- 20 Ekim 2009
- 4.510
- 5.186
- 723
Nedense tepki gelince hemen değişiyor eklemeler yapılıyor. Yemezler eğer bir insan bir şey yazıyorsa en çok taktığı şeyi direk yazar. Yırtık bir şey olsaydı direk yazardınız. En önemli şeyi yazmamışsınız işe bak sen
Şu yazdıklarınızın çoğunda abartı var diye düşünüyorum.Yok patlak emzik falan abartmaya devamke ..:) arkadaşlar düşüncelerinize gerçekten saygı duyuyorum ben kendimde karşımdaki insandan isteyebilirdim kullanmadığı eşyasını mesela puset benim için gereksiz geldiği için puseti kullanmıyorsan artık bana verebilir misin diye sordum o da 3 ay kullandı tabiki veririm dedi ama sonraki uslup çok önemli ben karşımdakinin çocuğuna herşeyin en iyisini layık görüyorum karşımdaki arkadaşım dediğim insana herşeyin en iyisini layık görüyorum sizler demekki bu uslupla karşılamazdınız ki normal karşılıyorsunuz tabiki şu zamanda bir bebeğin cinsiyet ayırt etmeksizin alışverişi eşyası giysisi masraflı oluyor 1 kez 1 ay 3 ay kullanabileceğim bir şeyi bende isterim benimde küçük bir kız kardeşim var cinsiyet ayırt etmeksizin annemden pembe olan mama sandalyesini istedim ve erkekte olsa kızda olsa kullanırım ama insanların size yaklaşımı uslubu çok önemli
oyuncağa bin tl veriyor demişim kıskanmışım vs diye linçlemeye kalkıyorsunuz siz karşınızdaki insanın çocuğuna herşeyin en pahalısını değilde en güzelini en değerlisini yapıyorsanız alıyorsanız en zor anında yanında oluyorsanız o sizin durumunuz olduğunu bildiği halde çocuğunun aylarca emdiği yırtılan patlayan emziğini artık kirden yırtıktan görünmeyen yakalığını vermek istiyorsa bu gücünüze gidip dertleşmek isteyip sizlerden fikir almak istiyorsa bunun linçlencek bir durumu yok diye düşünüyorum whatsapptan laf sokacakmış diye garipseyen insanlar şükürler olsun ergen değilim üst düzey yetkiliyim ama yeri geliyor sizinde zorunuza giden bir durum olabilir kendimi hiçbir zaman yüksekte görmedim başkaları gibi aaa ben çocuğuma 5binlik 10binlik araba alayım altın emzik alayım demedim altın emzik paylaşır diyenler için diyorum bunu her zaman herşeyin en kullanışlısına baktım sonuçta 1 lirada olsa bin lirada olsa kullanışlı olması önemli olan ama gidip hiçbir kişiye durumu olsada olmasada yırtık bir çaput parçasını 3 -5 lira olan bir emziği sen alma ben çocuğumun patlattığı emziği veririm gibi bir düşüncede olamadım bu yüzden sizlerde vaktinizden çalındığı için kusura bakmayın sizler karşınızdaki insanlardan kalp kırıcı bir uslupla bu tarz birşey görmediğiniz için beni garipsiyorsunuz ve hayretle benim yazdıklarıma laf sokuyorsunuz
cinsiyet belirttğim için garipseyenlere gelirsek benim 2 yıl boyunca çocuğum olmadı ve gecelerce ağladım rabbimden her zaman sağlıklısını istedim hala sağlıklı bir evlat istiyorum sizlerde birer kadınsınız hiç mi demediniz kızım olsa şöyle olur oğlum olsa şöyle olur keşke bir oğlum olsa vatanına milletine hayırlı veya vatanına milletine hayırlı bir kızım olsa diye bunun cinsiyet ayrımıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum sonuçta insanların çoğalması için iki cinsede gerek var yani kızım olmasını istiyorum diyenleri oğlum olmasını istiyorum diyenler hayırlısını istemiyor mu bu mantıklı mı herkes herşeyden önce hayırlı bir evlat ister vatanına milletine ailesine ve saygılı bir evlat yetiştirmek ister hepinizin düşüncesine saygım var sizin ne kadar benim düşünceme saygınız olmasada. Umarım sizin çocuklarınızada herşeyin en değerlisiyle büyümek nasip olur ve ne kadar durumunuz olup olmasada birgün karşınıza yırtık pırtık eşyalarla çıkılmaz
2. konu bu iki günde.hocasının verdiği erzağa aşırı kızan üyeden sonra bir bana kimse bir şey vermesinn ezdirmem kendimiii konusu daha ha ha haAy şaka gibi konu ya.
iyi de sizde henüz erkek evlat yokkızda isteyebilirim karşımdakinin oğlu olup erkek eşyasını kızıma vermeyi teklif etse yine aynı düşüncede olacaktım evlat ayrımı yaptığım yok sadece kalbimden oğlum olması geçiyor bunda evlat ayrımcılığı diye bir düşünceye sebep olacak birşey görmüyorum
2. konu bu iki günde.hocasının verdiği erzağa aşırı kızan üyeden sonra bir bana kimse bir şey vermesinn ezdirmem kendimiii konusu daha ha ha ha
Konunun adını hatırlıyomusunuz?? Ben ban yedimde kaçırmışımDeğil mi? O konu da ilginçti, bi de ne rezil hareketle geri çevirmişti erzakları.
Bu konuda da laf sokma arayışı var sanaldan.
Kavga drama bağımlısı mı oldu millet iyice, nedir?
Konunun adını hatırlıyomusunuz?? Ben ban yedimde kaçırmışım
şükürler olsun ergen değilim üst düzey yetkiliyim
kendimizi sorgulayacaktık neredeyse başkasından bir şey de kabul ediyor benden de kabul ediyorlar.biz demi sorun var acaba yeterince gururlu ve dik değil miyiz diye iç hesaplaşma yapacaktık nerdeyseDeğil mi? O konu da ilginçti, bi de ne rezil hareketle geri çevirmişti erzakları.
Bu konuda da laf sokma arayışı var sanaldan, kavga - drama bağımlısı mı oldu millet iyice, nedir?
Bebek kıyafeti dışında normal arkadaş çevremizde bile yeri geliyor değiş tokuş yaparız. Yurtta kaldığım dönem oda arkadaşlarımla artık olmayan kıyafetlerimizi çıkarır birbirimize verirdik. Kaldı ki bebek eşyaları belli zaman aralığında kullanılıyor. Bir kıyafet alsan bir kaç ay içinde olmuyor. Puset alsan belli bir süre sonra kullanamıyorsun. İsraf olmasın diye arkadaşlar akrabalar komşular vs birbirine verir. Bunun maddi durumla alakası yok. Annelerimiz bizim hala çocukluk kıyafetlerimizi saklar ilerde çocuğumuz olunca battaniye kıyafetleri verir kullanalım diye ama bazı insanlara iyilik yaramıyor hele bu devirde düşünmek suç oluyorBi de eklemede yazdığı şeyler çöp yani, maddi durumu olmayana da teklif edilemez ki. Diğer mesajı da desteklemiyor, ya da konu sahibi maddiyatı olmayana çöp verilebileceğini düşünüyor.
Sanki biz çöpe "Al" diyoruz gibi de yazması yok mu? :))
kendimizi sorgulayacaktık neredeyse başkasından bir şey de kabul ediyor benden de kabul ediyorlar.biz demi sorun var acaba yeterince gururlu ve dik değil miyiz diye iç hesaplaşma yapacaktık nerdeyse
Konuyu aynı kisimi açmış ordaki öğrenciydi burdaki yönetici amaBuyrüünn
Hocam bana acıdı galiba
Hepinize merhabalar ben üniversite 1. Sınıftayım geçen gün bir öğretim görevlisi hocama hocam sizin çevreniz geniştir çevrenizde bir eleman arayan olursa beni bilgilendirir misiniz demiştim oda baya aradı araştırdı uğraştı sağolsun tesadüfen bu hocamla aynı sokakta oturdugumuzu öğrendim o kadar...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?