İnsanlar birbiri ile hayatını yarıştırıyor

Bazı insanlar çalışmayı sevmez evleneyim çocuğum olsun evimde oturayım der. 21 yaşında erkenden evlenip çocuğunu yapmış çalışmak da istemiyor belli ki hayattan başka bir beklentisi yok. Sizin çalışma mevzunuz ona uymamış ama bir hayırlı olsun demeliydi. Siz öyle mutlusunuz sonuçta. Yenge de aynı kafa işte çalışıp napıcan otur çocuk yap modunda.

Şöyle
Sözde karıştırdığım üye olmasını filan komple atlıyorum
Konu sahibi daha önce veterinerlik okudum demişti
Daha sonra başka bi bölüm okuduğunu iddia etmişti
Ben veterinerlik okudum demiştin deyince kanıtlayamayacağın için artık bi özür dilersin demişti bana
Sağ olsun narcissa black arkadaş öyle dediğini kanıtladı
Ama tahmin et noldu?
Benden kimse özür dilemedi

Sonra 3-4 gün bu konuya hiç yazmadı
Böylece söylediği yalanlar yok oluyor çünkü
Kendisinin hafızası gibi sıfırlanıyor sanıyor bizimkini de
Şimdi hiçbi şey yaşanmamış gibi tekrar yazmaya başladı

Anam boyle uyelere ben lazimim, hafiza 0.5 gb, kendi adimi hatirlamam mucize, ama burda bakiyorum siz valla herkesi nickine, detayina kadar hatirliyonuz anacim, B12 mi iciyonuz gizli gizli buluşup napiyosunuz anlamadim ki

Anam boyle uyelere ben lazimim, hafiza 0.5 gb, kendi adimi hatirlamam mucize, ama burda bakiyorum siz valla herkesi nickine, detayina kadar hatirliyonuz anacim, B12 mi iciyonuz gizli gizli buluşup napiyosunuz anlamadim ki
Her şeyi işine geldiği gibi anlatan bi üye vardı
Sonra sözde çok içerledi bize de gitti buralardan
Kendisinin o üye olduğuna eminim
Benzerlikleri geçtim
O değilmiş gibi davranmaya çalışırken söylediği yalanları karıştırıyor arada

Aslında izindeyken bebzer mesajlarını bulup paylaşacaktım ama sağ olsun diğer arkadaş halletti o işi
Artık onu da görmezden geliyor
Aslında direkt benbirkedi/sensizasla benim dese daha kolay
Böyle sürekli çift kişilikli gibi yalan hatırlamak zorunda kalıyor
Hatırlayamadığı yerde de yakalanıyor

Ayrıca oğlum sağ olsun bastım vitamini bomba gibiyim
@Narcissa Black ne kullanıyor bilmiyorum ama
Onunki süper güç

Ben olsam not alirim, nitelikli yalancilik yapiyosan en azindan bi not defterin olsun, hadi bana saygin yok yaptigin işe saygin olsun barigsgagagaga

Ben olsam not alirim, nitelikli yalancilik yapiyosan en azindan bi not defterin olsun, hadi bana saygin yok yaptigin işe saygin olsun barigsgagagaga
Ona ben de razıyım
Şahsen takipçisi olarak göz göre göre yalan söylenince bi aşağılanmış hissediyorum kendimi
Sende hatırlayacak kapasite ne arar gibi bi muamele oluyor

Bana diyosa dogru diyo
Yok bana diyor
Ve diğer sensizasla/benbirkediyim fanlarına
Babasını sevmediği için adını değiştiren bi üye vardı
Onu da hatırlamıyor olamazsın
Sürekli kayınvalideli konular açan
Hatta sürekli konu açan pardon

Benim çevremde yok valla bunlardan. Biz çalışmasam mı diyeni dövüyoruz genelde çenemizle. Çocuk yapacam diyenin ağzına anne terliğiyle vuruyoruz
Bizim cevremizde tam tersi. Ailem de içinde. Açık ögretim okuyup camide subyan kurslarında ögretmenlik yapmak istiyorum. Biri 3 aylık digeri 3 yasında cocuklarım var hayallerimi gerçeklestirmek için çabalıyorum ama çevrem çocukların var evin var kocanın parası yetmiyor mu ne gerek var diyip sürekli hevesimi kırıyorlar.

Bi tane habire kayinvaldesiyle ilgili konu acan birini hatirliyorum, profil resmi de siyah beyaz Turkan Soray fotosuydu. Anacim ben genelde konu acanlari degil surekli yorum yazanları hatirliyorum, biz hergun yaziyoruz cunku konu acan 3 ayda 1 belki aciyo, ben nasi tutayim onu aklimda

Yok işte
Ayda yılda bi açsa kimse hatırlamaz
2 3 gün arayla aynı konuları açan vardı işte
Bu o arkadaş
Profil resmi genelde kuş kedi filan diye hatırlıyorum
Ama emin değilim ona
Kaynanasına ve babasının ailesine takık
Ona eminim

Konu sahibi ölü taklidi yaparsa gidicegini umuyo sanirim

Yok canım bi tek sende. değil herkes de var öyle tipler yengeler hep mi böyle bilemedim mesafe koy

hayatta başkalarının aklıyla hareket ettiğin sürece, arada derede yaşarsın işte.
Onu mutlu edeyim, bunu memnun edeyim. Ben de arada derede işte öyle.
Aldırma sakın, gereksiz noktalara takılma.
Yaşım 38, her gören hamile misin, yaşın geçiyor, çalışmaktan bıkmadın mı?

Doğurup kimsenin kucağına vermeyeceğim, sen de kazanıp kimsenin cebine koymayacaksın.
Herkes başkasının derdine düşmüş, daha kendine 'çare' değilken.

Benimde bi arkadaşım öyle lise mezunu evde oturuyor akşama kadar. Ben yoruldum falan dersem gün içinde çalışma evde otur diyor. Yok yani kendisi eşinden ayrıldı bi süre, işte keşke işim olsaydı falan dedi o dönemde

'' Hiç kocana masa hazırlayıp sosyal medyaya atmıyorsun. ''
sanırsın öyle yapanlar Mars'a çıkıyor.

Vay be ne büyük eksiklik.

gençlik işte evliliği böyle bşy sanıyor

dünyası siZden farklı olan insanlara böyle konular açmayın. Onun viZyonu da kocasına sofra kurup instaya atacak kadar işte. Her telden arkadaşım var. Hepsiyle yaptığım muhabbet farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…