İnsanlar çok kötü!

Bu tarz insanlarla ugrasmasi zor. Basina daha Cok Béla alirsin. Uzak Durdugun Halde susmuyor. Sana laf tasiyanlara bir Son vermelerini söyle. Ailen Fiyatida daha kötü olur diyorsun Kimsenin basi yanmasin. Esinle fikir alisverisi yap Ona Dani’s.

Esinize oldugu gibi anlatın derim.Ciddi bir konu.Benim eşim böyle bir konuyu anlatmadigimi ogrenirse kızar.
Hukukî işleyisi bilemem.
Bu arada benim kızımda da var doğum beni.Kv laf soylemisti hatta.Ay aklıma geldi sinir oldum.

Kaynım onun telefonlarını açmıyor, uğraşmak istemiyor biran önce kurtulma peşinde! Evet eğer tehditi ispatlarsak iyi olurdu. Bakalım Allah ne çıkaracak karşımıza daha !

Evet eşime anlatıcam arkadaşlar karar verdim. Ona göre bir yol alırız artık diye umuyorum.

Onu ara ve sen bunu demişsin benim için böyle demişsin diye duyduklarını soyle ve onunla konuşmalarını ses kaydı alıp sosyal medyanda paylaş herkes duysun yalan söylediğini .. aslında bu konularda daha fevriyim daha ilginç şeylerde yapılabilir ama mune kızar bize sakin ol arkadaşım sinirliyken sağlıklı karar veremezsiniz...

Onunla yarışmayın. Kaybedersiniz. Çünkü karşınızda hertürlü yalanı iftirayı atabilen bir insan varsa onun gibi vicdansız düzenbaz olamazsınız. Laf taşıyanların gazına abartmasına gelmeyin. Belkide duyduğunuz kadar değildir. Eşinizide gaza getirmeyin derim. Burda tek birşey yapması gereken kaynınız ve kayınvalideniz.

Şahitler yokmu? Yada ne bilim, biri bu kadini konuşturup kayda alamazmi? Ben bile sinirlendim. Bu nasil bir çirkefliktir!

Umarim burda iyi bir avukat sana tavsiye verebilir. Ve eğer o kadini sürün sürün süründürmeye başarabilirsen bizide haberdar et ki içimizdeki yağlar erisin :)

Benim bir çevrem var ve o çevrenden tamamen uzak bir insan kendisi, eğer böyle yaparsam sadece kendimi rezil etmiş olurum maalesef.

Aslında laf taşımak demeyelim de benim amcama gidip beni kötülüyor, amcam da arayıp kızım bu böyle böyle diyor söyle ne yapayım diyor mesela, ya da kuzenime mesajla beni kötülüyor. Allahın cezası da herkesin numarasını bulmuş nerden bulmuşsa!

Şahitler var ama hepsi uzakta bilmiyorum şahitlik yaparlar mı emin değilim, uğraşma diyorlar bana daha da sinir oluyorum. Ses kaydı da suç olduğu için böyle bir şey yapamıyoruz maalesef.
İnşallah başarabilirim de haber veririm, bunu öyle çok istiyorum ki.

Esinizi ve abinizi tutmayin bence.kadina bak ya resmen namusunuza laf uzatmis ben burdan delirdim sizi dusunemiyorum.belliki sizden ses cikmiyor diye daha da abartiyor herseyi.esinize anlatin onun karsisina cikip korkutsun bakalim bi daha bisey diyor mu.dinsizin hakkindan imansiz gelir.boylelerine susayim bosver derseniz yarin obur gun daha da pis iftiralar atar

İşte ahlaksız hayasız köpek, lanet olsun ona. Ya ben bunun psikolojik sorunları olduğunu kanıtlamak ve bunu herkese duyurmak istiyorum. Bu yalan söyleme hastalığına sahip ve ben bunu ispatlayabilirsem zaten herkesin duyması ve kimsenin artık onun hiçbir şeyine inanmaması ona yeter diye düşünüyorum!

Yengemde boyle biri abim mecburiyette dayaniyor ona.ilk evlendigi zaman bana takmisti kafayi sacma sapan iftiralar atmaya basladi.baktimki durmuyor gidip bi guzel rezil ettim onu o gunden beridir tek kelime etmiyor.bazi insanlar guzellikten anlamiyor

Yengemde boyle biri abim mecburiyette dayaniyor ona.ilk evlendigi zaman bana takmisti kafayi sacma sapan iftiralar atmaya basladi.baktimki durmuyor gidip bi guzel rezil ettim onu o gunden beridir tek kelime etmiyor.bazi insanlar guzellikten anlamiyor
Ya ben de bunu kaç kere rezil ettim ama bu arsız edepsiz terbiyesiz bir kadın. Durmuyor, bu sefer de sen nasıl bana böyle dersin diye her gördüğü yerde kıyamet kopartıyor.
Bayramda ailecek foto çekecekmişiz, ben telefonu açmışım selfie çekecekmişim o da telefonunu açmış çekecekmiş ama benim telefonum iphonemuş diye herkes benim telefonuma bakmış, o kimsenin umrunda olmamış. Ya böyle bir yalan var mı arkadaş ya! Komedi başka bir şey değil :)

Birincisi zaten birinin namusuna iftira atanın sonu çok hazin olur o kişi masum çocuğa beddua ederekte sonunu garantilemiş. Eşinden hiçbirşeyi gizleme derim yazık adamında canına kastedebilirler dikkatli olsun sonrada birlikte hareket edin.

Umarım Allahından bulur, ne diyim.

Eşin başkasından duyarsa daha kötü olur önce eşine anlat

Eşin başkasından duyarsa daha kötü olur önce eşine anlat

Art niteli kötü insanmış.
Neden eşinden saklıyorsun? Saklamamalısın.
Aslında eşimden saklamak demeyelim de hepsini bilmiyor. Yani oğlumuzla ilgili ve bu namus meselesini bilmiyor. Diğer konularda da boşver zaten Allah belasını vermiş diyor. Bu iki konu da üstüne gelince aşırı rahatsız oldum ama eşime anlatacağım galiba. Sıkıldım ve bunaldım çünkü.

Janet'im hiç sallama sen onu huzurunu kaçırmaya değecek biri mi?
Anne'min dedesi anneme "Nisan Allah'dan müjdedir,kız çocuğu doğurmus kadar sevinme li dermis"hemde şifa dir vücudun bazı Sizilarını ordan atarsın"dermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…