- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Major depresyon dedi DR. ..
Çünkü gerçekleri görmesi lazım. Amacım kırmak ya da incitmek değil.aboo bu nasil yorum :)
son zamanlarda dinlediğim eski bir şarkı;
geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer nelere neler geçmediki
yine düşer deli divane gönlüm aşka aşkaaa vurgunum benn
Unutulmaz elbette ama ben o her iyi günde aslında beni kandırmış derdim. Bana yaptığı bu adiligi unutamazdım. Bir an önce kendi yolumu cizerdimİlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..
Sen kendi bunalımlı psikolojinden hiç sıkılmıyor musun? Hiç 'amaaan yeter' deyip kafanı dağıtmadın mı yani 1 buçuk yıl boyunca?
İlk önce bu duygusal şarkılardan uzak dur. İlk zamanlarda olsa dibine kadar yaşa derdim ama dile kolay 1 buçuk sene!
Adam karaktersiz oğlu karaktersizmiş yapmış. Senin onu bu aşamada nefret bile etmemen lazım. Aşmış olman lazım onunla ilgili her şeyi.
Senin gibi takıntılı birini tanıyorum. Kendisi 50 küsür yaşında hala daha ne zaman bir araya gelsek 'bana şunu yaptılar bunu yaptılar' diye başlar. Artık umursamıyorum bile dinler gibi yapıyorum. Çünkü hiç bir dediğimizi dinlemiyor. Antidepresanlardan medet umup kendini uyuşturuyor.
Senin sonunda onun ki gibi olacak demedi deme.
Gerçek anlamda canm..bildiğin ayak altımi öptügünü biliyorum. .yapma pis dediğim haldesagol sende iyiki varsinda su opme isine bi aciklik getirsen? mecaz anlamda mi demistin gercek anlamda mi?
Ewett canm..bosanma sonlanana kadar devam edecek tedaviBu konuda tedaviye devam ediyor musunuz?
ayy pislukkk..Gerçek anlamda canm..bildiğin ayak altımi öptügünü biliyorum. .yapma pis dediğim halde
Bunu asla yapamam canm..Çünkü daha çok yipratir. .Özel numaradan bile aramadim onu..gurursuz demesinden asagilamasina dayanamam. .bunu ASLA yapmam..OLSEM de yapmamBence ne yap biliyomusun. Bak kendinde gördün onsuz yapamiosun onu herseye ragmen affedecek duygu ve düsüncedesin suanda.
Madem bu kadar seviyor ve özlüyorsun ara onu. De evimize geri gelmek istiyorum herseye ragmen seni unutamiyorum seviyorum.
Anca boyle rahatlarsin cunku son kez birdaha gormen lazim seni sevmedigini istemedigini. Seni kandirip baba evine yollamasi yetmemis sana cünkü. Sen ara onu gerekirse bulus madem o kadar askindan ölüosun
Ablam, bnim bu süreçte kanser oldu..onun yanındayım. .onun her bir seyine yardımci olmak içn geldm..bu süreçte onu bir kenara koydum. .ona blli etmedim. .ara ara duygu boşalması yasadim. .suan ablam çok iyi..bn de iş başvuruları ypma ya basladm. ..Konu sahibi çalışıyor muydun ?Bir mesleğin hobin bir uğraşın var mı?
psikolojik destek almayı düşün bence cnm böyle yaparak kendne edrsinİlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..
Ewett canm..bosanma sonlanana kadar devam edecek tedavi
Canm benim olaylar ust üste gelişti. .o yüzden siyrilamadim bu ruh halinden. .seni anlıyorum sadece zaman...ben beni boynuzlayan sevgilimi 2 yılda anca unuturken, ölümünde azıcık da sebep oldugu 7 yıllık sevgilisini 5 ayda unutanı da biliyorum...bu kişiye bağlı. demek ki senin biraz daha zaman ihtiyacın var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?