İnsanlar atanmaya neden bu kadar takmış?

İnsanlar diorum ağzı olan konuşuyor.Siz memnunsanız sıkıntı yok.Konuşurlar hep bılıosun

Z Zorlumacera haftalik 15 saat derse girip ortalama bir ozel okul ogretmeninden cok daha fazla maas almak, is garantisi, daha fazla tatil gibi avantajlari oldugu icin sizin haliniz onlara salaklik gibi geliyordur.ama sevdiginiz bir ilde guzel maasla calisiyorsaniz ve gelecek kayginiz yoksa onemli gelmez atanip atanmamak. aylik 4500den fazla aldiginizi varsayiyorum.

3 te mesaim bitiyor. Haftasonu , özel gün tatillerim var. Maaşım da iyi gayet. O yüzden ben memnunum onlar da olsun demiyorum ama neden bu ısrar :)

sözleşmeli atandım (kadrolu alim artik yok.3. senem kismetse bu sene verecekler kadroyu.)
kadrolulardan pek farkimiz yok.
maasimiz hemen hemen ayni yanliz.iyi sallamişlar
Yahu ne farkeder ? İsterse asgari ücret olsun.. kız doğuda eşinden ayrı tek başına saygı duyulması gerekirken edilen lafların saçmalığı..

Hersey atanmak demek ki
Insanlar bunu anlamıyor.
Bende biryerde çalışıyorum çok şükür özel sektöre göre iyi sayılabilecek biryer. Herkes KPSS soruyor. Bıktım artık o salak sınavı düşünmekten.
Bunlar bizim suçumuz değil sistemin suçu (

Bende atanma taraftariyim,zira ozel sektor cok is az para stratejisiyle calisiyor.Siz sansli gruptan olabilirsiniz ama genele yayarsak ozel sektorden memnun olan kisi sayisi az.(ogretmen degilim )

Yok o millet atanma degil yatma peşinde.

Yok o millet atanma degil yatma peşinde.
Butun atananlari yatiyor mu sanıyorsunuz?Eger oyle saniyorsaniz yanılıyorsunuz.Kendi kurumumdan ornek verecek olursam sabah 8 aksam 4 e kadar oturmadan calisiyoruz ve 4 te nobetciye devredip ayriliyoruz.Bazen nobetciler yetmedigi durumda kendimiz devam etmek zorunda kaliyoruz.Ve ozel sektorden cok cok iyi devletime milletime hizmet ediyorum ve maasimin karsiligi aliyorum diye dusunuyorum.Yatma bunun neresinde soyler misiniz?Genelleme yapmayin lutfen.

Ben de devletteyim. Haftanın 7 günü çalışıyorum dersem abartmam.
Atanmışlar yatıyor demedim.
Konu sahibi arkadaşın konusuna cevap olarak yazdım.

Iki turlu de genellememek lazım. Her özel kurum da kötü değildir her devlet kurumu da kötü değildir. Özelde çalışanlar da yine bir yerde vatana millete devlete hizmet ediyor bu arada.

Iki turlu de genellememek lazım. Her özel kurum da kötü değildir her devlet kurumu da kötü değildir. Özelde çalışanlar da yine bir yerde vatana millete devlete hizmet ediyor bu arada.
Sizin sansli grupta oldugunuzu yazmistim.ustelik ozel sektörün hizmet etmedigi gibi bir ifade kullanmadim.Calisma konusunda hemfikiriz.

Ben de özel sektörde çalışıyorum. Şartlar iyi diger meslektaşlarıma göre. Aynı şeyi benim yakınım da geçen gün dedi. Keşke 2 yıllık Saglıkla ilgili bölüm okuyup atansaydın. Cumartesi işe gitmeseydin dedi. Ama benim de umrumda degil, tekdüze bir meslek hayatı geçirmek degil günden güne yeni birşeyler ögrenerek daha da yükselecegim daha saygın bir hayat sürecegim meslegi seçtim. Ve kulaklarımı tıkladım. Siz de memnunsanız gerisi bir kulagınızdan girip digerinden çıksın.

Valla ben atanamıyorum iki yıldır. Annem bile "bir şey olamadın" diyor bana. Kv bile kendinde söz hakkı görüyor, kendi kızı tekstilde, yani okumadan çalışma hayatı olan biri, ben ise okudum ve ev hanımıyım; diyor ki ": okuyanlar ne oluyor, evde oturuyor.

İşte benim de psikolojim bozuldu. Beş yıl okudum ve atanamadıgım için kendimi işe yaramaz olarak görüyorum.
Ücretliye başvurdum, kendi branşım dısındaki gereksiz dersleri dayadılar. Ayrıca okullar önlisanslı kaynıyor. Bunu görünce de çok üzülüyorum. Şuan evdeyim ve kpss yi kazanmaya ve atanmaya malesef ben de taktım. Kendi alanım dışında bakıcılık falan yaptım ve üzücü şeyler yaşadım. Olmuyor işte.

İnsanları boşverin siz böyle mutluysanız kıme ne? benim arkaşım da hiç kpss ye hazırlanmadı 1kere öylesine girdi. Özelde çalışıyor. kpss hazırlansam atanmış olsam doğuya giderim büyük ihtımal ben yaşadığım şehirden ayrılmak istemıyorum dıe düşünüyor

Çünkü atanmaya çalışmıyorsanız boş boş geziyorsunuz, amaçsız yaşayıp gidiyorsunuz diye düşünüyor bazı insanlar.

Ben kendi işimi yapıyorum mesela. Evden falan da çalışmıyorum (ki çalışabilirdim, o da normal), iş yerim var vergili mergili. Bana da "bu sene sınava girmeyecek misin, girdin mi, memur olsana, sen şimdi ne iş yapıyorsun inşallah atanırsın" vs bir sürü şey söylüyorlar.
Atanmaya çalışmayan birini görünce beyinleri hata veriyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…