insanlar çok düşüncesiz

en mavisinden almayınca nasıl instagram a post atacaklar çocuğumun ilk banyosu, kırkı çıktı, paşamı yıkıyorum, paşamınbanyo keyfi hashtagiyle.
Zaten hep o paşam,kralım gibi söylemler,erkek adam hiç pembe mi giyer önyargıları yüzünden etrafımızda psikopat dolu ya.Onlar da bir zamanlar bebekti aslında,masumdu..

Bakın bu kışa doğru kızıma bot aldım, pandemino olunca hiç giymedi, şimdi de küçük gelmiş. Allah' tan kardeşi, var, sonra da kuzenimin çocuğu. Öyle olunca içim acımıyor. Yoksa boşuna giden para.

Siz patlak emzik, yırtılmış önlük yazdınız da biz "Aa neden almadın?" mı dedik?
Buna da ayrı gülüyorum kusura bakmayın da; konuyu yazdıkları gibi bırakamıyor insanlar tepki aldıkça.
O ikinci el teklif edilen eşyaların, "Çöp" olduğu ayrıntısı tepkilerden sonra geliyor filan.

Kendinizi ve neye içerlediğinizi düzgün ifadeyi öğrenmenizi tavsiye ederim.

Neden terbiyesizlik olsun. Benim kızım arkadaşın kızından 1 yaş küçük. Kızıma ayakkabılarını veriyor çok mutlu oluyorum. Ki bizim durum onlardan daha iyi.

Zannetmiyorum. Bende boyle insanlar tanidim aklinca daha simdiden erkek olursa diye kiskaniyorlar. Bunlara en guzel cevap gormezden gelmek ve cevap vermemek. En sevmediğim davranış tipi kız çocuklarını küçümseyen cahil insanlar.

Cinsiyet konunuza asla katılmıyorum hele ki zor elde edilen bir gebelik için.Benim 6 yıl olmadı.Sonunda tüp bebekle oldu ve hiç cinsiyetini merak bile etmedim.Hiç içimden de geçirmedim kızım olsun oğlum olsun diye.Sağlıklı hayırlı olsun yeter dedim hala da öyle diyorum.

Siz yırtık emzik vs dediniz mi ilk mesajınızda , pembe küvet dediniz , bin liralık oyuncaklar vs dediniz . Burda yırtık , eski püskü diyorsunuz . İnsanlar ne bilsin , ilk yazdığınıza göre yorum yaptık biz . Neyse bir dahaki sefere daha ayrıntılı hatta sadece dert ettiğiniz kısımları yazarsınız . Daha kolay anlaşılırsınız .

eskisi değilki eskimeye kalmiyor çocuklar çabuk büyüyor bir çogu giyilmiyor bile burdada vardir eminim çok kişi yakınından alip çocuguna giydirmiş ve işi bitince başka çocuga veren ne olucak ki yakın görüştüğünüz için size söylemiş konunuzu biz yazdiklariniza göre değerlendiriyoruz

Ama siz ilk mesajınızda kirli yaklaşıktan, patlak emzikten bahsetmediniz ki.. bir anda değişti

Diyorsun ki.puset istedim siz isteyince onlarda kıyafetleri teklif etmişlerdir.. Ola bilir

Şimdiki bu yaziyi yazanla ilk konuyu yazan arasında fark var

Sizin ilk yazınız da üslup farkı tabir farkı vardı ona tepki verildi

Hatta bunu nasıl der benim.ihtiyacim yok bu ne terbiyesizlik dediniz

Sizin ihtiyacınız olmaya bilir üst düzeyde yönetici olabilirsiniz ama terbiyesizlik lafı da olmadı...

sayin yönetici hanimn

Siz böyle anlattınız da biz mi gereksiz tepki gösterdik yani? Başta böyle yazsaydınız zaten durumlar farklı olurdu.Siz 1000 TL ye oyuncak , kız erkek bebek meselesine dayandırınca yorumlarda o yöne oldu.Suçlu biz mi olduk yani

Hamilelik hormonları der geçerim.. Gerçi olgun olmak da önemli

Nedense tepki gelince hemen değişiyor eklemeler yapılıyor. Yemezler eğer bir insan bir şey yazıyorsa en çok taktığı şeyi direk yazar. Yırtık bir şey olsaydı direk yazardınız. En önemli şeyi yazmamışsınız işe bak sen Demeden geçemeyeceğim yönetici hanım watsapptan laf sokmak ergence ve hala aynı düşünüyorum mesleğiniz fikrimi değiştirmedi hatta artık ergenler bile yapmıyor böyle çiğ hareketleri

Oncelikle hayirlisini isteyin .cok isteyip de olmayan insanlar var .kız veya erkek farketmez ikiside evlat .esinizin arkadasina da ihtiyaci olan birine vermesini söyleyebilirsiniz kendinizi bu kadar strese sokmayın düşük tehlikenizde varmıs.

Ben her gün facete gruplarda görüyorum çocuğu olacak hamile insanlar başkalarının verdiklerini özellikle istiyor nasilsa alınacak cocuklar da cabuk büyüyor ben de giydirir baskasina veririm diye düşünüyorlar (freecycle - atma ver dönüşüm grupları). Olay param var alırım değil ki, hatta trt 1de fazlası zarar programi var orada da buna makara sistemi deniyordu, eskiden buyuklerimizin yaptığı büyük cocugunkini küçük cocuk, kuzen vs giyer olayı yani.
Bunda alınıp üzülecek, kızıp laf sokacak bir durum yok ki. Sizin avantajınıza aslında, siz yine gonlunuze gore birkac parca alırsınız zaten büyüdükçe masrafi artacak siz de kullanıp baskasina verirsiniz. Yani kullanilan kovanin, kuvetin eskisi olmaz ki temiz kullanildiysa.
Anne değilim ama açıkçası arkadaslarim komşularım tanıdıklarım vs böyle verseler alırım nolacak ki
Benim kardesimle aramda 2 yas var, benim pembeli kıyafetlerimi annem kardesime de giydirmis (erkek kardesim)
Ne olacak ki, hem tasarruf etmis hem de benim kuculenler ise yaramış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…