonra evlilik yıldönümümüz yanlız kalamıyoruz başbaşa bir yerlere gidelim neler dedi bana ama ben hem çalışıyorum hem evime bakıyorum sağlık sorunlarım var herkesin nazını niyazını çekiyorum.
burda konu açtım benim ne suçum var dedim diye bencil oldum anlayışsız oldum babası vefat etmiş ben nasıl tatil istiyormuşum hoş şu saatten sonra ben de hiç birşey isteyecek hal kalmadı eşime daha demin konuşurken şu operasyon olayını dedim özelde yaptırmak istiyorum dedi kredi çeker ödersin bu kadar işte yoruldum cidden artık
zaten psikolojim alt üst oldu evlenmeden önce çok rahat bir hayatım vardı teptim resmen ama herşeye rağmen kendime güvenim tam onlar zarar edecekler kimseye muhtaç değilim çoluğum çocugum da yokSorun kardesin olsa bir sekilde gonderirdin de senin derdin cok buyuk. Kralice hazretleri yakinda evi de kabul etmemis. Cok zeki bir aile ile evlenmissin. Yapabiiyorsan hepsini kovala yapamiyorsan da cantani al cik kardesinle bile yasama derim. Zaten islere elini surmuyormus yine sana kalir her sey. Fazla kira verirsin ama kafan rahat olur bu sekilde yasarsan 10 sene sonra hastalik hastasi olursun.
bilmiyorumÖmur boyu kalacak degil herhalde? Ne zaman gidecek?
haklısınızKardeste olsa evli insanin evine gelinmez ben olsam asla ses etmem birakip giderim bi gun ansizin kimseye cekemem onca yil millete usak olmak icin okumadim isim var ailem arkamda s.ederim herkesi
bende bunu yapcam en son anneme anlatacağım ister anlasın ister anlamasınKardeşine açıkça söyleyemiyorsan ailene söyle. Annene anlat, eşim annesini getirecek fırsat çıkacak ona ben de kardeşimi o yüzden yollamalıyım diye. Ayrıca kardeşine neden iş yaptırmıyorsun ? Kardeş bu yahu, ablasın sen. Yap diyeceksin yapacak, başkasının işi değil ki madem aynı evde yaşıyorsunuz.
bu da doğru ancak bişiler yapmam lazım kardeşime git diyemezsem kv ye nasıl derim istemiyorum diyeBunu bastan dusunecektiniz..
Kiz kardese baska eve git denir mi?
Onun yerine isleri bolusmek soylenebilir..bunda cekinilecek birsey yok.
Ama durumlar farkli ssnin kardesin geldi diye kv de gelecek mecburen o zaman 4 kisi olacaksiniz.
Bence kv de gelsin zorluklar baslasin bir sure sabredin.sonrasi duzene girer belki kardesiniz de rahat edemez kendi basinin caresine bakar.
Ama simdilik bence yapacak hicbirsey yok.
Esiniz planini gayet guzel uygulamis
iş söylemek kalk demek bana göre değil sonra ablam bir iyilik yaptı köle gibi çalıştırıyor demesinKardeşine kalk niye diyemiyorsun ? Benim kardeşim 12 yaşında benim eşim yardım eder o oturursa kalk koca adam yardım ediyor sen ne yapıyorsun der elin etoz bezi veririm bunu ondan iş beklediğim için dedik öğrenmesi gerektiğini için yaparım geçenlerde bizim akrabalarla tatile gitmiş orda da birşey yapmamış ne diye yaptırmasını dedim bir sofra toplayabilecek yaşta ben 12 yaşındayken annem çalışırdı ben yemek yapardım evde koca kız olmuş essek değil ya kalk demeyi ogrenmelisin bence
eşim beni kaybedecek.. istediği kadar çakal olsun..Herşeyin farkında olarak önüne geçememen çok kötü olmuş. Sana o yüzden daha çok batıyor şuan kardeşin. Yerine kendimi koydum da ben diyemezdim kardeşime gitmesini zaten aile konusunda çok pasif bi insanım. Tek yapacağın anneni ya da babanı usulunce ikna edip ya kardeşini onların yanına dönmesini sağlayacaksın ya da ailenle beraber ev tutup o şehirde yaşayacaklar. Bu şekilde olmaz. Ayrıca eşiniz çok çakal bi insan bundan sonra gözünü dört aç oyunlarına gelme
iş söylemek kalk demek bana göre değil sonra ablam bir iyilik yaptı köle gibi çalıştırıyor demesin
herkes bir değil banada böylesi düştü çok pişmanım diyorum ya o yüzdenKredi çeker ödersin ne demek ya çok sinir oldum şuan karınım ben senin farkında mısın demelisin bence. Esimde para yoktu bos gebelikten dolayı kürtaja gittim özel de olacağım dedim parası yoktu ben akrabamla gitti doğumhane ye girerken kocamı görmedim çıktığım da parayı ödemiş ise gitmişti bu kdr da olmaz ya
herkes bir değil banada böylesi düştü çok pişmanım diyorum ya o yüzden
eşim beni kaybedecek.. istediği kadar çakal olsun..
bunu kabul etmiyorum.. hayatım boyunca kimseye yük olmamaya çalıştım eşim de dahilBence kardeşim sana yük oluyor sende eşine yük oluyorsun ben bunu anladım kusura bakma böyle demek istemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?