İNSANIN İLK EŞİ,İLKİ. .NASIL UNUTULUR..?

Mahkeme işiniz ne oldu?
Sen halen bu adam için üzülüyor musun??

Daha ilişkilerinin senle evliyken başlayıp başlamadığını dahi bilmiyorsun ; dişlerini fırçalaması, spor yapması, önceden tanışıyor olmaları buna kesin delalet değil.

Ama bu yüzden kendini yıpratıyorsun. Ve bunun olduğuna kesin eminsin. Sırf şuanda onun hayatında başkası var, Adam sensiz de Mutlu diye hazmedemiyorsun, Can çekişiyorsun. Halbuki biri girse hayatına bir günde unutursun bu adamı..hazımsızlığında bir saniyede geçer.

Senin derdin bu abi değil, senin derdin bir abi..

şu hayat bana öğretti ki kimse vazgeçilmez değil. bu özlem hissini nefrete dönüştür. durum intikam zamanı üzgün olmak değil. boşver sana yaptığı romantik jestleri. emin ol başkaları da yapacak. kendine gel lütfen

hayatına yeni ve düzgün biri girdiğinde,kendini değerli hissettiren,fikirlerinin önemli olduğu,saygıya dayaı,aşkın ve sevginin emekle harmanlandığı bir birlikteliğin olunca unutursun canım.

son zamanlarda dinlediğim eski bir şarkı;

geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer nelere neler geçmediki
yine düşer deli divane gönlüm aşka aşkaaa vurgunum benn

Ewet gerçekler yine bir tokat gibi carpiliyor yüzüme. .her birinize tşk. ederim....hayatımın merkezine koymusum ve cok fazla değer vermisim. ..çok fazla anlam yuklemisim. .makineye bagli yaşayan bir hasta gibi..can cekisiyorum. .Ben artık bu şekilde yaşamak istemiyorum arkadaşım. .

Adam seni. Aldatmis sen hala nasil unutur diyon gururum icin aklina bile gelmesin

Duymaktan korktugum kendime bile itiraf edemedigim gerçekler. .....Sağol arkadaşım. .iyi ki varsınız

Sonbahar 35 Yeniden sevdiğini ve sevildiğini hissettiğin zaman kurtulacaksın bu adamdan. O zamana kadar sabır.. Seni çok iyi anlıyorum. Çok çok iyi anlıyorum. İçine sindiremiyorsun ama emin ol yeniden sevmeye başlayınca içinde sadece ufak bir tiksinti olarak kalacak o adam.

Her birinizden Allah razı olsun...kirdiysam Özür dilerim..Sağlıklı dusunemedigim için bazen sert çıkışlar yapabiliyorum..lütfen kusura bakmayın arkadaşlar. .iyi ki varsınız. .

sagol sende iyiki varsinda su opme isine bi aciklik getirsen? mecaz anlamda mi demistin gercek anlamda mi?

Hayır adamı sen terketsen dicemki unutmak için teselliyi başkalarında arıyor.ama adam seni adi bir şekilde terketmis canım benim.kendine gel allahaşkına.

Aldatmis kandirmis.ne unutmak içini. Demedin mi ayrılmadan da birliktelermis diye.kusura bakma ama aklına bile gelmiyorsundur.

Bence senin acilen calismaya yeni ortamlara girmeye. Yeni arkadaşlar edinerek yeni bir hayat kurmaya ihtiyacın var.bulunduğun şehirden ayrıl uzaklaşın o adamdan. Unutunnnnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…