Allah sabir versin kendilerine :)Kocam bakıyor bana tatlım :)
Soktuğun Lafı sevsinler. Sokmayla bozmusun biran önce evlenmen Şart, arkadaşlarını bile kıskandıgına göre
pekte mahalle ağızlıymışsın sen
bildiğin kıro bu be
ayyyyyy seni bu ağızla bu basitlikle kim ne yapsın be
tam bir kırosun gerçekten üzgünüm ama senden bir halt olmaz
5 yıldır şu sitedeyimOha, onun bana durduk yere yazdığını okursan kimi kiblemen gerektiğini anlarsin
Senin gibi bir kenar dilberini almadığı için çok şanslı deil mi :)Allah sabir versin kendilerine :)
Oranın kavgalari da iyi oluyormuş Ordan mi öğrendin bu isleri ?Sulukuledeyim
Kenar dilberi diyene bak nasıl bi bastırılmış cinselliği varsa hemen belden aşağı laf sokmaya çalışıyorSenin gibi bir kenar dilberini almadığı için çok şanslı deil mi :)
Niye 30 yaşından sonra oha denmiyor muOha derken yaşı sora caktım unutmuşum..ürolojik bölge ile nörolojik bölgenin komple yer değiştirmesine ergenlik diyoruz zira..
............kapımız açıkOranın kavgalari da iyi oluyormuş Ordan mi öğrendin bu isleri ?
Sen hayatta hep böyle gevşek gevşek gülmekten başka bir halt yapamıyor musun?Niye 30 yaşından sonra oha denmiyor mu
bu yazdıklarını eminim salya sümükle yazıyorsunlaf sokup cevabını alınca ağlamak neden ?
Sen bu gidisle bi kv bi gorumce bulursan op basina koy :) Bazi durumlarda sevdigin insan vardir arada sesini cikartamazsin ancak boyle bi yerde icini dokersin ona ragmen uslubuna dikkat edersin ama senin yaptigin bambaska bi boyut. Sevmedigin birini yaninda tutmak neden hemde arada bir bag yok iken? O kadar dusuncelisin ya yalniz kalacak vs diyorsun peki bu yaptigin yalniz kalmasindan daha kotu farkinda degil misin? Uzuldum sana umarim aklini basina alip hayatta baskasinin ayibini aramaktan daha guzel seyler oldugunu farkedersin.Vay be , herkes ne kadar naif ne kibar ve de erdemliymis . her gün kayinvalidesine gorumcesine nefret kusan başkalarıydi demek
Yahu ben dahabagirlarini söyledim diyorum konu tek bundan ibaret değil ki, vallahi de soyledimhani sen çok dürüstsün ya.
ben de diyorum ki misal adı Zeynep olsun bak Zeynep sen bilmediği konularda ahkam kesen, basit ve görgüsüz bir insansın ve ben seninle daha fazla görüşmek istemiyorum.
bunu niye demiyorsun.
dürüstlük dediğin böyle olur.
merak ediyorsan söyleyeyim bunu dediğim insan oldu, evet.
Sen hayatta hep böyle gevşek gevşek gülmekten başka bir halt yapamıyor musun?
Anlama konusunda neden sorun yasiuorsun , ben onunla zaten görüşmek istemiyorum ki kendi basımın etini yiyor, ki zaten görüşmem deSen şimdi kızı burada bu kadar gömdün o kızla bir daha bir araya geldiğinde yüzün kızarmayacak mı?
Benim kızarırdı şahsen...
O zaman kizi bu konunu okumaya davet et.. Eminim midesi almaz tekrar seninle gorusmeye.. O kadar iyi ve zekisin ya bari bunu yap..Anlama konusunda neden sorun yasiuorsun , ben onunla zaten görüşmek istemiyorum ki kendi basımın etini yiyor, ki zaten görüşmem de
Bak sevgili arkadaşım, Ben hayatımda kimsenin görünümüyle alay etmedim, mesela şişman bi arkadaşımız var ama kiz kimseyi kiskanacak biri değil gecen bunlar tartıştı sonra kilolu arkadaşımız gitti arkasından demez mi allahın sismani git kilo ver catliycak kıskançlıktan diye. Hep boyle bu. Hani biraz güzel olsa içim yanmaz ama değil de. Ki güzel olsa bile boyle yapmaya hakki yok. Evet cahilin de teki. Ben haddini bikdiriyorim hakettigini veriyorum"Eğer sen, kusursuz olsaydın; Başkalarının kusurlarını bulup çıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın".
çehov
sanırım yeterli arka-taş
arkadaşın anlamı birlikte vakit geçirmek ve hatalarını güzel bir şekilde ifade edip yanlıştan çevirmek
ha yok anlamıyorsada yollarını ayırmak
nasıl olurda ALLAH cc yarattığı bi kul için böyle bi uslup kullanırsınız
uslübünuz boyuna posuna laf etmeniz sizin kültür seviyenizi net bi şekilde orta koyuyor
kısaca okumakla adam olunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?