Zaten kardeşin olduğu için rahat kavga edemezsineşimle sorun yaşadık bırakıp gidecek mevzular oldu gidemedim kardeşim bende olduğu için
ablam iş buyuruyor olcak
Zaten kardeşin olduğu için rahat kavga edemezsin
E olsun ne var? Otel mi orasi? Ayrica esinizi de cok kurnaz gordum.
Güzelim senin evin sığınma evi mi... Ya engel olacaksın, gerekirse sert konuşacaksın eşinizle, "kimseyi istemiyorum evimde, ha misafir gelir, o ayrı dersin. kalıcı istemiyorum dersin..."
Ağırlığınızı koymalısınız.. kv hasta olursa bakarsınız. O ayrı mesele.. ama eli ayağı tutuyorsa size yük olmasın. Her şeyin bir sınırı var.. eşiniz diretirse bir süre tavrınız net olsun..
Bu durumlar özel hayatinizi etkilemiyor mu?cinsel hayatinizi...onu geçtim insan rahat rahat kavga bile edemez
Madem eşiniz kurnaz görüyor kendini, siz de açık açık konuşun. Ben rahat edemiyorum, evlilikten bişey anlamıyorum. Kimseyi kalıcı istemiyorum, kardeşimi de göndereceğim. Annen de gwlsin 3-4gün misafir olsun ama ben kalıcı kimseyi istemiyorum diye. Ayrıca eşiniz için nasıl sorun olmuyor bu durum anlamıyorum, çocuk istemiyor mu mesela? Hem annesiyle oturmak istiyorsa niye evlenmiş.
Bi de buna k.v eklenecek iyice esir gibi olacaksiniz eşinle konuş annesini temelli çagirmasin.siz de kardesinize çözüm bulun.gerekirse annenizle de konusundaha önce yorumda yazdığım gibi bırakın kavgayı bırakıp gideceğim kardeşim var diye gidemedim bir yere..
Kardeş te olsa, sürekli aynı evde olmaz. Temizlik falan değil, sen kendi evinde rahat edemezsin. Hem de yeni evlisin. E evden de atamazsın. Kötü yapmışssınız yaa, ne yap ne et evden herkesi göndermeye bak.
bir sene olmadı henüz evleneli biz 7 aylık evliyken kız kardeşim eşim yüzünden yanımıza geldi. Şimdi yorumlarda zorlamı geldi gibi yorumlar gelcek biraz zorla oldu gönül rızam hiç yoktu nasıl mı??
Biz eşimle bir kurumda memuruz kız kardeşimde işsizdi kurumda sözleşmeli personel alımı olurken eşim kardeşime söylememizi önerdi ben hep karşı çıktım tabi ki bir abla olarak onun hayatını kurtarmasına destek olmak isterim, her zamanda olurum ama kendi ailemi de biliyorum ayrı ev açmayacaklarını bizimle kalacağını biliyordum.
HeR neyse eşim söyledi aileme böyle bir durum var diye, bunu yapmasındaki sebepse şuydu anne ve babası hasta insanlardı onların gelişine zemin hazırlamaktı bak ben kardeşine ses etmedim sende benim aileme ses etmeyeceksin diye buna adım gibi eminim çünkü böyle şeyler geveledi ağzında hem annesi de benden önce geliyormuş onuda öğrenmiştim zaten.
Babası yakın zamanda vefat etti tatil konumu okuyan bilir neyse kardeşimin işi oldu sadede geleyim kız kardeşim özünde çok iyi biri fakat hiç bir işe yardımcı olmuyor her iş bende mesela hafta sonu temizlik yaptık eşim süpürdü ben sildim odadan çıkıp napıyonuz demedi, diyemiyorum şu işi yap yardım et diye ablam iş buyuruyor olcak, e haliyle rahat da edemiyoruz bide miyom belası çıktı başıma histeroskopi olcak yoruldum artık kv de gelcek bu kış eşi vefat ettiği için yalnız kalamıyormuş kısacası ben bittim lütfen bir akıl verin bana ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum...
Bi de buna k.v eklenecek iyice esir gibi olacaksiniz eşinle konuş annesini temelli çagirmasin.siz de kardesinize çözüm bulun.gerekirse annenizle de konusun
7 aylık çiçeği burnunda evlisiniz neden bu eziyet !
Kardeşinizi madem evinize aldınız neden iş buyurmadığınızı anlamadım.
Ne olacak yani yan gel yat ee sizde karı-koca çalışın çok saçma.
Bir an evvel herkes kendi çizgisini bulmalı.
Kv 'ye gerçekten zemin olmuş,sizi üzmek istemem ama en güzel günleriniz başka insanların evinizin her köşesinde bulunmaları.Rahat bir ortamınız olmaz maalesef eşinizle.
Kızkardeşiniz ile konuşup bunu sonlandırmanız lazım dicem ama peki Kv NE OLACAK?
cİDDİ anlamda diyorum Adınıza üzüldüm.
o 7 ayın üstünden 5 ay geçti eşim bana çok güzel zemin hazırladı üstelik kendi ailem de buna mum yaktı olanda bana oldu sinirlerim harap moralim bozuk üstelik yanlış bir evlilik yaptığımı da düşünüyorum.
Peki neden yanlış evlilik olduğunu düşünüyorsun ?
Kardeşinize bir çare bulunduktan sonra Kv.içinde birşeyler bulunur mutlaka.
Kötü tarafı Annesi işte ve yalnız ,
Belki tek çare yakınınızda bir ev bulup bu öneride bulunabilirsiniz.
Eşinizin başka kardeşi yok mu ?
bu öneriyi sundum zaten kp vefat etmeden sundum kendilerine bakamıyorlardı eşimde diyordu bizde kalacaklar düşünün daha birkaç aylık evliyiz istemediler babası ben gelmem dedi dedim ev tutalım onuda kabul etmediler kv ev ayrı olcaksa kendi evimde otururum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?