Bence ikiniz de pek normal degilsiniz gibi
Herkesi beğenmeye başladı.Benide beğendi hemde kaç kez korkmaya başladım
bahçeliyi oldum olası sevmem adı çıkmış bir yer evet hoş mekanları var ama çok eskiden daha iyiydi.
sana göre kals bir yerse bana göre eli boş kim varsa orda ayırmaksa al ayırmak sana
insanları semt mahalle eğitim diye ayırırsan yalnız ve mutsuz olursun...
hor görme yada kendini üstün görme ne kenar mahallerde ne insanlar var ne lüks semtler de ne boş insanlar var
insanın kalitesini yaşadığı sokak belirlemez insanın kalitesini yine kendi kendi insanlığı ve kişiliği belirler
Benide beğendi hemde kaç kez korkmaya başladım
Haklısın matmazel.. İspatlandıdalga geçiyor bence ne eğleniyordur kimbilir
yada ne kadar cahiller nihahhahha nihahhahha diyordur belkide insanlar tuhaf dombikim fısıtıgım
Geçen bir üye vardı ya yazdı yazdı yazdı psikolojik rahatsızlığı varmış ertesi gün arkadaşlar hakkınızı helal edin nasıl yazmışım ben bunları diye..boyle bir bilinç patlaması bekliyorum açıkcası :))))Herkesi beğenmeye başladı.
Ya hakareti kalmadı, ya gerçeklerin farkına vardı oturdu ağlıyor.
bahçeli neresi?
Geçen bir üye vardı ya yazdı yazdı yazdı psikolojik rahatsızlığı varmış ertesi gün arkadaşlar hakkınızı helal edin nasıl yazmışım ben bunları diye..boyle bir bilinç patlaması bekliyorum açıkcası :))))
Şu yıldızlı olan yerde hangi harf var yaaaneyse büyük ihtimalle banada mapus yolları görünecek
böyle konularda burada çok sık söylediğim bir laf vardır
evet söylüyorum....
aman Allahım senin gibi arkadaş düşman g*tüne
I love u all
Piyasa araştırması son..to be contınued :)))))))Vuuuhhhhhuuuuu
ayyyy sen ingilizcede bilmekI love u all
Şu yıldızlı olan yerde hangi harf var yaaa
Sende durumlar nasılPiyasa araştırması son..to be contınued :)))))))
I love u all
Hepinizi seviyorum dedim ama sen hariç çünkü cahilleri sevmiyorumBen ingilizce bilmiyorum malum diğer kızı haklı bulduğum için cahil ve kültürsüzüm. Biri tercüme edebilir mi ne demiş arkadaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?