insanlar çok düşüncesiz

Bi de eklemede yazdığı şeyler çöp yani, maddi durumu olmayana da teklif edilemez ki. Diğer mesajı da desteklemiyor, ya da konu sahibi maddiyatı olmayana çöp verilebileceğini düşünüyor.
Sanki biz çöpe "Al" diyoruz gibi de yazması yok mu? :))

Şu yazdıklarınızın çoğunda abartı var diye düşünüyorum.Yok patlak emzik falan abartmaya devamke ..

Niye bu kadar taktınız ki maddi durumlarını mi kıskandınız. Cocugunuz bazı şeyleri 2. El kullanınca değersiz olmuyor. Ben de hamileyim bizzat ablama dedim. Verebileceğin bir şey varsa bebek eşyası fln alalım diye.
Düşünmüş veriyorlar alın isterseniz kullanmayin. Yüzde elli kız olma ihtimali var nasip deyin geçin. Yok ben erkek istiyorum fln biraz çocukça buldum tepkilerinizi . Bir de wp 'dan tepki vereyim laf sokayim fln işiniz mi yok anlamadim

iyi de sizde henüz erkek evlat yok

Bir de ben karsi tarafın size deger verdiğini de düşündüm, en azindan bana dense öyle düşünürdüm çünkü o da esyalarinin kiymetini verecek biriyle paylasmak istemis olabilir ve sizi kendilerine yakin görmüşler
Samimiyet olmasa durup dururken soylemeye cesaret edemezdi diye düşünüyorum
Ayrica konu içerigi ile başlığı da uyumsuz buldum

2. konu bu iki günde.hocasının verdiği erzağa aşırı kızan üyeden sonra bir bana kimse bir şey vermesinn ezdirmem kendimiii konusu daha ha ha ha

Değil mi? O konu da ilginçti, bi de ne rezil hareketle geri çevirmişti erzakları.
Bu konuda da laf sokma arayışı var sanaldan, kavga - drama bağımlısı mı oldu millet iyice, nedir?

Konunun adını hatırlıyomusunuz?? Ben ban yedimde kaçırmışım

Buyrüünn

Değil mi? O konu da ilginçti, bi de ne rezil hareketle geri çevirmişti erzakları.
Bu konuda da laf sokma arayışı var sanaldan, kavga - drama bağımlısı mı oldu millet iyice, nedir?
kendimizi sorgulayacaktık neredeyse başkasından bir şey de kabul ediyor benden de kabul ediyorlar.biz demi sorun var acaba yeterince gururlu ve dik değil miyiz diye iç hesaplaşma yapacaktık nerdeyse

Siz giydirmezseniz bile alıp Bir ihtiyaç sahibine veriverin ne olacak size sizin çocuğunuz değersiz değil dememişler ki. Sadece çocuklar hızlı büyüyor kıyafetler eskimeden giyilmeyecek oluyor.Atılacağına birisi kullansın

Bebek kıyafeti dışında normal arkadaş çevremizde bile yeri geliyor değiş tokuş yaparız. Yurtta kaldığım dönem oda arkadaşlarımla artık olmayan kıyafetlerimizi çıkarır birbirimize verirdik. Kaldı ki bebek eşyaları belli zaman aralığında kullanılıyor. Bir kıyafet alsan bir kaç ay içinde olmuyor. Puset alsan belli bir süre sonra kullanamıyorsun. İsraf olmasın diye arkadaşlar akrabalar komşular vs birbirine verir. Bunun maddi durumla alakası yok. Annelerimiz bizim hala çocukluk kıyafetlerimizi saklar ilerde çocuğumuz olunca battaniye kıyafetleri verir kullanalım diye ama bazı insanlara iyilik yaramıyor hele bu devirde düşünmek suç oluyor

Esin arkadasiyla gorussun de siz neden o kadinla gorusuyorsunuz onu anlamadim.

Son düzenleme:
kendimizi sorgulayacaktık neredeyse başkasından bir şey de kabul ediyor benden de kabul ediyorlar.biz demi sorun var acaba yeterince gururlu ve dik değil miyiz diye iç hesaplaşma yapacaktık nerdeyse

Vaktinde demişler işte, "Fazla gurur ... vurur" daha nesini sorgulayıp nabcaksın?

Konuyu aynı kisimi açmış ordaki öğrenciydi burdaki yönetici ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…