insanlar cidden tuhaf :)

Elbette onunla da dalga geciliyordur mutlaka cok uzuldum konu sahibesinin arkadasi adina yazik kizcagiza..

Hayatın yalanlar üzerine kurulu dimi çık yakışıklı sevgililerimde oldu ha maşallah...ee bi dene diğerleri nerde:)))
Aşkı bile internetten bulup yaşıyon..bugun iyi mesai yaptırdık sana.hadi daha mühim işlerim var başlayayım en iyisi bi koşeden..sonrada domates doğruycam

Neden bu ikiyüzlü tavır? Dünyanın en cirkin en yapay insanıda olsa kendini seviyor belliki. Bu kadar kötü olan ne? Ne desin,nasıl davransın.
Siz samimi biri degilsiniz kusura bakmayın. Birinin hakkında böyle düşünüp,böyle yorumlar yapıp görüşmeniz,bunuda 'ama arkadaşı yok,iyi kız aslında'ya baglamaniz tuhaf. Görüşmeyin hazzetmiyorsanız

Yuh be 2 buçuk yıl önceki mevzu, o çocukla çıktık essek gibi de pesimden koştu sonra, her şeyi tek tek anlatmam buraya tasimam mi lazim. Ne var internetten olunca, o çocukla biteli seneler oldu başka biri de girdi hayatıma sonra vs vs. Çok mu zoruna gitti güzelim , o kızla ilgili yazdıklarım da beni bu kadar arastirdin . opuyorum seni

neyse morecalm şuanda dışarı çıkmam gerekiyor
zira evde domatis kalmadı
bandabulyaya gidip apple almam gerekiyor
bulursam birazda babutsa alacağım
aahhhhh şu kıbrıslılar ne diye bahçeli gibi bir semte dönüştüremiyorlar şu adacığı anlayamıyorum kuzum
kıskanıyorum kuzum bahçelide oturanları şahsen
dometes gibi sorunlarıda yok onların

Mikroplara karşı bağışıklık kazanamadım opturmem

kısss sen burdamıydın hayyy Allah
sessiz sessiz çıtın da çıkmadı hiç
parkbyull damardan girdi
saklandığı yerden çıkardı kızı

Yalnız 'faceye giriyorum" kısmı gözünden kaçmış cicim.

Çok kültürlü ablamız faceye giriyormuş...

sana hak veriyordum ki hala veriyorum
ama sen bu arkadaşını boşuna yer etmemişsin hayatına....insan kendi gibi olan insanları çeker hayatına...
ben bunu anladığımda,kendimi anladım :)
burda değişmesi gereken tek şey ...yargın!

Hadi diyelim o kiz cahil, kultursuz vs peki sen nesin acaba ?? Senin gibi kizlarin ne halt oldugunu cok iyi biliyoruz merak etme.. simdi sana biseyler soylerdim ama olmazzzz terbiyem musade etmez anlican.. soyunuz ne zmn tukenecek cok merak ediyorum..

Oha! Bakire değil mi dedim konusu açıldı ayşe erkek arkadaşıyla beraber kalıyor uzun suredir dedim. Ki bu gizli bisey degil
Oha nedir yaaa bukadar kabalaşmanıza gerek yok yanlış anlamış olabilirim daha düzgün bir dille ifade edebilirsiniz kendinizi

Konularına baktım da hayır yani herkese nefret kusmusun kocandan bosanmissin gorumcenle kaynananla kayinvalidenle etrafındaki mutlu insanlarla problemin var , hele "neyin kafasını yaşıyor bu insanlar " isimli konun yahu isine git sana cevap vermek hata ahahahahhahah

bide byle yuzsuzude var o kadr laf edersin pesnden ayrlmaz:) ama anlattgna gore saf brne benziyor bde pek arkadasi yok demssnz szle taklsn huylari duzelr belki:)

Ayagini denk al dengesiz.. seni ilgilendirmez benim actigim konular.. gercekten senin gibilerin acilen bir tedaviye ihtiyaci var.. ki guzelim ulkem pisliklerinden arinsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…