insanlar cidden tuhaf :)

Anlama konusunda sorun yaşamıyorum ama sen yaşıyorsun. Yaptığın çok ayıp bir kere bunu anla. Hem kızı zerre sevmiyorsun hem görüşüp gelip burada yerden yere vuruyorsun...
Sevmiyorum demedim dune kadar hakkında cahil olduğunu dusunmeme rağmen seviuordum ama arkadasima öyle deyince kendi yaptıklarına bakmadan, sinir oldum vevhaddini bildirdim kezoya

Ama ben zaten iletişimini kestigimi yazdım okumadiniz sanırım ama zaten onun ısrarıyla görüşüyorduk arkadaşıma öyle deyince zaten gorusmeme kararı aldım.
Zorla gorustumuyorlar herhalde.. Gorusmesen gorusmezsin.. Ayrica burda hakaret etmedigin kimse kalmadi bende dahil. Uslubunu biraz duzeltsen emin ol burdaki herkes senin tarafinda olurdu.. Eger dediklerin dogruysa boyle bi kizi neden savunalim?

Sevmiyorum demedim dune kadar hakkında cahil olduğunu dusunmeme rağmen seviuordum ama arkadasima öyle deyince kendi yaptıklarına bakmadan, sinir oldum vevhaddini bildirdim kezoya
Bu arkadaşımla münasebetin ne düzeyde ✌ :)

Zorla gorustumuyorlar herhalde.. Gorusmesen gorusmezsin.. Ayrica burda hakaret etmedigin kimse kalmadi bende dahil. Uslubunu biraz duzeltsen emin ol burdaki herkes senin tarafinda olurdu.. Eger dediklerin dogruysa boyle bi kizi neden savunalim?
Ya başından okuyun bence sen onu kiskaniuosun soeunlusun haksizsin falan diye saldırıya gecen ben değildim ki, kız gerçekten öyle bu anlattıklarım devede kulak

Bu arkadaşımla münasebetin ne düzeyde ✌ :)
Bak anlatiyim bütünlemelerde ayni odaya çıktık çünkü yurt kapandı başka bi yurda taşındık yani Ben kendisini önceden tanıyordum ama sadece merhaba merhaba , butunlemelere beraber çalıştık öyle oldu. Ben onun bu yönlerini görüp biraz sogudim zaten memlekete donduk ikimiz de simdi o benim olduğum şehre geldi bi akrabasina tutturdu görüşelim diye o şekilde oldu iki haftadır burda Ben gecistirdigim halde her gün görüşmek istiyor daha iki kez görüştüm zaten gecen de whatsaptan engelledim başka numaradan aradı hayırdır hattın mi sorunlu diye

İyi sen ovulwcek bi meziyetin olmadığı halde sana yağ çeken samimiyetsiz bir insan ara
Ahh kuzucumm.. Benim özgüvenimin yerine gelmesi ya da kendimi sevmem için övülmeye ihtiyacım yok.
Ayrıca ne güzel bi söz var bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Madem arkadaşsınız demek ki bu özellikler misliyle sende de var.

Ne diyorsun, amacın ne? Bu nasıl bir üslup, bu nasıl anlatış, bunlar nasıl kelimeler? Hadi her şeyi geçtim, davranışlarından hoşlanmadığın insanı neden hayatında tutmaya devam ediyorsun? Ya ben anlamıyorum, mesela ben beğenmediğim bir şey için bir dakikamı bile harcamam, üzerinde de düşünmem, bu insanlar için de geçerli, eşyalar için de, para verip alınabilecek mallar için de geçerli bişey yani. Bende mi var tuhaflık yoksa millet mi tuhaf? Beğenmediğin insan için neden buraya konu açarsın vakit harcarsın... Kültürsüzse, davranışları sana saçma geliyorsa görüşmezsin olur biter, konu açacak kadar önemsiyorsun demek ki.

Kuzucuunu sevsinler senin

''Aynen bebeeamm yia''

bu ne yaa her kafanıza esen konuyu buraya açmayın diyo mune abla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…