- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
Valla dua ette bıraz Allah sana gramda olsa biraz akıl bahşetsin çok ihtiyacın var senın buna:)Hey allahım yarabbim ya allah seni ıslah etsin hadi güle güle :)
Sevmiyorum demedim dune kadar hakkında cahil olduğunu dusunmeme rağmen seviuordum ama arkadasima öyle deyince kendi yaptıklarına bakmadan, sinir oldum vevhaddini bildirdim kezoyaAnlama konusunda sorun yaşamıyorum ama sen yaşıyorsun. Yaptığın çok ayıp bir kere bunu anla. Hem kızı zerre sevmiyorsun hem görüşüp gelip burada yerden yere vuruyorsun...
Zorla gorustumuyorlar herhalde.. Gorusmesen gorusmezsin.. Ayrica burda hakaret etmedigin kimse kalmadi bende dahil. Uslubunu biraz duzeltsen emin ol burdaki herkes senin tarafinda olurdu.. Eger dediklerin dogruysa boyle bi kizi neden savunalim?Ama ben zaten iletişimini kestigimi yazdım okumadiniz sanırım ama zaten onun ısrarıyla görüşüyorduk arkadaşıma öyle deyince zaten gorusmeme kararı aldım.
İttifak is comingAy ne kadar guzel yazmıssın canım yaa:)))Ah bıde bunları anlayacak bır beynı olsaydı dua edelımde Allah akıl versın su ınsancıga:)
Bu arkadaşımla münasebetin ne düzeyde ✌ :)Sevmiyorum demedim dune kadar hakkında cahil olduğunu dusunmeme rağmen seviuordum ama arkadasima öyle deyince kendi yaptıklarına bakmadan, sinir oldum vevhaddini bildirdim kezoya
Ya başından okuyun bence sen onu kiskaniuosun soeunlusun haksizsin falan diye saldırıya gecen ben değildim ki, kız gerçekten öyle bu anlattıklarım devede kulakZorla gorustumuyorlar herhalde.. Gorusmesen gorusmezsin.. Ayrica burda hakaret etmedigin kimse kalmadi bende dahil. Uslubunu biraz duzeltsen emin ol burdaki herkes senin tarafinda olurdu.. Eger dediklerin dogruysa boyle bi kizi neden savunalim?
Bak anlatiyim bütünlemelerde ayni odaya çıktık çünkü yurt kapandı başka bi yurda taşındık yani Ben kendisini önceden tanıyordum ama sadece merhaba merhaba , butunlemelere beraber çalıştık öyle oldu. Ben onun bu yönlerini görüp biraz sogudim zaten memlekete donduk ikimiz de simdi o benim olduğum şehre geldi bi akrabasina tutturdu görüşelim diye o şekilde oldu iki haftadır burda Ben gecistirdigim halde her gün görüşmek istiyor daha iki kez görüştüm zaten gecen de whatsaptan engelledim başka numaradan aradı hayırdır hattın mi sorunlu diyeBu arkadaşımla münasebetin ne düzeyde ✌ :)
Senin tabirinle konunda ki sevilmeyen nefret edilen o kezo kiz bence sensin.
Şu usluba bak
Ahh kuzucumm.. Benim özgüvenimin yerine gelmesi ya da kendimi sevmem için övülmeye ihtiyacım yok.İyi sen ovulwcek bi meziyetin olmadığı halde sana yağ çeken samimiyetsiz bir insan ara
İste onun yaptığı tam olarak oydu, simdi sen kendince laf sokmaya calisiuosun ama durumu bilmemene veriyorum.İnsanlar bazen kendi öz saygısını artırmak için, etrafta kendince "alt düzeyde" buldukları kişileri aşağılar filan...
Kuzucuunu sevsinler seninAhh kuzucumm.. Benim özgüvenimin yerine gelmesi ya da kendimi sevmem için övülmeye ihtiyacım yok.
Ayrıca ne güzel bi söz var bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Madem arkadaşsınız demek ki bu özellikler misliyle sende de var.
er yada geç dank edecek zaten canımAy ne kadar guzel yazmıssın canım yaa:)))Ah bıde bunları anlayacak bır beynı olsaydı dua edelımde Allah akıl versın su ınsancıga:)
''Aynen bebeeamm yia''Yav yok ne yazicamkiskanilacak neyi varsa bir de onu anlamadım 1.58 boyu var herkese 165 im diyor yahu ben 166 boylarindayim omzuna ancak yanasiyo gözümun içine baka baka kandiriyo komik kız ya bir lens takiyo ölü balık ikide bir güzelim superim kendimi seviyorum falan diyo içten içten guluyoruz. Sınıfta bunu kimse sevmez kimse konuşmaz o kendisine saygı duyulduğu için konuşmadiklarini saniyo "yiaa erkekler benle konuşmaya cesaret edemiyo saygı duyuyorlar " diyo ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?