insanlar cidden tuhaf :)

ayyyy sen ingilizcede bilmek
ja te be volim isto morecalm
ben var hırvat koca,yaşamak hıvatistan ve kıbrıs
bir bahçeli kadar klass olmasada iyi yerler
domatese tomato,pomedor diyorlar ama olsun idare ediyoruz
Bizim memlekette tomatis denir badılcan denir heviç denir mıçtık biz cahillik akıyor yakamızdan

kusura bakmayında sizde çok laçkasınız. salaklar bilmem neler havada uçuşuyor. bu kadar seviyenizi düşürmek yerine bakire ama ahlaksız arkadaşınız yerine bakire olmayan ama ahlaklı arkadaşınızla görüşün. bahaneler üretmeyin bir engellemeye bakar. içten içe onu salak belleyip egonuzu büyütüyorsunuz. eğriye eğri doğruya doğru.

Senin profilini her gördüğümde şu Julia Roberts ne güzel gülen bi kadın diyorum ya :)
Sen de gözümde öyle canlanıyorsun
Konu kilit zaten ben de bunu dile getireyim bari

ARKADASIN cok kotu de sen cok mu iyisin?

Kizin arkasindan demedigini birakmayip "yiaaa iyi kiz ama" diyorsun?

Ben ingilizce bilmiyorum malum diğer kızı haklı bulduğum için cahil ve kültürsüzüm. Biri tercüme edebilir mi ne demiş arkadaş.

"you" yerine "u" diyeyim de İngilizce ile sıkı fıkı olduğumu anlasınlar. asdfgh
Bari "thou" deseydi de "ne kadar da poetik bir İngilizcesi var" deyip kıskansaydık. =`(

Sizinde alttan kalir yaniniz yok o nasil arkadaslik iliskisi ya karsilikli laf sokmalar falan benimde cok yakin arkadasim der espri yapariz ama siz cocuk gibi cevap falan vermissiniz o da o sekilde farkiniz yok yani

yani
ellerinize sağlık bana yazacak bir şey bırakmamışsınız

Sizin yaptiginiz egoistlikte degil bambaska bisey kendini tatmin ediyorsunuz onu asagilayip kahkaha atiyorsunuz neden kotu kalplilik yapiyorsunuz ki. Arkadaslar birbirlerini duzeltmek icin varlar yuzune soyleyin o zaman madem rahatsizsiniz.Cok garip geldi bana davranislariniz.

o bir eğitimli,o bir kitap okur,o bir iyi semtte oturuyor,o bir İNGİLİZCE biliyor.

onun en doğal hakkı bizle dalga geçmesi çünkü o kaf dağının en yukarısında yaşıyor.egosu yere indirmiyor..

ben yine de korkuyorum onun adına o dağdan bir düşerse fena düşücek ...

ay bende bunu diyen kızlardan nefret ediyorum
ekşi de falan ihihihi benim dışında herkes kezban ben biriciğim deyip erkeklerden like toplamaya çalışan yazarlara benziyorlar farkındalar mı

yada hani şu futboldan nefret edip erkek grubuna girince ya ne olacak bu sene bu fenerin hali diyenlere benziyorlar

Nurgül Yeşilçaydan güzel olabilir . dışarda mavi gözlü olmayıp çooook güzel kızlar var . belki arkadaşınız da öyle . öyle olmasa bile kendini öyle Görüyor bu da yeter .düşünceleriniz biraz garip sizin de .

Senin profilini her gördüğümde şu Julia Roberts ne güzel gülen bi kadın diyorum ya :)
Sen de gözümde öyle canlanıyorsun
Konu kilit zaten ben de bunu dile getireyim bari
Bi meg ryan bi julia Roberts bi hülya koçyiğit bi hale soygazi gelmez bidaha bu dünyaya bacım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…