- 20 Şubat 2016
- 1.042
- 1.059
- 133
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Kaynım onun telefonlarını açmıyor, uğraşmak istemiyor biran önce kurtulma peşinde! Evet eğer tehditi ispatlarsak iyi olurdu. Bakalım Allah ne çıkaracak karşımıza daha !Kaynınız size olan saldırılarına müdahale etsin demek istemiştim. Meydanı boş bulmuş, sallıyo kadın, oh ne ala. Eşinizin kulağına başkasından giderse daha kötü olur.
Umarım sakince çözülür bu iş. Koruma kararı da çıkarttırabilirsiniz, tehdit konusunu ispatlarsanız. Bol şans ve sabır
Bu tarz insanlarla ugrasmasi zor. Basina daha Cok Béla alirsin. Uzak Durdugun Halde susmuyor. Sana laf tasiyanlara bir Son vermelerini söyle. Ailen Fiyatida daha kötü olur diyorsun Kimsenin basi yanmasin. Esinle fikir alisverisi yap Ona Dani’s.
Evet eşime anlatıcam arkadaşlar karar verdim. Ona göre bir yol alırız artık diye umuyorum.Esinize oldugu gibi anlatın derim.Ciddi bir konu.Benim eşim böyle bir konuyu anlatmadigimi ogrenirse kızar.
Hukukî işleyisi bilemem.
Bu arada benim kızımda da var doğum beni.Kv laf soylemisti hatta.Ay aklıma geldi sinir oldum.
Ama işte yazılı kanıtım yok. Bunu nasıl yapabilirim? Her şeyi inkar ediyor. Yüzüme karşı söylüyor ve öbür gün diyor ki asla öyle bir şey demedim? Yani dava açmışlar ve sözde eşim onu arayıp küfür etmişmiş, yalan dolan her şeyi yazmışlar!
Benim bir çevrem var ve o çevrenden tamamen uzak bir insan kendisi, eğer böyle yaparsam sadece kendimi rezil etmiş olurum maalesef.Onu ara ve sen bunu demişsin benim için böyle demişsin diye duyduklarını soyle ve onunla konuşmalarını ses kaydı alıp sosyal medyanda paylaş herkes duysun yalan söylediğini .. aslında bu konularda daha fevriyim daha ilginç şeylerde yapılabilir ama mune kızar bize sakin ol arkadaşım sinirliyken sağlıklı karar veremezsiniz...
Aslında laf taşımak demeyelim de benim amcama gidip beni kötülüyor, amcam da arayıp kızım bu böyle böyle diyor söyle ne yapayım diyor mesela, ya da kuzenime mesajla beni kötülüyor. Allahın cezası da herkesin numarasını bulmuş nerden bulmuşsa!Onunla yarışmayın. Kaybedersiniz. Çünkü karşınızda hertürlü yalanı iftirayı atabilen bir insan varsa onun gibi vicdansız düzenbaz olamazsınız. Laf taşıyanların gazına abartmasına gelmeyin. Belkide duyduğunuz kadar değildir. Eşinizide gaza getirmeyin derim. Burda tek birşey yapması gereken kaynınız ve kayınvalideniz.
Şahitler yokmu? Yada ne bilim, biri bu kadini konuşturup kayda alamazmi? Ben bile sinirlendim. Bu nasil bir çirkefliktir!
Umarim burda iyi bir avukat sana tavsiye verebilir. Ve eğer o kadini sürün sürün süründürmeye başarabilirsen bizide haberdar et ki içimizdeki yağlar erisin :)
İşte ahlaksız hayasız köpek, lanet olsun ona. Ya ben bunun psikolojik sorunları olduğunu kanıtlamak ve bunu herkese duyurmak istiyorum. Bu yalan söyleme hastalığına sahip ve ben bunu ispatlayabilirsem zaten herkesin duyması ve kimsenin artık onun hiçbir şeyine inanmaması ona yeter diye düşünüyorum!Esinizi ve abinizi tutmayin bence.kadina bak ya resmen namusunuza laf uzatmis ben burdan delirdim sizi dusunemiyorum.belliki sizden ses cikmiyor diye daha da abartiyor herseyi.esinize anlatin onun karsisina cikip korkutsun bakalim bi daha bisey diyor mu.dinsizin hakkindan imansiz gelir.boylelerine susayim bosver derseniz yarin obur gun daha da pis iftiralar atar
Yengemde boyle biri abim mecburiyette dayaniyor ona.ilk evlendigi zaman bana takmisti kafayi sacma sapan iftiralar atmaya basladi.baktimki durmuyor gidip bi guzel rezil ettim onu o gunden beridir tek kelime etmiyor.bazi insanlar guzellikten anlamiyorİşte ahlaksız hayasız köpek, lanet olsun ona. Ya ben bunun psikolojik sorunları olduğunu kanıtlamak ve bunu herkese duyurmak istiyorum. Bu yalan söyleme hastalığına sahip ve ben bunu ispatlayabilirsem zaten herkesin duyması ve kimsenin artık onun hiçbir şeyine inanmaması ona yeter diye düşünüyorum!
Ya ben de bunu kaç kere rezil ettim ama bu arsız edepsiz terbiyesiz bir kadın. Durmuyor, bu sefer de sen nasıl bana böyle dersin diye her gördüğü yerde kıyamet kopartıyor.Yengemde boyle biri abim mecburiyette dayaniyor ona.ilk evlendigi zaman bana takmisti kafayi sacma sapan iftiralar atmaya basladi.baktimki durmuyor gidip bi guzel rezil ettim onu o gunden beridir tek kelime etmiyor.bazi insanlar guzellikten anlamiyor
Allaha havale ediyorum zaten ama zoruma gidiyor yaptıkları çünkü durmuyor.Kocana anlatmadan dava nasil acacaksin anlamadim?
Kocana anlat
Mahkemeyle falan uzatma isi
Allaha havale et
Umarım Allahından bulur, ne diyim.Birincisi zaten birinin namusuna iftira atanın sonu çok hazin olur o kişi masum çocuğa beddua ederekte sonunu garantilemiş. Eşinden hiçbirşeyi gizleme derim yazık adamında canına kastedebilirler dikkatli olsun sonrada birlikte hareket edin.
Eşin başkasından duyarsa daha kötü olur önce eşine anlatHiç sormayın, ben de amcasına öyle dedm, bakın bana istediğini söyleyebilir ama oğluma beddua edemez burda bunu bırakmam dedim. Tamam kızım kusura bakma ben ona hesabını sorarım falan filan dedi ama bilmiyorum. Allahın cezası ya.
Eşime diyemem çünkü eşimin kimseden korkusu yok ve gözü karadır yani bizim için yapmayacağı hiçbir şey yok . Hele bunları duysa olacakları düşünemiyorum.
Bir de ben onun yatağında yatarken fotoğraf çekip ona atmışmışım! Hayasız edepsiz ahlaksız kadın!
Hani fotoğraf nerde dediklerinde de kılıfını uyduruyormuş!
Yok Allah zaten bu iftiralarını beddualarını ona döndürüyor belasını bulmuş huzurları yok ama hala bana takmış öyle ki benim adıma fake hesap açmış ve kendine benim adımdan mesaj yazmış ve işte bakın Janet bana İstanbul Oru.....u diyor diye herkese yaymış!
Allahım, şeytan bunun yanında stajyer öyle diyim yani!
Eşin başkasından duyarsa daha kötü olur önce eşine anlat
Aslında eşimden saklamak demeyelim de hepsini bilmiyor. Yani oğlumuzla ilgili ve bu namus meselesini bilmiyor. Diğer konularda da boşver zaten Allah belasını vermiş diyor. Bu iki konu da üstüne gelince aşırı rahatsız oldum ama eşime anlatacağım galiba. Sıkıldım ve bunaldım çünkü.Art niteli kötü insanmış.
Neden eşinden saklıyorsun? Saklamamalısın.
Janet'im hiç sallama sen onu huzurunu kaçırmaya değecek biri mi?Merhaba, benim 6,5 aylık bir oğlum var Allahım hepimizinkilerle beraber onu da bağışlasın inşallah.
Ve oğlumun doğuştan büyükçe bir nişanı var vücudunun görünen bir yerinde. Yani herkes görebiliyor, Doğum beni yani. Ama geçici.
Neyse kaynım boşanmak üzere eşinden ve eşi bu boşanma işini benim yaptığımı söyleyip her gün bana beddua ediyormuş ki kendisiyle 2 yıldır konuşmam görüşmem, benim söylemediğim bir lafı söylemiş gibi göstermişti ve ben de açık açık aradım asla bir daha suratına bile bakmam dedim ve bu olay ona dokundu tabi, zoruna gitti her gördüğü yerde kavgaya tutuşmaya başladı, sen huzurumu bozuyorsun yok bilmem ne demelere başladı ki kendisiyle alakam yok.
Boşanmasının tek sebebi mitomani bence. Çünkü hayatımda insanın gözüne baka baka yalan söyleyen normal bir insan görmedim.
Neyse işte bu bebeğimin nişanı için demiş ki herkese: “ benim popomda nişan var diye Janet, kaynanam, kocam hep benimle dalga geçtiler” ( poposunu artık nerden görmüşüm bilmiyorum ki kendisi tesettürlü ) işte Allah da Janetin oğlunun vücuduna lanet gönderip o nişanı verdi!
Ya ben bu lafı duydum delirdim çıldırdım.
Allah aşkına bu lanet kadına ben bir şey demezsem çıldırıcam, kayınvalidem hala daha boşver havalarında. Daha önceden de instagramda fake hesap açıp oğluma beddua etmişti, bende de amcasının numarası olduğu için ona söylemiştim, ondan sonra sesi kesilmişti/ ama artık tahammül edemiyorum. O mesajı maalesef sinirden sildim keşke silmeseydim.
Benim bu kadına dava açma durumum olabilir mi? Tüm tanıdıklarıma, akrabalarıma, dostlarıma benim onların yuvasını bozduğuma dair iğrenç iftiralarla (misal kocasının yanında yatmışım!) itibarımı zedeliyor.
Eşimin bunlardan haberi yok ki olsa asla iyi şeyler olmaz onu durduramam bu sebeple ben elimde somut deliller olmadan eşimin de haberi olmadan bu kadına okkalı bir dava açabilir miyim?
Sinirimden duramıyorum, Allaha havale ediyorum ama artık oğluma da dil uzatınca tahammülüm kalmadı, sinirlerim aşırı bozuk!
Kadın beni hayatında takıntı haline getirmiş, ona göre her şeyin sebebi benim ve ben bu dünyada oldukça o asla mutlu olamazmış! Kocamı öldüreceklermiş! Bilmem neymiş!
Yani bu Allahın cezalarının tabiri caizse ağızlarına s....k istiyorum diyebilirim! Nasıl yapabilirim bunu!
Diyelim mahkemeyi karıştırmadan nasıl yapabilirim? Ailesi de asla normal değil! Kızları sürekli farklı yalanlar söylemesine rağmen ona inanıyorlar sanırım genetik bir rahatsızlık!
Ben bu insanları nasıl korkutabilirim? Nasıl artık benden bahsetmemelerini sağlayabilirim?
İçimin soğuması gerekiyor, soğumuyor bir türlü!
Aileme de söyleyemiyorum, ailem asla kabul etmez abim çok sinirlidir dünyanın öbür ucunda da olsa bulur onları ve hiç iyi şeyler olmaz. E eşime de diyemem ben ne yapsam arkadaşlar? Zaten yapı olarak kendi işimi asla başkasına yaptırmadım, yaptırmam da!
Ama şurda tıkandım kaldım!
Lütfen fikirlerinizi bekliyorum. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?