- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Yahu bırak geçmişle yaşamayı bitti gittiAyağımın altını öptügünü biliyorum
ayagin altini opmek ne biri bana anlatsin :S
Mahkeme işiniz ne oldu?İlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..
ben kelimesi kelimesine anladim oyle vallahi..Mecazdı heralde o, yoksa düşünemedim ayak öpmeyi, marazi ilişkiler bunlar
Ayak fetişisti de olabilir adam...Mecazdı heralde o, yoksa düşünemedim ayak öpmeyi, marazi ilişkiler bunlar
Ewet gerçekler yine bir tokat gibi carpiliyor yüzüme. .her birinize tşk. ederim....hayatımın merkezine koymusum ve cok fazla değer vermisim. ..çok fazla anlam yuklemisim. .makineye bagli yaşayan bir hasta gibi..can cekisiyorum. .Ben artık bu şekilde yaşamak istemiyorum arkadaşım. .sevgili konu sahibi. açtığın konulardan anlıyorum ki tüm hayatını bu değmeyen adama adamışsın her şeyini buna bağlamışsın peki neden?
sen kendin söylüyorsun davan daha devam ederken başkasını bulmuş, kendini kandırma ''unutmak için mi onla beraber acaba'' diye.
adam rengini en baştan belli etmiş bırak artık kurtul şu durumdan.
sen de hayatını yaşa, davayı da uzatma anlaşın tek celsede bitirin.
böyle yaptıkça kendi kendini yiyorsun. yani bazı bayanlar da bayılıyor adamlarda bir iyilik aramaya. yok kardeşim işte adam terketmiş başkasını bulmuş daha şöyle midir böyle midir demenin hiç bir anlamı yok.
kendini yıpratıyorsun at kafandan sen de hayatına bak sosyal faaliyetler bir şeyler yap.
insanlar evlat acısına alışıyor, böyle adamların yokluğu mu koyacak insana
Duymaktan korktugum kendime bile itiraf edemedigim gerçekler. .....Sağol arkadaşım. .iyi ki varsınızhiç sevmemiş evet zorla evlenmiş zorla sizi evden yollamış zorla boşanmaya çalışıyor ve hayatına birinin girmesi dahi size bunu hala kabullendirememiş... şimdi bu ikinci kadın değilmi eşinizin hayatındaki yani takriben öyle oluor. hani şu ikinci kadınları kandırmak için adamlar diyorya sevmiyorum boşanamıyorum boşanma aşamasındayım falan filan ilk defa bunun doğru olduğu bir konu görüyorum sayenizde. yapmayın demeyeceğim belliki çok fazla psikolojiniz bozulmuş ama bir yardım falan alın hayat böyle geömez 1 bucuk yıl ayrı kaldığınız sizi evinize binbir dolapla yollamış boşanmak için biyerlerini yırtan adamdan bahsediyorsunuz sizi o kadar iyi tanımışki ayrılalım bile dememiş dürüstçe. şu adamı haklı çıkarmayın allah yardım etsin size...
Canımmmm. ....Senin her konunu okudum, daral geldi vallahi. Şu an içimden geçenleri aynen yazıyorum: "Keşke kızım olsaydın, seni bir güzel döverdim, ancak akıllanırdın."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?