O kadar açık ve net ki. Hanımefendi herşeyden elini eteğini çekmiş çocuk, ev işi, koca tek derdi bu. Çocuk büyütmekten, evliliği yürütmekten başka bi beklentisi yok hayattan. Sakın yanlış anlaşılmasın benim annem de ev hanımıydı. Tabi sonradan babamdan ayrıldı çalışan bi kadın oldu yıllardır da öyle. Kendi de söyler ne kadar amaçsızmış hayatım diye. Okumadığı için ona eziyet eden adamın yıllarca kahrını çekti mesela. Hanımefendi kısaca sizi kıskanmış. Çünkü kendinize yatırım yapıyorsunuz . Bakın ben 1 yıllık evliydim asla çocuk düşünmedim, hala düşünmüyorum. Hatta çocuksuz bi hayatı da sürdürebilirim. Bu biraz çocukluğumun berbat geçmesinden, annemin yükünün ne kadar ağır olduğuna şahit olmamdan ve çocuk sorumluluğu kaldırmak istemememden kaynaklanıyor. Diyeceğim o ki doğru yoldasınız. Size kendinizden başka dost yok. Çocuk her zaman olur. Aceleye hiç gerek yok. Çocuk evliliğin olmazsa olmazı demek de değil. He zamanı gelir ara verirsiniz işe güce çocuğunuzu yapar ona odaklanırsınız fakat yangından mal kaçırmaya hiç gerek yok. Ben mi anormalim bilmiyorum eşimin ailesinden çok evlenen oldu benimle aynı sene. Millet çocuk yapma yarışına girdi şuan hepsi hamile. Dönen muhabbetleri görseniz. Yok sen önce hamile kaldın yok ben önce doğuracağım. O kadar basit geliyor ki bana bunlar. Yarın evliliklerinde bi sorun çıksa çocukla kalacaklar ortada . Hayatta tek başarıları evlenip çocuk yapmak olanlar için söylüyorum bunu. Ben kendi ayaklarım üzerinde durur paşa paşa çocuğuma da bakarım diyenlere saygım sonsuz.