- 27 Haziran 2010
- 6.784
- 13.933
- 448
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
ŞöyleNoluyo gı
Anam boyle uyelere ben lazimim, hafiza 0.5 gb, kendi adimi hatirlamam mucize, ama burda bakiyorum siz valla herkesi nickine, detayina kadar hatirliyonuz anacim, B12 mi iciyonuz gizli gizli buluşup napiyosunuz anlamadim kiŞöyle
Sözde karıştırdığım üye olmasını filan komple atlıyorum
Konu sahibi daha önce veterinerlik okudum demişti
Daha sonra başka bi bölüm okuduğunu iddia etmişti
Ben veterinerlik okudum demiştin deyince kanıtlayamayacağın için artık bi özür dilersin demişti bana
Sağ olsun narcissa black arkadaş öyle dediğini kanıtladı
Ama tahmin et noldu?
Benden kimse özür dilemedi
Sonra 3-4 gün bu konuya hiç yazmadı
Böylece söylediği yalanlar yok oluyor çünkü
Kendisinin hafızası gibi sıfırlanıyor sanıyor bizimkini de
Şimdi hiçbi şey yaşanmamış gibi tekrar yazmaya başladı
Her şeyi işine geldiği gibi anlatan bi üye vardıAnam boyle uyelere ben lazimim, hafiza 0.5 gb, kendi adimi hatirlamam mucize, ama burda bakiyorum siz valla herkesi nickine, detayina kadar hatirliyonuz anacim, B12 mi iciyonuz gizli gizli buluşup napiyosunuz anlamadim ki
Ayrıca oğlum sağ olsun bastım vitamini bomba gibiyimAnam boyle uyelere ben lazimim, hafiza 0.5 gb, kendi adimi hatirlamam mucize, ama burda bakiyorum siz valla herkesi nickine, detayina kadar hatirliyonuz anacim, B12 mi iciyonuz gizli gizli buluşup napiyosunuz anlamadim ki
Ben olsam not alirim, nitelikli yalancilik yapiyosan en azindan bi not defterin olsun, hadi bana saygin yok yaptigin işe saygin olsun barigsgagagagaHer şeyi işine geldiği gibi anlatan bi üye vardı
Sonra sözde çok içerledi bize de gitti buralardan
Kendisinin o üye olduğuna eminim
Benzerlikleri geçtim
O değilmiş gibi davranmaya çalışırken söylediği yalanları karıştırıyor arada
Aslında izindeyken bebzer mesajlarını bulup paylaşacaktım ama sağ olsun diğer arkadaş halletti o işi
Artık onu da görmezden geliyor
Aslında direkt benbirkedi/sensizasla benim dese daha kolay
Böyle sürekli çift kişilikli gibi yalan hatırlamak zorunda kalıyor
Hatırlayamadığı yerde de yakalanıyor
Ona ben de razıyımBen olsam not alirim, nitelikli yalancilik yapiyosan en azindan bi not defterin olsun, hadi bana saygin yok yaptigin işe saygin olsun barigsgagagaga
Bana diyosa dogru diyoOna ben de razıyım
Şahsen takipçisi olarak göz göre göre yalan söylenince bi aşağılanmış hissediyorum kendimi
Sende hatırlayacak kapasite ne arar gibi bi muamele oluyor
Yok bana diyorBana diyosa dogru diyo
Bizim cevremizde tam tersi. Ailem de içinde. Açık ögretim okuyup camide subyan kurslarında ögretmenlik yapmak istiyorum. Biri 3 aylık digeri 3 yasında cocuklarım var hayallerimi gerçeklestirmek için çabalıyorum ama çevrem çocukların var evin var kocanın parası yetmiyor mu ne gerek var diyip sürekli hevesimi kırıyorlar.Benim çevremde yok valla bunlardan. Biz çalışmasam mı diyeni dövüyoruz genelde çenemizle. Çocuk yapacam diyenin ağzına anne terliğiyle vuruyoruz
Bi tane habire kayinvaldesiyle ilgili konu acan birini hatirliyorum, profil resmi de siyah beyaz Turkan Soray fotosuydu. Anacim ben genelde konu acanlari degil surekli yorum yazanları hatirliyorum, biz hergun yaziyoruz cunku konu acan 3 ayda 1 belki aciyo, ben nasi tutayim onu aklimdaYok bana diyor
Ve diğer sensizasla/benbirkediyim fanlarına
Babasını sevmediği için adını değiştiren bi üye vardı
Onu da hatırlamıyor olamazsın
Sürekli kayınvalideli konular açan
Hatta sürekli konu açan pardon
Yok işteBi tane habire kayinvaldesiyle ilgili konu acan birini hatirliyorum, profil resmi de siyah beyaz Turkan Soray fotosuydu. Anacim ben genelde konu acanlari degil surekli yorum yazanları hatirliyorum, biz hergun yaziyoruz cunku konu acan 3 ayda 1 belki aciyo, ben nasi tutayim onu aklimda
Konu sahibi ölü taklidi yaparsa gidicegini umuyo sanirimYok işte
Ayda yılda bi açsa kimse hatırlamaz
2 3 gün arayla aynı konuları açan vardı işte
Bu o arkadaş
Profil resmi genelde kuş kedi filan diye hatırlıyorum
Ama emin değilim ona
Kaynanasına ve babasının ailesine takık
Ona eminim
Komple kafayı sıfırlayıp baştan başlıyorKonu sahibi ölü taklidi yaparsa gidicegini umuyo sanirim
Yok canım bi tek sende. değil herkes de var öyle tipler yengeler hep mi böyle bilemedim mesafe koyBenim çevremdekiler mi böyle herkes mi böyle bilmiyorum. Üniversite mezunuyum. Bu zamana kadar hep market, magazada çalıştım. Şuan kurumsal bir dershanede ögretmen olarak işe başladım.
Dün erkek kardeşime gittim.2 yıldır evliler ve çocukları var. Eşi 21 yaşında bu arada. Sürekli sabah erken kalktığından, çocuğun çok yordugundan bahsediyor.Yemek bile yapıyormuş.
Konuşma arasında işe girdigimi falan söyledim.Dershaneye girdim öğretmen olarak falan dedim. Kızın resmen yüzü asıldı. Hayır hamileyim desem havalara uçacak, bende bunu anlayamıyorum. Yüzü asıldı, hayırlı olsun falan birşey demedi.Ben akşam etütlerine falan giriyorum. O saatte iş mi olur falan dedi.
Ben çalıştıgım için pratik olsun diye derin dondurucu almayı düşünüyorum dedim. Kızda ayy bende çocuk yapcam anladım, sevinmiştim dedi. Kendisi nefes alamıyor çocuktan. Ama ben hamile olsam havaya uçacak. Sürekli de görüşmüyoruz. Cancigerde degiliz. Benim çocugumun olması ona ne fayda saglayacak anlamıyorum.
Bakınca o ortaokul mezunu ben üniversite. Hani desem o da üniversite okudu, işe giremedi, ondan üzüldü, o da degil.Çalışmayı falanda istemiyor. Banada hem ev hem iş yapamazsın, evde otur diyor. Herkesin çevresi mi böyle, benim çevrem mi böyle bilmiyorum.
Geçende eşimin dayısının karısı eşinin aldıgı maaş yeter işte, evi napcan, otur evde dedi. Ha bu arada sonra kendisi yok ben ev alırsam şöyle böyle alırım diyor. Gerçekten insanlara birşey anlatmamak lazımmış.
Benim çevremdekiler mi böyle herkes mi böyle bilmiyorum. Üniversite mezunuyum. Bu zamana kadar hep market, magazada çalıştım. Şuan kurumsal bir dershanede ögretmen olarak işe başladım.
Dün erkek kardeşime gittim.2 yıldır evliler ve çocukları var. Eşi 21 yaşında bu arada. Sürekli sabah erken kalktığından, çocuğun çok yordugundan bahsediyor.Yemek bile yapıyormuş.
Konuşma arasında işe girdigimi falan söyledim.Dershaneye girdim öğretmen olarak falan dedim. Kızın resmen yüzü asıldı. Hayır hamileyim desem havalara uçacak, bende bunu anlayamıyorum. Yüzü asıldı, hayırlı olsun falan birşey demedi.Ben akşam etütlerine falan giriyorum. O saatte iş mi olur falan dedi.
Ben çalıştıgım için pratik olsun diye derin dondurucu almayı düşünüyorum dedim. Kızda ayy bende çocuk yapcam anladım, sevinmiştim dedi. Kendisi nefes alamıyor çocuktan. Ama ben hamile olsam havaya uçacak. Sürekli de görüşmüyoruz. Cancigerde degiliz. Benim çocugumun olması ona ne fayda saglayacak anlamıyorum.
Bakınca o ortaokul mezunu ben üniversite. Hani desem o da üniversite okudu, işe giremedi, ondan üzüldü, o da degil.Çalışmayı falanda istemiyor. Banada hem ev hem iş yapamazsın, evde otur diyor. Herkesin çevresi mi böyle, benim çevrem mi böyle bilmiyorum.
Geçende eşimin dayısının karısı eşinin aldıgı maaş yeter işte, evi napcan, otur evde dedi. Ha bu arada sonra kendisi yok ben ev alırsam şöyle böyle alırım diyor. Gerçekten insanlara birşey anlatmamak lazımmış.
Tek yaptıgı hergün ablaları ve annesi ile evde oturmak. Benimde öyle olmamı istiyor. Ha bi de bana diyorki. Sen çok soguksun. Hiç kocana masa hazırlayıp sosyal medyaya atmıyorsun. Ben resim harici genelde bu tarz seylerı atmam dedim. Buna da laf söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?