- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
10 MG major depresyon cpralex ...psikoloğa gittim sonra da bırakmak zorunda kaldmPeki ilaç mı sadece yoksa psikologa gidip konuşuyor musunuz seanslarda?
unutacaksın er geç. hele ki karşına doğru insan çıkarsa çok daha kolay olacak unutman. kendini suçlama..Canm benim olaylar ust üste gelişti. .o yüzden siyrilamadim bu ruh halinden. .
unutacaksın er geç. hele ki karşına doğru insan çıkarsa çok daha kolay olacak unutman. kendini suçlama..[/QUOTE
Ne derlerse desinler ses çıkarmasa miydim diyorum. .ona gece gündüz hizmet mi etseydim. .hep alttan mi alsaydim. .ne bilim canm..bazen mutlu olan çiftler görüyorum. .onlar da alttan alarak bu hale geldik diyorlar. .evlilik bu mu..
Erkekler çok kolay unutur. Çoktan unutmuştur seni. Çocuklarını bile unutan var.İlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..
Anladım çok geçmiş olsun.Bence senin sorunun boşlukta olman.Ablam, bnim bu süreçte kanser oldu..onun yanındayım. .onun her bir seyine yardımci olmak içn geldm..bu süreçte onu bir kenara koydum. .ona blli etmedim. .ara ara duygu boşalması yasadim. .suan ablam çok iyi..bn de iş başvuruları ypma ya basladm. ..
7 yıl boyunca hiç bir mutlu anını aklına getirme. Hep seni uzdugu mutsuz olduğun anları hatırla. Terkedilmissin canim seni terkeden bi insan için değmez bu kadar üzülmene. Unutursun zaman herşeyin ilacıİlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..
Biri vardi aynen boyle melankolik konular açıyordu. Okyanus muydu neydi?
Sizin ki aşk değil saplantı halini almışsınız zor düze çıkmanız.İlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..
Bu hayatta evlat acısıyla bile yaşayan insanlar varken, geçmeyen hiç bir aşk acısı olamaz.. canım unutmazsın zamanla daha az hatırlarsın ve acıtmazİlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..
artık onu düşünüp kendine eziyet etmeyi bırak. o seçimi yapmış unutmak için vs ne sebepten olursa olsun hayatına devam ediyor. artık kendini toplama zamanı hayatına sende devam etmeyi öğrenmelisin. o geçmişi görmezden geliyorsa, sen gör. geçmişte güzel günler yaşadığını biliyorsun ne mutlu sana anılarına hakkıyla saygı duyuyorsun demek ki. hayatta olduğun sürece çok daha güzel anlar yaşamaya devam ediceksin (bir kapı kapanır bir kapı açılır) buna izin ver ve onu kafamdan, kalbinden azad et.İlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?