insanlar cidden tuhaf :)

Bak aşağılari oku o çok savundigun kızla ilgili bisey aklima geldi onu yazdım. Ben o kızla görüşmek istemiyorum o beni birakmiuo ama zaten dun gorusmeme kararı aldim

Valla keske kapasıtenın kelıme anlamını ıdrak edecek kadar beynın olsa senın:))) Herkese sarıyorsun asırı egolu ve neyse .... Senın ıcın banlanamıcam :)))) Gereksız
Aman banlanma yoksa uyku ve yemek haricinde vaktini gecirdigin başka bi mesgalen olmadığı için uzulurdum senin adına vasaattt

bak sevgili arkadaşım insanların hepsi aynı olsaydı böyle rengarenk bi hayat olmazdı
belki haklı olabilirsin onun insanları eleştirmesinden rahatsız olmuşsun
ki bende hiç tahammül edemem ancak hiç bilmediğimiz tanımadığımız bir insan hakkında gelip öylesine itici bir üslupla yazmışsınki yok böyle boyu var yok kaşar yok şu bu
yani haklıysan bile haksız duruma kendini kendin düşürüyorsun
hani konuyu şu şekilde yazsaydın bi arkadaşım var şu şu hareketleri var ve ben çok rahatsız oluyorum onun için veya kendim için ne yapabilirim o zaman yazılanlar çok farklı olurdu inan
o yüzden ya o kız ile arkadaşlığını kes ya da erdemli davran ve laf sokarak değil güzellikle yaptıklarının yanlış olduğunu söyle

Ayy yahu kendini begenmemek , tipsiz ve varoş olduğu halde Adriana lima triplerine girip ortamın maskarasi olmaktan daha iyidir .

Anlama konusunda neden sorun yasiuorsun , ben onunla zaten görüşmek istemiyorum ki kendi basımın etini yiyor, ki zaten görüşmem de

Anlama konusunda sorun yaşamıyorum ama sen yaşıyorsun. Yaptığın çok ayıp bir kere bunu anla. Hem kızı zerre sevmiyorsun hem görüşüp gelip burada yerden yere vuruyorsun...

Bak aşağılari oku o çok savundigun kızla ilgili bisey aklima geldi onu yazdım. Ben o kızla görüşmek istemiyorum o beni birakmiuo ama zaten dun gorusmeme kararı aldim
Sende benim ilk sayfadaki ikinci yorumumu oku.. Kizin yaptiklari benimde hosuma gitmedi kizi bu yaptiklari ve dedikleri icin savunmuyorum asla.. Ama senin yaptigin onun yaptigi seyden farksiz hatta daha kotu bile olabilir.. Resmen kizi gomuyorsun sonra yuzune bakip nasil konusacaksin kizla?
Bu benim mantigimin almadigi sey.. O tiplerden emin ol herkesin cevresinde vardir ama mesafe koyuyoruz araya acikca fikirlerimiz uyusmuyor gorusmeyelim diyoruz.. Sende kes iletisimi bak o zaman sana kimse laf ediyor mu

O
Tanıyorum kendisini Dediklerimin arkasindayim ben bütün bu kotu yönlerine rağmen yalniz kalmasın diye görüştüm ama o arkadaşıma hakaret etti tanımadığı kişiyi yargılayan ben değilim o

Ama ben zaten iletişimini kestigimi yazdım okumadiniz sanırım ama zaten onun ısrarıyla görüşüyorduk arkadaşıma öyle deyince zaten gorusmeme kararı aldım.

Ay ne kadar guzel yazmıssın canım yaa:)))Ah bıde bunları anlayacak bır beynı olsaydı dua edelımde Allah akıl versın su ınsancıga:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…