insanlar çok düşüncesiz

Bu yazdıklarınız maddi durumunuzun iyi olmasıyla alakası yok, kimseye verilmez zaten.

Kimse size bunlari al demez.
Kendisini üst düzey yetkili olarak tanıtan birinin, kullanılmış emzik vermek isteyen kişiye whatsapp üzerinden laf sokmak istemesi de komik olmuş.

Son düzenleme:
Bizim toplum "Saglikli gelsin yeter" demeyi ögrendigi anda cok büyük bir adam atmis olacagiz. Bence ortada o kadar büyütecek bir durum yok..ogullarimin bir sürü nerdeyse hic giyilmemis kiyafetleri oldu. Bende birilerine verdim. Yepyeni esya. Istemeyen de kibarca redeetti. Kompleks yapacak bir durum yok bunda

Yahu Allah aşkına milleti saf mı sanıyorsunuz, yine birileri bizi salak yerine koymaya çalışıyor sinirden gülüyorum
Eğer söylediğiniz gibi bir durum söz konusu olsaydı konunuzu bu şekilde açarsınız, tepkiler yüzünden böyle söylediğiniz o kadar belli ki. Ayrıca 25 yaşında nerede (adınızın sonunda 96 vardı, oradan yola çıktım) üst düzey yetkili oldunuz çok merak ediyorum. Ve şunu da söylemeden geçemeyeceğim karşınızdaki insanların kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sizde öyle değilsinizdir muhtemelen ama yanlış anlıyorsunuz. Onların durumu iyi diye, bin liralık oyuncak alabiliyor diye yanlış anladığınızı, hava atmaya çalıştıklarını düşündüğünüzü düşünüyorum ben. Malesef erkek bebeğinize kız mama sandalyesi kullanacağınıza da inanmadım, tepkilerin önüne geçmek için uzun uzun yazdığınız çok belli.

Sağolasınnnn

insanlar ne nankör ne iyilik bilmez olmuş ağzım açık okudum pes.

Erkek çocuk istiyorum ne ya. Bir de inanmış benim çocuğum erkek olacak diyor. Dondurma mı bu ki seçebiliyorsunuz, üzerine karamel sos da gezdirsinler mi?

Konuyu aynı kisimi açmış ordaki öğrenciydi burdaki yönetici ama

Aynı kişi değil (Yani ortada öyle bir iddia-bağlayan bir şüphe görünmüyor); sadece konuların ana fikri benzer.
Birisi bi şeyler veriyor/alıyor, karşı taraf ben fakir miyim diye şey ediyor. :))

Istemediğimiz birseyi size zorla nasıl veriyorlar??

Ya bende gorumceme verecektim kızımın kıyafetlerini böyle mi anlayacak. Hem bebek eşyalarının ömrü ne kadar ki eskimemistir. Sizin yeni eşya almanıza da engel bir durum yok.

Şu yeni annelerin çocuğuma her şeyin en iyisini kendi ellerimle seçerek sıfır alacağım tavrı bana çok itici geliyor öncelikle onu söyleyeyim. Bebek eşyaları bir dünya para, hele ki kıyafet habire kirlenen ve bir kere giyildiğinde bebekler hızlı büyüdüğü için ikinciye olmayan bir şey. Siz çok alıngansınız. Bizim de maddi durumumuz Türkiye ortalamasına göre iyiydi ama akrabalarımdan, arkadaşlarımdan çok şey geldi. Sayelerinde ekstra para ödemedim Allah razı olsun diyorum hala. İstemiyorsanız hayır teşekkür ederim derseniz ama çocuk gibi eşe şikayet etmek, görüşmeyi kesmiyor diye dertlenmek nedir? Cinsiyet saçmalığına değinmek bile istemiyorum. Watsappdan belki anlar diye laf sokmak gibi ergence düşünceyi lütfen silin aklınızdan

Aynı kişi değil (Yani ortada öyle bir iddia-bağlayan bir şüphe görünmüyor); sadece konuların ana fikri benzer.
Birisi bi şeyler veriyor/alıyor, karşı taraf ben fakir miyim diye şey ediyor. :))
Anladım benzerlik var doğru ordada gelen paketi elleriyle markete yerleştiren öğrenci burda istemeyip beğenmeyen yönetici

Bugün aynı konuyu farklı isimlerde açan birisi olmuştu yine öyle bir şey sandım
Yanlis anlamışım

Bu aralar forum hareketli valla ha. Bir sürü böyle tuhaf saçma konu açılıyor. Hayırlısı.

Keşke kimse büyümeden anne olmasa

Benimde maddi durumum çok iyi ama kuzenim çocuklarının doğru düzgün giyip eskitemediği bi sürü kıyafetini getirirdi bende çok sevinirdim. Yırtık yada eskimiş değilse nasıl bir art niyet olabilir? Benim durumumun iyi olduğunuda biliyor en iyisini alacağımı da. Günde 5 kez kıyafet değiştiriyorum, hepsinide severek giydiriyorum. Hiçte terbiyesizlik falan değil bakış açınızı değiştirmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…