insanın hisleri demekki yanıltmıyomuş..

Ben olsam hepsını yakar vıdeosunu yollardım veya çoktan attım bır onemı yok derdım .

Zaten yaptığını hoş karşilamiyorum ama karaktersizce soyle boyle adama saydirmaya gerek yokki.. onunda yasadigi durumdan bakılınca sizde hic hos durmuyorsunuz.. bence sizi kizdirmak icin bilerek yapilmis birsey onu demek istiyorum

gerçekten hisler insanı yanıltmıyor..keşke önceden gönderseydiniz kıymetli hediyelerini

yüzük kazak hırka vs vs ..bide pırlanta felan alsaydı icraya yollardı herhalde beni..

Haha çok komik bu erkekler ya
Benim eski sevgilimde sana on bin lira masraf yaptım demişti
Sanki altın aldı yada her gün gezdik
Adamla zaten ayrı sehirlerdeydik ve yılda iki kez anca gorusebiliyorduk
Zaten iki yılı buldu bulmadı yani gorusmemiz

Sana her hafta çiçek gonderdim her biri en az 60 liraydi dedi bana
Sanki ben her hafta çiçek gonder dedim

İyi ki ayrilmisim

Erkek milletine acimayin yiyin paraciklarini

ne güzel çok iyi yapmışsın valla.yoktan yere adamın duygularıyla oynayıp ailesiyle dalga geçmişsin.çok erdemli bir davranış

3 yıl önce biriyle tanıştırılmıştım. Yaklaşık bir haftalık bir telefon görümesinden sonra ben olmayacağına kanaat getirdim. Bunu da kendisine söyledim. Ne demek olmayacak diyerek uçağa atlayıp yaşadığım şehire geldi. Yüzyüze görüştük olamama ihtimali %100 oldu.
Görüşmeden sonra ben fikrim değişmedi bece uygun değiliz dedim. Hatta güzel güzel kırmadan izah etmeye çalıştım.
Gelen mesaj
TR 1234 5678 91011
Bu benim iban numaram 24 saat içinde uçak ve otel paramı ödeyeceksin. Cafe de yediğinin içtiğinin oarası da dahil bin lira borcun var dedi.
İnsanlar şahsiyetlerini zor durumlarda ortaya çıkarıyorlar. Ne kadar acı çekilirse çekilsin en zor surumda bile insan kendine yakışanı yapar. O yüzden aşk acısıyla yapmış, sinirden yapmış kısmına katılmıyorum.

Konu sahibesi geçmiş olsun. Büyük bir hatadan dönmüşsünüz.

Erkeğin cimrisi de evlerden ırak

Yok artık . siz naptiniz gonderdiniz mi ?
Ahahahahah bu ne ayol

ne güzel çok iyi yapmışsın valla.yoktan yere adamın duygularıyla oynayıp ailesiyle dalga geçmişsin.çok erdemli bir davranış
Nasip diye bisey var dimi insanlar evlenip ayriliyor nisanlar atılıyor benimki dalga geçmek gerçekten komiksiniz

Yok artık . siz naptiniz gonderdiniz mi ?
Ahahahahah bu ne ayol

Ben göndereyim kapasın çenesini diye düşündüm yakın bir arkadaşım izin vermedi.
Rezillik işte.
Göndermeyince lafı çevirip kaybetme korkusuyla yaptım vs denildi ama hala pişmanım keşke gönderseydim diyorum. Ödüm kopuyor kul hakkına girdim diye.

Ne alaka yaa. Sanki sen mi dedin gel diye. Hem desen ne olacak aklı mi yok :)
Ay çok sacmalamış o. İyi yapmış arkadaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…