İnsana kardeşi yük gelir mi?? (geliyor)

Güzelim senin evin sığınma evi mi... Ya engel olacaksın, gerekirse sert konuşacaksın eşinizle, "kimseyi istemiyorum evimde, ha misafir gelir, o ayrı dersin. kalıcı istemiyorum dersin..."
Ağırlığınızı koymalısınız.. kv hasta olursa bakarsınız. O ayrı mesele.. ama eli ayağı tutuyorsa size yük olmasın. Her şeyin bir sınırı var.. eşiniz diretirse bir süre tavrınız net olsun..

benim tavrım net zaten ama eşim laf anlayan bir tip değil şurda 10 gün sonra evlilik yıldönümümüz yanlız kalamıyoruz başbaşa bir yerlere gidelim neler dedi bana ama ben hem çalışıyorum hem evime bakıyorum sağlık sorunlarım var herkesin nazını niyazını çekiyorum.

burda konu açtım benim ne suçum var dedim diye bencil oldum anlayışsız oldum babası vefat etmiş ben nasıl tatil istiyormuşum hoş şu saatten sonra ben de hiç birşey isteyecek hal kalmadı eşime daha demin konuşurken şu operasyon olayını dedim özelde yaptırmak istiyorum dedi kredi çeker ödersin bu kadar işte yoruldum cidden artık

Madem eşiniz kurnaz görüyor kendini, siz de açık açık konuşun. Ben rahat edemiyorum, evlilikten bişey anlamıyorum. Kimseyi kalıcı istemiyorum, kardeşimi de göndereceğim. Annen de gwlsin 3-4gün misafir olsun ama ben kalıcı kimseyi istemiyorum diye. Ayrıca eşiniz için nasıl sorun olmuyor bu durum anlamıyorum, çocuk istemiyor mu mesela? Hem annesiyle oturmak istiyorsa niye evlenmiş.

Bu durumlar özel hayatinizi etkilemiyor mu?cinsel hayatinizi...onu geçtim insan rahat rahat kavga bile edemez

kaç kere dedim anlattım konuştum anlamıyor malesef

Kardeş te olsa, sürekli aynı evde olmaz. Temizlik falan değil, sen kendi evinde rahat edemezsin. Hem de yeni evlisin. E evden de atamazsın. Kötü yapmışssınız yaa, ne yap ne et evden herkesi göndermeye bak.

Kardeş te olsa, sürekli aynı evde olmaz. Temizlik falan değil, sen kendi evinde rahat edemezsin. Hem de yeni evlisin. E evden de atamazsın. Kötü yapmışssınız yaa, ne yap ne et evden herkesi göndermeye bak.

işte kimse kırılmadan olmuyor en son ben kırılıyorum.

7 aylık çiçeği burnunda evlisiniz neden bu eziyet !
Kardeşinizi madem evinize aldınız neden iş buyurmadığınızı anlamadım.
Ne olacak yani yan gel yat ee sizde karı-koca çalışın çok saçma.
Bir an evvel herkes kendi çizgisini bulmalı.
Kv 'ye gerçekten zemin olmuş,sizi üzmek istemem ama en güzel günleriniz başka insanların evinizin her köşesinde bulunmaları.Rahat bir ortamınız olmaz maalesef eşinizle.
Kızkardeşiniz ile konuşup bunu sonlandırmanız lazım dicem ama peki Kv NE OLACAK?
cİDDİ anlamda diyorum Adınıza üzüldüm.

Bi de buna k.v eklenecek iyice esir gibi olacaksiniz eşinle konuş annesini temelli çagirmasin.siz de kardesinize çözüm bulun.gerekirse annenizle de konusun

bütün kış bizde olacak malesef eşime kalsa eşimin annanesi de hayatta onu da alcak şaka gibi

o 7 ayın üstünden 5 ay geçti eşim bana çok güzel zemin hazırladı üstelik kendi ailem de buna mum yaktı olanda bana oldu sinirlerim harap moralim bozuk üstelik yanlış bir evlilik yaptığımı da düşünüyorum.

Peki neden yanlış evlilik olduğunu düşünüyorsun ?
Kardeşinize bir çare bulunduktan sonra Kv.içinde birşeyler bulunur mutlaka.
Kötü tarafı Annesi işte ve yalnız ,
Belki tek çare yakınınızda bir ev bulup bu öneride bulunabilirsiniz.
Eşinizin başka kardeşi yok mu ?

bu öneriyi sundum zaten kp vefat etmeden sundum kendilerine bakamıyorlardı eşimde diyordu bizde kalacaklar düşünün daha birkaç aylık evliyiz istemediler babası ben gelmem dedi dedim ev tutalım onuda kabul etmediler kv ev ayrı olcaksa kendi evimde otururum dedi

uvv kv bayağı keskin kestirip atmış.
Ama ev ev üstüne olmaz ki ya
Eşinizin ivedilikle bir çare bulması gerekli
Başka kardeşi yok mu ?

Bu işi başına nasıl esin açtıysa o temizlesin bu ne ya senin yerinde olsam yikardim ortalığı nasıl yapacağı da ona kalmış en son rest çekerdim onlarla otur ben gidiyorum diye

Benim ablam geldiginde kendi elime toz bezi onun eline de vileda verirdim.Hadi bitirelim isleri oturmayalim yardimlasalim derdim.hiçte gücenmezdi.Sizde öyle yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…