insanlar cidden tuhaf :)

Uslubuna dikkat et! Sanirim kiz fazlasiyla iyi niyetli yoksa nasil sana katlaniyor anlamis degilim..Sakin arkadasi olmayan kisi sen olmayasin? Belki de uzuldugunden seninle arkadaslik ediyordur.. Saygisi olmayan insandan fazla bisey bekledim dedikodu yapma dedim uzgunum kapazitenin karsilamayacagi bisey sanirim

S
SEn analiz yapma öyleyse benim yerimde olsanız kizin yüzüne değil arkasından neler soylerdiniz ben hic olmazsa yüzüne de soyluyoeum

Yahu sen kendine bakmadan bir başkasını nasıl eleştirebiliyorsun iki saattir haddini bildiriyorlar burda hala yuzsuz yuzsuz devam ediyorsun anlaşıldı algı operasyonu başlamış gene kaç kişi banlatcan kerata de bakayım bura..

Valla arkadaşı olmayan ben olsam her gün israrla görüşelim diye mesaj atan da ben olurdum. Kendisine tahammül eden tek kişi benim

tespitte yanılmamış bence

yav ne fark eder? kızı cahil, aptal, kibirli buluyor musun?
o zaman neden arkadaşlık ediyorsun, ay kıçıma yapıştıdan başka bir şey söylemedin.
Hey allahım, ya su konuyu düzgün okuyun Ben zaten görüşmek istemiyorum kendi yapıştı adamakıllı kavga etmediğimiz için de defol git kızım diyemiyorum

Haddimi mi bildiriyorlar, " hayır hayır sen haksizsin sus bakım saygısız şey o kız hakli" diye yirtinan insanlar var ve ben gulerek kahkaha ile cevap veriyorum. İddia ediyorum boyle bir tanıdığınız olsa on tane kiz bi araya gelir saatlerce dedikodusunu yapar ama yüzüne soyleyemezsiniz bisey. Kimse de adam yerine koymaz. Ama boyle birini savunuyosunuz çünkü ortak noktaniz çok dimi

Hey allahım, ya su konuyu düzgün okuyun Ben zaten görüşmek istemiyorum kendi yapıştı adamakıllı kavga etmediğimiz için de defol git kızım diyemiyorum
hani sen çok dürüstsün ya.
ben de diyorum ki misal adı Zeynep olsun bak Zeynep sen bilmediği konularda ahkam kesen, basit ve görgüsüz bir insansın ve ben seninle daha fazla görüşmek istemiyorum.
bunu niye demiyorsun.
dürüstlük dediğin böyle olur.
merak ediyorsan söyleyeyim bunu dediğim insan oldu, evet.

1. Siz de kıza kültürsüz bilmemne diye atıp tutarak onun, Ayşe'nize yaptığı "o...luk bence evlenmeden" demekle aynı kefeye geliyorsunuz çünkü siz de arkadan atıyorsunuz şu an. Çok dürüstseniz gidip erkeklerden vuracağınıza "biraz kitap oku bak geliştir kendini kimsenin namusuna dil uzatma Ayşe öyle bir kız değil çok severim bir daha böyle dersen seni kırarım" deseydiniz?

2. Kıza ne Ayşe'den zaten orası tamamen soru işareti. Açık açık kıskanmış öyle ilişki istemiş bulur bulmaz da aynı eve taşınır.

He hepimiz o...buyuz çunku... hadsiz güle güle şaheser.

e hani arkadaşınıza demişti niye size demiş gibi davranıyosunuz şuan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…