İNSANIN İLK EŞİ,İLKİ. .NASIL UNUTULUR..?

sana sunu söyleyim evlilikle kimse kimsenin tapusunu almıyor olmadigi zaman gidebilirler hayatlarından seninki de öyle yapmış adamın tapusu sendeymiş gibi konular açma artık rahat bırak diyorum onca yazılandan sonra

son zamanlarda dinlediğim eski bir şarkı;

geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer nelere neler geçmediki
yine düşer deli divane gönlüm aşka aşkaaa vurgunum benn

Sen kendi bunalımlı psikolojinden hiç sıkılmıyor musun? Hiç 'amaaan yeter' deyip kafanı dağıtmadın mı yani 1 buçuk yıl boyunca?
İlk önce bu duygusal şarkılardan uzak dur. İlk zamanlarda olsa dibine kadar yaşa derdim ama dile kolay 1 buçuk sene!
Adam karaktersiz oğlu karaktersizmiş yapmış. Senin ondan bu aşamada nefret bile etmemen lazım. Aşmış olman lazım onunla ilgili her şeyi.

Senin gibi takıntılı birini tanıyorum. Kendisi 50 küsür yaşında hala daha ne zaman bir araya gelsek 'bana şunu yaptılar bunu yaptılar' diye başlar. Artık umursamıyorum bile dinler gibi yapıyorum. Çünkü hiç bir dediğimizi dinlemiyor. Antidepresanlardan medet umup kendini uyuşturuyor.
Senin sonunda onun ki gibi olacak demedi deme.

Bence ne yap biliyomusun. Bak kendinde gördün onsuz yapamiosun onu herseye ragmen affedecek duygu ve düsüncedesin suanda.

Madem bu kadar seviyor ve özlüyorsun ara onu. De evimize geri gelmek istiyorum herseye ragmen seni unutamiyorum seviyorum.

Anca boyle rahatlarsin cunku son kez birdaha gormen lazim seni sevmedigini istemedigini. Seni kandirip baba evine yollamasi yetmemis sana cünkü. Sen ara onu gerekirse bulus madem o kadar askindan ölüosun

Unutulmaz elbette ama ben o her iyi günde aslında beni kandırmış derdim. Bana yaptığı bu adiligi unutamazdım. Bir an önce kendi yolumu cizerdim

bence bu cok kafaya taktigin icin oluyor surekli birseyden bahsetmek yani..

kendimden ornek verirsem eger..ne zaman kp kv den bahsedersek boyle bi garip oluyordum..sanki titremeye basliyor gibiydim. niye biliyor musun? cunku kafamda olaylari o kadar buyutuyorumki..gerci onlarin yaptiklarida yenilir yutulur seyler degil..ama bu sekilde yaparak kendimizi yipratmaktan baska birsey yapmiyoruz. canimiz kiymetli olmali..cocuklarimiz var..onlari dusunmemiz lazim. onlara sinirlenip uzuluyorsun kimin haberi oluyorki? herkes seyinin keyfinde afedersin. bu yuzden galiba en guzeli bahsetmemek bazi seylerden oylece birakmak. hala ne zaman olaylarin derinine inerek bahsedersem fena oluyorum..ama boyle yapmamaya calisiyorum. cunku ne olacagini biliyorum..cok sinirleniyorum. ne yuzlerini gormek ne seslerini isitmek hic biri iyi gelmiyor. ama bu sekilde devam etmek gerekiyor..niye mi cunku hersey cocuklarim icin...onlarin hatri olmasa kimse onlara merakli degil.

Senin sorunun sadece yasadıklarını hazmedememek!
Gececek inan bize.
Yine asık olacak,evleneceksin belki.
O senin icin dogru insan degilmis.
Ve rabbimize sükret,dogru insani bulman icin senin yolunu acmıs.
Sabır.

İlkler unutulmaz diyorlar ?!
Yalan ! Kuyruklusundan hem de.
İlk aşkımı da ilk eşimi de çoktaan tarihin tozlu sayfalarına gömdüm, sildim yok ettim.
Şarkıda dediği gibi.
Öylesine sildim ki yok tozu bile !

Konu sahibi çalışıyor muydun ?Bir mesleğin hobin bir uğraşın var mı?

Bunu asla yapamam canm..Çünkü daha çok yipratir. .Özel numaradan bile aramadim onu..gurursuz demesinden asagilamasina dayanamam. .bunu ASLA yapmam..OLSEM de yapmam

Konu sahibi çalışıyor muydun ?Bir mesleğin hobin bir uğraşın var mı?
Ablam, bnim bu süreçte kanser oldu..onun yanındayım. .onun her bir seyine yardımci olmak içn geldm..bu süreçte onu bir kenara koydum. .ona blli etmedim. .ara ara duygu boşalması yasadim. .suan ablam çok iyi..bn de iş başvuruları ypma ya basladm. ..

seni anlıyorum sadece zaman...ben beni boynuzlayan sevgilimi 2 yılda anca unuturken, ölümünde azıcık da sebep oldugu 7 yıllık sevgilisini 5 ayda unutanı da biliyorum...bu kişiye bağlı. demek ki senin biraz daha zaman ihtiyacın var...

Ayağımın altını öpmesin istemem ama adam olsun, saygısı sevgisi olsun yeter.

psikolojik destek almayı düşün bence cnm böyle yaparak kendne edrsin

Canm benim olaylar ust üste gelişti. .o yüzden siyrilamadim bu ruh halinden. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…