İnsanlar çok kötü!

Konunun üzerinden biraz zaman geçmiş fakat bilmediğimden soruyorum , doğum lekesi kötü bir şey mi..? Bana çok havalı geliyordu Harry Potter'dan kalma sanırım. Özel insanlarda olur zannediyordum

Konunun üzerinden biraz zaman geçmiş fakat bilmediğimden soruyorum , doğum lekesi kötü bir şey mi..? Bana çok havalı geliyordu Harry Potter'dan kalma sanırım. Özel insanlarda olur zannediyordum
Harry Potter'ınkinin başka bir anlamı vardı,o doğum lekesi değildi ki :)

olati yanlis hatirliyorsunuz. dogum lekesi degil o. ayrica kotu bisey degil benim oglumda da var.

Harry Potter'ınkinin başka bir anlamı vardı,o doğum lekesi değildi ki :)
Hocam ben kitabını okumuştum, filmini ilkokul bitince izlemeye başlamıştım Küçüklüğün verdiği yetkiyle o çiziği doğum lekesi (izi) olarak tasvir etmiştim
Bir arkadaşımda vardı doğum lekesi o göstermişti hem farklı renk hem şekilli şukullu acayip havalı gelmişti ya
Doğum "lekesi" kulağa pek hoş gelen bir tabir değilmiş , yazıda bunu fark ettim ...
Bundan sonra doğum izi diyeceğim daha tatlı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…