Burası nedir ki düşülmek olarak tabir kullanılma Gereği duyuldu acaba?Arkadaşlar ben çok yanlış yere dusmusum, her gün burda sevgilisinin kayınvalidesinin is arkadaşının yüzüne soyleyemediklerini buraya yazan arkadaşlar tanımadığı kişilere "o..., kasar ' diyen kezonun tekini eleştirdim diye bana saldırıyor. Sanırım çok ortak nokta kesfettiniz kendibizle . ben bir kere onunla dip dibe değilim yakin arkadaşı da değilim sadece o yalniz olduğu icin benle görüşmek istiyor hep ben de onun bu huylarini sevmedigim için görüşmek istemiyorum o kadar çok ısrar ediyor ko arkada bir görüşmek zorunda kalıyorum.muhabbeti bayoyor beni . en son boyle konuşunca haddini bıldırdim. Ama insanlar alışmış tikilige burda bile onun hakli olduğunu düşünenler var, ilahi
Neden bu kadar gocundunuz onu eleştirdim diye. Yoksa ortak noktanız mi çokKendini tarif ediyosun farkindasin değil mi
Karalamaya devam diyorsun yani?Evet çok kiskaniyorumgüzel olmayan zeki olmayan sevilmeyen benden başka kimsenin görüşmediği erkeklerin yatağa atmaya çalıştığı birini zaten kim olsa kıskanir
Kezo ne kız biliyosan bana bi açıklaBurası nedir ki düşülmek olarak tabir kullanılma Gereği duyuldu acaba?
Oha! Bakire değil mi dedim konusu açıldı ayşe erkek arkadaşıyla beraber kalıyor uzun suredir dedim. Ki bu gizli bisey degilMadem öteki arkadaşına laf söylemesini istemiyorsun çok sevdiğim bir arkadaşım diyorsunda niye arkadaşının bakire olmadığını bu arkadaşına söylüyorsun sende çok iyi bir arkadaş değilsin bence sen söylersen oda yorumunu yapar dilin kemiği yok sonuçta
Senin de çok zeki olduğun söylenemez Aynı sınıfta bute kaldiginiza göreEvet çok kiskaniyorumgüzel olmayan zeki olmayan sevilmeyen benden başka kimsenin görüşmediği erkeklerin yatağa atmaya çalıştığı birini zaten kim olsa kıskanir
Zekayı derslerden alınan notlarin yuksekligiyle doğru orantılı sayiyorsan ben zaten sana bisey diyemiyorumSenin de çok zeki olduğun söylenemez Aynı sınıfta bute kaldiginiza göre
Günaydın kızlar, dert falan sayılmaz anlatacağım şey ama yine de içimi dökmek istedim . bi arkadaşım var tanisali uç dört ay oluyor . kızla iyi anlasiyoruz bir ay falan beraber kalmıştık ve iyi samimi olmuştuk. Ama oldukça kültürsüz bilgisiz bir kız hani bi konu hakkında tartisiyosun saçma sapan bir fikir beyan ediyor o öyle değil böyledir diyorsun bozuluyor küsup kendi kendine barisiyor falan, hani bilgisi yok fikri var cinsinden bir insan. Hayatında kitap okumamış akli fikri sevgili yapmak giyinmek süslenmek olan biri. Yakin bir arkadaşım var ismi ayşe diyelim ayşe 26 yasında erkek arkadaşıyla beraber yaşıyor ama cidden düzgün bir kız, simdi bu arkadasimla gorustugumizde aysenin lafı geçti ve "kasara bak yiaa bence yaptığı o...luk" dedi. Evlenmeden neden beraber oluyo dedi. Kendisi bakire ama günde on erkekle mesajlasir gündüz biriyle aksam biriyle gorusur. Hani gösterip elletmeyen tiplerden. Ben de biraz sivri dilli olduğum için "ya kızım sen çok mu namuslu ahlaklisin günde on kişiyle mesajlasiyosun bir gün biriyle diğer gün biriyle geziuosun erkekler seni takmiyor ama hala herkes benim peşimde diye hava atmaya calisiuosun" dedim :) ama öyle bize öyle bi anlatır ki sanki herkes buna bayılıyor ama bir gün hoparlore aldı konuşmasını dinledim erkekler bildiğin başından atmaya çalışıyor bunu . normalde demezdim ama ayşe yakin arkadaşımdir iyi de kızdır laf söyletmek istemedim bir de bu salagin beş kuruşluk aklıyla ahkam kesmesine uyuz oldum bozdum valla direk. Bir de öyle pişkin ki kusmedi de araya bir laf girdi ya nurgül yesilcayin da neresi güzel allahaksina morecalm ben daha güzel değil miyim dediönce guldum valla değilsin yavrum her mavi lens takan güzel olmuyo dedim. Sonunda bozuldu kalktık on dakika sonra . bugün de twutter a yazmış ki "yahu benim arkadaşlarım niye boyle kıskanç" ya sever misin sabaha mi birakirsin hahahahahahha
Arkadaşlar ben çok yanlış yere dusmusum, her gün burda sevgilisinin kayınvalidesinin is arkadaşının yüzüne soyleyemediklerini buraya yazan arkadaşlar tanımadığı kişilere "o..., kasar ' diyen kezonun tekini eleştirdim diye bana saldırıyor. Sanırım çok ortak nokta kesfettiniz kendibizle . ben bir kere onunla dip dibe değilim yakin arkadaşı da değilim sadece o yalniz olduğu icin benle görüşmek istiyor hep ben de onun bu huylarini sevmedigim için görüşmek istemiyorum o kadar çok ısrar ediyor ko arkada bir görüşmek zorunda kalıyorum.muhabbeti bayoyor beni . en son boyle konuşunca haddini bıldırdim. Ama insanlar alışmış tikilige burda bile onun hakli olduğunu düşünenler var, ilahi
Yahu bu kız kendine bakmadan milletin namusunu eleştiren biri, çok mu ortak nokta buldun kendinde de savunmaya geciyosunKaralamaya devam diyorsun yani?
Benim de en sevmedigim insan tipi kendini begenmis, iki yuzlu davranan, her ortamda baskalarini assagilamak icin firsat kovalayan, kullandigi kelimelere dikkat etmeyen, kendinden baska herkesi kultursuz sayan, yazi dilinde ahaha yazan, nabiza gore serbet veren, karsisindakinin her hareketini ezberleyen hangi acigini yakalasam acaba diye dusunen ama disardan arkadasmis gibi davranan insanlardir.. Ne yaparsin iste herkesin sevmedigi insan tipi farklidir..
Kib kib kib kib kibArkadaşlar ben çok yanlış yere dusmusum, her gün burda sevgilisinin kayınvalidesinin is arkadaşının yüzüne soyleyemediklerini buraya yazan arkadaşlar tanımadığı kişilere "o..., kasar ' diyen kezonun tekini eleştirdim diye bana saldırıyor. Sanırım çok ortak nokta kesfettiniz kendibizle . ben bir kere onunla dip dibe değilim yakin arkadaşı da değilim sadece o yalniz olduğu icin benle görüşmek istiyor hep ben de onun bu huylarini sevmedigim için görüşmek istemiyorum o kadar çok ısrar ediyor ko arkada bir görüşmek zorunda kalıyorum.muhabbeti bayoyor beni . en son boyle konuşunca haddini bıldırdim. Ama insanlar alışmış tikilige burda bile onun hakli olduğunu düşünenler var, ilahi
Kezo karpuz gibim kütür kütür kadın demek.Kezo ne kız biliyosan bana bi açıkla
Ben durduk yere demedim ki on kişiyle konusuyosun diye, yahu sen kendi üslubuna bak. Biri gelip sana "_yahu sen de ne kasarsin sevgilin le ayni vde kaliuosun " dese sen susar misn. Tabi herkes Paris sosyetesi Ahaha her gün surda açılan konuları okumasam inancamne kadar itici bi üslubun var. tuhaf olan sensin . kimse kimseyle zorla arkadaşlık yapmak durumunda değil kalkıp bi araba laf sayıyorsun sonra da kalbi temiz ama diyorsun valla komik.sizin gibi insanlar yanlarında böyle insanları alıp arkadaş ortamında vs tabiri caizse ezmek ,kendini diğer arkadaşlara kanıtlamak için kullanırlar. sonra da bu bi KEZOYA haddini bildirmek olur...
üstelik mesela kız arkadaşına kaşar dedi diye sorun oluyor ama sen ona on kişiyle konuşuyosun şunu bunu yapıyosun deyince sorun olmuyor.
buradaki üyelere de saygıyla cevap vermek durumundasın,durumundayız. nerenizle okuyorsunuz lafı zaten karakteriniz hakkında az çok fikir veriyor.
Vallahi çok acidim şimdi sanaNeden bu kadar gocundunuz onu eleştirdim diye. Yoksa ortak noktanız mi çokben hicbir konuda kendimi övmem ki zaten ne dersen de. Ama kimseyi de kiskanmam fakat ukalalara da haddini bildiririm
O zaman milletle hatta arkadasım dediklerinle uğraşacağına derslerine çalış. Zeka neyle dogru orantılı? Zekanın ne oldugunu biliyorsundur umarımZekayı derslerden alınan notlarin yuksekligiyle doğru orantılı sayiyorsan ben zaten sana bisey diyemiyorum
Arkadaşım cehaletten kastım o degil. Bilmediği konular hakkında ahkam kesmesi iddialasmasindan bahsediyorum.hani eskiden Savaş Ay'ın bir programı vardı, mankenleri alırdı karşısına kızların bilmediğini bile bile İsviçre'nin başkenti neresidir, gibi sorular sorardı.
kız cahil, görgüsüz, kendini beğenmiş ve terbiyesiz
ve siz bu kızı seviyorsunuz.
sevdiğiniz kendi egonuz olabilir mi acaba?
Yahu bu kız kendine bakmadan milletin namusunu eleştiren biri, çok mu ortak nokta buldun kendinde de savunmaya geciyosunherkesi kendiniz gibi sanmayin ben yüzüne yüzüne söylüyorum korkak değilim sizin gibi " aynen tatliaaam çok kasar o kız " demem
Evet ama sen bilmiyorsun. Sana öğretecek kadar zeki değilim ama. Ben okulu bitirdim bu arada mucuksO zaman milletle hatta arkadasım dediklerinle uğraşacağına derslerine çalış. Zeka neyle dogru orantılı? Zekanın ne oldugunu biliyorsundur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?