Sen hangi dagfan geldin , ya da kendi içindekini kusuyorsun zilli, ya da çok cirkinsin kimse donup bakmiuor, o kadar söylediğim şey içinde bunu çekip alman senin ne olduğunu gösteriyorErkeklerin yatağa atmak istemesini kıskanmış olabilir bence. E hormon bu..
O Kadar bahsetti ki olaydan çıkardığım tek şey alev alev yanıyor olması.
Empati kurun diyorum arkadaşım hakkında kimse öyle diyemeze hani arkadaşınıza demişti niye size demiş gibi davranıyosunuz şuan ?
o zaman surekli bozacaksin bunu akli basina gelsin. ayy ugrasilmaz boyleleriyle.. bende de vardi zoraki arkadaslikti neyseki bitti. allah sabir versin diyorum.Mecburi arkadaslik diyelim . hem o yapıştı bana en başından beri. Ben pek görüşme taraftarı değildim hem bu davranışları haricinde bi kötülüğünü görmedim arkadaşıma kasar demese ben de sert yapmazdim
AhahaSoktuğun Lafı sevsinler. Sokmayla bozmusun biran önce evlenmen Şart, arkadaşlarını bile kıskandıgına göre
Yav ne kadar varossun, ayy herkes bini kiskaniyooo cnk Ben superim herkes pis kaka diyen vasat kızlara ne çok benziuosun. He gulum en güzel en iyi en mutlu sizsiniz hey allahım yaniye kıskanıyorsun kızı
niye çatım çatım çatlıyorsun
niye bu kadar kalbin kirli
niye bu kadar için nefretle dolu
S
SEn analiz yapma öyleyse benim yerimde olsanız kizin yüzüne değil arkasından neler soylerdiniz ben hic olmazsa yüzüne de soyluyoeum
Tsk ederim en sonunda düpedüz hakaret ettigin icin.. Kibledim seni.. Hadi sana bol sans!Sen hangi dagfan geldin , ya da kendi içindekini kusuyorsun zilli, ya da çok cirkinsin kimse donup bakmiuor, o kadar söylediğim şey içinde bunu çekip alman senin ne olduğunu gösteriyor
Bisey diycem bagcilarin neresinde oturuyosn? Ya da Cincin in içinden miAhaha
Sutt ve goolll
Oha, onun bana durduk yere yazdığını okursan kimi kiblemen gerektiğini anlarsinTsk ederim en sonunda düpedüz hakaret ettigin icin.. Kibledim seni.. Hadi sana bol sans!
Bu arada yazdigin kisi hamile ve buyuk ihtimalle evli.. O kadar zekisin ya onu gormedin mi?
Ahaha
Sutt ve goolll
Elhamdülillah evliyimTsk ederim en sonunda düpedüz hakaret ettigin icin.. Kibledim seni.. Hadi sana bol sans!
Bu arada yazdigin kisi hamile ve buyuk ihtimalle evli.. O kadar zekisin ya onu gormedin mi?
Kocam bakıyor bana tatlım :)Sen hangi dagfan geldin , ya da kendi içindekini kusuyorsun zilli, ya da çok cirkinsin kimse donup bakmiuor, o kadar söylediğim şey içinde bunu çekip alman senin ne olduğunu gösteriyor
Bisey diycem bagcilarin neresinde oturuyosun, ya da cincin mahallesinin icinden mi?Soktuğun Lafı sevsinler. Sokmayla bozmusun biran önce evlenmen Şart, arkadaşlarını bile kıskandıgına göre
Oha derken yaşı sora caktım unutmuşum..ürolojik bölge ile nörolojik bölgenin komple yer değiştirmesine ergenlik diyoruz zira..Oha, onun bana durduk yere yazdığını okursan kimi kiblemen gerektiğini anlarsin
Ya o haddini bildirdihim kezbanla ne çok ortak yönün var ki bu kadar sinirlenmiş kinlenmissinEski konularına baktım. Çözümsüz vakasın sen.
Önce kendinle, görünüşünle barış, biraz arkadaş edin, sosyalleşmeyi dene ondan sonra gel görüşelim tekrar. Bu konuya daha fazla yorum yapmayacağım çünkü acayip uyuz oldum sana. Kendine bakmadan başkalarını eleştirebilen insan dığru yolda değildir, bu kulağına küpe olsun.
Bisey diycem bagcilarin neresinde oturuyosn? Ya da Cincin in içinden mi
pekte mahalle ağızlıymışsın senYav ne kadar varossun, ayy herkes bini kiskaniyooo cnk Ben superim herkes pis kaka diyen vasat kızlara ne çok benziuosun. He gulum en güzel en iyi en mutlu sizsiniz hey allahım yadometes güzeli seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?