• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanın aklını karıştıran sorular

morlale2121

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
62
2
298
İstanbul
Kızlar daha 18 yaşındayım 2 yıllık bir ilişkim var Allaha şükür çok iyiyiz bu sene aynı üniversiteyi kazandık ve bu bizi çok mutlu ediyor ama benim bir sıkıntım var.Sevgilim sürekli ileriye dönük düşünüyor evliliği düşünüyor tabi ki bende düşünmüyor değilim ama kendi ailemden dolayı evlilik beni çok korkutuyor yani insanlara evli mutlu çocuklu masal dünyası gibi gelen evlilik müessesesi benim aklıma gelince aklıma annem ve babam geliyor sürekli bizde onlar gibi olur muyuz beni aldatır mı babamın anneme yaşattıklarını bana yaşatır mı evlendikten sonra değişir mi bu soruları kendime sormaktan kendimi alamıyorum bu durumda da erkek arkadaşım evliliğe sıcak bakmadığım için ona sıcak bakmadığımı sanıyor sizce ne yapmalıyım ?

bu kötü tecrubeleri avantaja dönüştür her erkek aldatacak dıye bi kanun yok ama aldatırsada annenı görüyorsun hayat devbam edıyor aldatılan ölmüyor

en ıyısı endişlleri bırakıp olduğu gibi yaşamak iyi düşünmek

Kızlar daha 18 yaşındayım 2 yıllık bir ilişkim var Allaha şükür çok iyiyiz bu sene aynı üniversiteyi kazandık ve bu bizi çok mutlu ediyor ama benim bir sıkıntım var.Sevgilim sürekli ileriye dönük düşünüyor evliliği düşünüyor tabi ki bende düşünmüyor değilim ama kendi ailemden dolayı evlilik beni çok korkutuyor yani insanlara evli mutlu çocuklu masal dünyası gibi gelen evlilik müessesesi benim aklıma gelince aklıma annem ve babam geliyor sürekli bizde onlar gibi olur muyuz beni aldatır mı babamın anneme yaşattıklarını bana yaşatır mı evlendikten sonra değişir mi bu soruları kendime sormaktan kendimi alamıyorum bu durumda da erkek arkadaşım evliliğe sıcak bakmadığım için ona sıcak bakmadığımı sanıyor sizce ne yapmalıyım ?

Ama böyle düşünürsen hiç bir zaman mutlu olamazsın herkes altadacak yada herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bişey yok.Bu düşüncelerden kurtulup mutlu olmaya adapte olmalısın

şu an bunları düşünmek için çok erken bence yaşın itibariyle hayata bakış açın görüşlerin özellikle üniveristeye gittikten sonra değişicek

yani tam anlamıyla oturacak , belki de ilerleyen zamanlarda uyuşmadığınızı bile anlıycaksın erkek arkadaşınla

üniversiteyi bitirin zaman geçtikçe daha doğru kararlar vericeksin ve karşındakine güvendiğin zaman bu sorular aklından silinecektir,

canım dereyi görmeden paçayı sıvama bence..
benim anne babamından sürekli kavgaları olurdu ama çok severlerdi birbirlerini zaten kaçarak evlenmişler:31:
sevgi önemli, bide erkek arkadaşın okulu bitirip işini bulup askerliğini yapmadan baban evlenmenize müsade edermi ki:44:

canım dereyi görmeden paçayı sıvama bence..
benim anne babamından sürekli kavgaları olurdu ama çok severlerdi birbirlerini zaten kaçarak evlenmişler:31:
sevgi önemli, bide erkek arkadaşın okulu bitirip işini bulup askerliğini yapmadan baban evlenmenize müsade edermi ki:44:

Oyle bir seye ne o musade eder ne de ben isterim :) oyle bir dusunce yok suan icin benim derdim su ben sadece o bizimle ilgili gelecek hayalleri kurarken ben adapte olamiyorum hayal kurmama engel olan seyler bunlar gibi geliyo sanki :(

Cnm yasin 18.. ltfn evllk dusuncesi cok erken bir yas. Sende erkek arkdsnda yanls kararlar vereck yastasinz. Once univ oku, hayatini kurtar. Snra hepsi corap söküğü gibi gelecektr.

Şuan bunları sıkıntı yapmak için çok erken bence ne güzel maşallah aynı üniversiteyi kazanmışsınız yolunuza bakıyorsunuz bakalım bu yaşantınızda neler degişicek nasıl duygular yerine oturacak daha farklı olabiliyor herşey ama ne olursa olsun annenizle babanızı sürekli bu durumlarda devreye sokmayın herkes aynı diye birşey yok korkunuzu anlıyorum çok normal psikolojik olarak etkilenmişsiniz ama insanlara güvenmeyide bilmeliyiz yoksa hiçbirzaman huzurlu olamayız zaman gösterir birşeyleri şuan ilk başta düşünmeniz gereken okulunuz ve ilişkinizin gidişatı hakkınızda hayırlısı olsun :16:

Back
X