- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
İnsanlar diorum ağzı olan konuşuyor.Siz memnunsanız sıkıntı yok.Konuşurlar hep bılıosunÖğretmenim ve şuan bir işim var. Ama cevremdeki insan hala bir beklenti peşinde benden. Ne zaman atanacaksin? Atanamadin mi? Atansan iyiydi falan. Gercekten çok bunaldim. Atanmayi kendim tercih etmedim etmiyorum. Halimden şikayet falan da etmiyorum . Ama neden sanki atanmayan işsiz gücsuz veya müşkül durumda gibi görülüyor ve illa herkesin atanması bekleniyor ?
3 te mesaim bitiyor. Haftasonu , özel gün tatillerim var. Maaşım da iyi gayet. O yüzden ben memnunum onlar da olsun demiyorum ama neden bu ısrar :)Z Zorlumacera haftalik 15 saat derse girip ortalama bir ozel okul ogretmeninden cok daha fazla maas almak, is garantisi, daha fazla tatil gibi avantajlari oldugu icin sizin haliniz onlara salaklik gibi geliyordur.ama sevdiginiz bir ilde guzel maasla calisiyorsaniz ve gelecek kayginiz yoksa onemli gelmez atanip atanmamak. aylik 4500den fazla aldiginizi varsayiyorum.
Yahu ne farkeder ? İsterse asgari ücret olsun.. kız doğuda eşinden ayrı tek başına saygı duyulması gerekirken edilen lafların saçmalığı..sözleşmeli atandım (kadrolu alim artik yok.3. senem kismetse bu sene verecekler kadroyu.)
kadrolulardan pek farkimiz yok.
maasimiz hemen hemen ayni yanliz.iyi sallamişlar
Aynen öyleİnsanlar diorum ağzı olan konuşuyor.Siz memnunsanız sıkıntı yok.Konuşurlar hep bılıosun
İste illa elestirecekler.Yahu ne farkeder ? İsterse asgari ücret olsun.. kız doğuda eşinden ayrı tek başına saygı duyulması gerekirken edilen lafların saçmalığı..
Yok o millet atanma degil yatma peşinde.Öğretmenim ve şuan bir işim var. Ama cevremdeki insan hala bir beklenti peşinde benden. Ne zaman atanacaksin? Atanamadin mi? Atansan iyiydi falan. Gercekten çok bunaldim. Atanmayi kendim tercih etmedim etmiyorum. Halimden şikayet falan da etmiyorum . Ama neden sanki atanmayan işsiz gücsuz veya müşkül durumda gibi görülüyor ve illa herkesin atanması bekleniyor ?
Butun atananlari yatiyor mu sanıyorsunuz?Eger oyle saniyorsaniz yanılıyorsunuz.Kendi kurumumdan ornek verecek olursam sabah 8 aksam 4 e kadar oturmadan calisiyoruz ve 4 te nobetciye devredip ayriliyoruz.Bazen nobetciler yetmedigi durumda kendimiz devam etmek zorunda kaliyoruz.Ve ozel sektorden cok cok iyi devletime milletime hizmet ediyorum ve maasimin karsiligi aliyorum diye dusunuyorum.Yatma bunun neresinde soyler misiniz?Genelleme yapmayin lutfen.Yok o millet atanma degil yatma peşinde.
Ben de devletteyim. Haftanın 7 günü çalışıyorum dersem abartmam.Butun atananlari yatiyor mu sanıyorsunuz?Eger oyle saniyorsaniz yanılıyorsunuz.Kendi kurumumdan ornek verecek olursam sabah 8 aksam 4 e kadar oturmadan calisiyoruz ve 4 te nobetciye devredip ayriliyoruz.Bazen nobetciler yetmedigi durumda kendimiz devam etmek zorunda kaliyoruz.Ve ozel sektorden cok cok iyi devletime milletime hizmet ediyorum ve maasimin karsiligi aliyorum diye dusunuyorum.Yatma bunun neresinde soyler misiniz?Genelleme yapmayin lutfen.
Iki turlu de genellememek lazım. Her özel kurum da kötü değildir her devlet kurumu da kötü değildir. Özelde çalışanlar da yine bir yerde vatana millete devlete hizmet ediyor bu arada.Butun atananlari yatiyor mu sanıyorsunuz?Eger oyle saniyorsaniz yanılıyorsunuz.Kendi kurumumdan ornek verecek olursam sabah 8 aksam 4 e kadar oturmadan calisiyoruz ve 4 te nobetciye devredip ayriliyoruz.Bazen nobetciler yetmedigi durumda kendimiz devam etmek zorunda kaliyoruz.Ve ozel sektorden cok cok iyi devletime milletime hizmet ediyorum ve maasimin karsiligi aliyorum diye dusunuyorum.Yatma bunun neresinde soyler misiniz?Genelleme yapmayin lutfen.
Sizin sansli grupta oldugunuzu yazmistim.ustelik ozel sektörün hizmet etmedigi gibi bir ifade kullanmadim.Calisma konusunda hemfikiriz.Iki turlu de genellememek lazım. Her özel kurum da kötü değildir her devlet kurumu da kötü değildir. Özelde çalışanlar da yine bir yerde vatana millete devlete hizmet ediyor bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?