İNSANIN İLK EŞİ,İLKİ. .NASIL UNUTULUR..?

Daha önceki konulara nereden bakılıyor bilmiyorum okuyamadım o yüzden. tabiki sevmiştir 7 yıl dile kolay. ama insan ulaşamadığı her şeyin delisi ulaştığı her şeyin nankörüdür. unutmak zaman alıyor ama unutuyorsun bi şekilde. şu an ki süreç evet sıkıntılı tek çare zaman...

Erkekler çok kolay unutur. Çoktan unutmuştur seni. Çocuklarını bile unutan var.

Anladım çok geçmiş olsun.Bence senin sorunun boşlukta olman.
İyi bir iş bulup güzel bi çevre edinirsen her şey daha kolay olacaktır göreceksin.
Bir de bu ilkim ilkim diyorsun ya yani bunu çokta abartma bence.
Eminim burda birçok kadın ilk sevgilisiyle evlenmedi ben de dahil.
Ama ben şunu diyorum iyiki eski sevgilimle evlenmemişim yoksa çok mutsuz olurdum.
Yani ilk kez bazı şeyleri yaşamak demek her şey demek değildir.

Bu acıların kadını Bergen durumundan kurtulman lazım gerçekten burdaki insanları da bunaltıyorsun artık.
Bu konudan ne kadar çok bahsedip konuşursan unutman o kadar zorlaşır.
Bir de diyelim ki bu adamın sevgilisi yok hala seni bekliyor seni çok seviyor eee ne olacak ki?
Sonuçta çok mutsuz bi evlilik yaşanmış şiddet var kötülük var vs.
Yani adam seni sevse ne olur unutsa ne olur ki?
Bak o hayatına devam ediyor sen de devam et.
Acilen kendine bir iş bul bir şeyler üret kurslara git örgü ör çok stres atarsın mesela.
Her şeyin başı bence işsizliktir.
Yanlış anlaşılmasın ev hanımlığını kast etmiyorum o başlı başına bir meslek zaten.
Duygusal işsizlikten bahsediyorum.
Bir de beni kötü bilmesinler diye onları engellemiyorum filan demişsin.
Ya gerçekten çok saçma bi hareket.Şu saatten sonra seni iyi bilseler ne kötü bilseler ne?
Sil gitsin ikisini de ne sen onları ne de onlar seni görmesin ne gerek var yani.
Yoksa asla ama asla unutamazsın söyliyim sana.
Tamam boşanmamışsınız ama 1.5yıl olmuş birileri olabilir hayatında bu durumu hazmet artık.
Ben olsam sevinirdim en azından hiç umut yok artık.
Umut etmek daha tehlikeli bi durum yani.

7 yıl boyunca hiç bir mutlu anını aklına getirme. Hep seni uzdugu mutsuz olduğun anları hatırla. Terkedilmissin canim seni terkeden bi insan için değmez bu kadar üzülmene. Unutursun zaman herşeyin ilacı

unutursun için yana yanaaaa
diye bir şarkı var ama içim hiç yanmadı çok da güzel unutuluyor...
sen konuyu açmasan mesela aklımda yoktu bile

Unutmazsan sadece kendine edersin karşıdaki seni umursamış olsaydı kolay kolay başka birini almazdı hayatına. Buna benzer şeyler tanıdığım biri yasadı ama o kişi erkek. Karısı 11 yıllık karısı başka adamla aldattı ve kaçtı. İki tane kız çocukları vardı. Şimdi o çocukları babasını görmek istemiyor. Ve bu adam kalp hastası oldu, böbreğinin biri bitmiş, aynı zamanda akciğer kanseri... Eğer kendini seviyorsan giden için üzülme. Sana haksızlık yapan biri için üzülme. Değmez zerre kadar değmez.

Tum konularinizi okudum. Özellikle ilk konunuzda agzim acik kalmisti nasil boyle bisey yapar nasil vicdan bu diye. Ama oteki konularinizi okuyunca adam sanki sizinle zorla evlenmis ve bosanamiyormus gibi hissettim. Hastalik derecesinde takinti yapnissiniz esinizi. belki defalarca bosanmaya yeltendi siz izin vermediniz adamda boyle kurtulmaya calisti. Bence profesyonel bi yardim almalisiniz

Bence unutmazsin ama etkisi kalmaz sende. Zamanla üzmez mesela aklına gelince. O da seni sevmiştir ki evlenmiş ama zamanla başkasına kaymış. Yapacak birşey yok. Yoluna bak, kendin için birşeyler yap..

Sen kendini bu kadar sevmezken eşin olacak adamı düşünemedim.... Yazık ediyorsun hayatına

Sizin ki aşk değil saplantı halini almışsınız zor düze çıkmanız.

Bu hayatta evlat acısıyla bile yaşayan insanlar varken, geçmeyen hiç bir aşk acısı olamaz.. canım unutmazsın zamanla daha az hatırlarsın ve acıtmaz

Zorla evlendi. ..bn de artık öyle düşünüyorum. .babasından cekindigi için mecbur kaldı. ..sadece rol yapmış. .. iyi oynamiş. .. ve bitirmiş. .

kusura bakma ama eşin pisliğin tekiymiş.Belkide tek iyi özelliği ilk sevgilin olmasıdır yani.Bence biraz güçlü ol kendine olan saygını kaybetme.Ayrıca kimse vazgeçilmez değildir ilkleri bu kadar gözünüzde büyütmemelisiniz.

Aldatıldıysam oylede bir unuturum ki yaşadığımız o günleri.
Önüme bakarım kalan sahalar benimdir derim

artık onu düşünüp kendine eziyet etmeyi bırak. o seçimi yapmış unutmak için vs ne sebepten olursa olsun hayatına devam ediyor. artık kendini toplama zamanı hayatına sende devam etmeyi öğrenmelisin. o geçmişi görmezden geliyorsa, sen gör. geçmişte güzel günler yaşadığını biliyorsun ne mutlu sana anılarına hakkıyla saygı duyuyorsun demek ki. hayatta olduğun sürece çok daha güzel anlar yaşamaya devam ediceksin (bir kapı kapanır bir kapı açılır) buna izin ver ve onu kafamdan, kalbinden azad et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…