- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Benim bebeğimin nişanı çok güzel ben ona hiç takılmıyorum, onun beddua ettim de bakın tutmuş demesi sinirlerimi bozuyor. Sanki belaymış gibi lanse ediyor gerizekalıJanet'im hiç sallama sen onu huzurunu kaçırmaya değecek biri mi?
Anne'min dedesi anneme "Nisan Allah'dan müjdedir,kız çocuğu doğurmus kadar sevinme li dermis"hemde şifa dir vücudun bazı Sizilarını ordan atarsın"dermis
Çünkü gerisaracak kadar bile zekası yokmuş ki kk daşim ondan değmez diyorum,hakket en kocan haklı Allah vermiş zaten ona hakettiginiBenim bebeğimin nişanı çok güzel ben ona hiç takılmıyorum, onun beddua ettim de bakın tutmuş demesi sinirlerimi bozuyor. Sanki belaymış gibi lanse ediyor gerizekalı
Fake hesaplar ve kayınbiraderin yanında yattı gibi cümleler aile dağıtır. Bence bir an önce söylemelisiniz. Başkasından duyarsa eşiniz ve sizin bildiğinizi öğrenirse yine sizin aranız huzursuz olur.Aslında eşimden saklamak demeyelim de hepsini bilmiyor. Yani oğlumuzla ilgili ve bu namus meselesini bilmiyor. Diğer konularda da boşver zaten Allah belasını vermiş diyor. Bu iki konu da üstüne gelince aşırı rahatsız oldum ama eşime anlatacağım galiba. Sıkıldım ve bunaldım çünkü.
daha fazla okuyamadim inan sana bise deyim allaha havale et allahin. taktiri her kanundan daha keskindir. seytana uyma kiskirtmaya gelme ne diyeyim ki baskaMerhaba, benim 6,5 aylık bir oğlum var Allahım hepimizinkilerle beraber onu da bağışlasın inşallah.
Ve oğlumun doğuştan büyükçe bir nişanı var vücudunun görünen bir yerinde. Yani herkes görebiliyor, Doğum beni yani. Ama geçici.
Neyse kaynım boşanmak üzere eşinden ve eşi bu boşanma işini benim yaptığımı söyleyip her gün bana beddua ediyormuş ki kendisiyle 2 yıldır konuşmam görüşmem, benim söylemediğim bir lafı söylemiş gibi göstermişti ve ben de açık açık aradım asla bir daha suratına bile bakmam dedim ve bu olay ona dokundu tabi, zoruna gitti her gördüğü yerde kavgaya tutuşmaya başladı, sen huzurumu bozuyorsun yok bilmem ne demelere başladı ki kendisiyle alakam yok.
Boşanmasının tek sebebi mitomani bence. Çünkü hayatımda insanın gözüne baka baka yalan söyleyen normal bir insan görmedim.
Neyse işte bu bebeğimin nişanı için demiş ki herkese: “ benim popomda nişan var diye Janet, kaynanam, kocam hep benimle dalga geçtiler” ( poposunu artık nerden görmüşüm bilmiyorum ki kendisi tesettürlü ) işte Allah da Janetin oğlunun vücuduna lanet gönderip o nişanı verdi!
Ya ben bu lafı duydum delirdim çıldırdım.
Allah aşkına bu lanet kadına ben bir şey demezsem çıldırıcam, kayınvalidem hala daha boşver havalarında. Daha önceden de instagramda fake hesap açıp oğluma beddua etmişti, bende de amcasının numarası olduğu için ona söylemiştim, ondan sonra sesi kesilmişti/ ama artık tahammül edemiyorum. O mesajı maalesef sinirden sildim keşke silmeseydim.
Benim bu kadına dava açma durumum olabilir mi? Tüm tanıdıklarıma, akrabalarıma, dostlarıma benim onların yuvasını bozduğuma dair iğrenç iftiralarla (misal kocasının yanında yatmışım!) itibarımı zedeliyor.
Eşimin bunlardan haberi yok ki olsa asla iyi şeyler olmaz onu durduramam bu sebeple ben elimde somut deliller olmadan eşimin de haberi olmadan bu kadına okkalı bir dava açabilir miyim?
Sinirimden duramıyorum, Allaha havale ediyorum ama artık oğluma da dil uzatınca tahammülüm kalmadı, sinirlerim aşırı bozuk!
Kadın beni hayatında takıntı haline getirmiş, ona göre her şeyin sebebi benim ve ben bu dünyada oldukça o asla mutlu olamazmış! Kocamı öldüreceklermiş! Bilmem neymiş!
Yani bu Allahın cezalarının tabiri caizse ağızlarına s....k istiyorum diyebilirim! Nasıl yapabilirim bunu!
Diyelim mahkemeyi karıştırmadan nasıl yapabilirim? Ailesi de asla normal değil! Kızları sürekli farklı yalanlar söylemesine rağmen ona inanıyorlar sanırım genetik bir rahatsızlık!
Ben bu insanları nasıl korkutabilirim? Nasıl artık benden bahsetmemelerini sağlayabilirim?
İçimin soğuması gerekiyor, soğumuyor bir türlü!
Aileme de söyleyemiyorum, ailem asla kabul etmez abim çok sinirlidir dünyanın öbür ucunda da olsa bulur onları ve hiç iyi şeyler olmaz. E eşime de diyemem ben ne yapsam arkadaşlar? Zaten yapı olarak kendi işimi asla başkasına yaptırmadım, yaptırmam da!
Ama şurda tıkandım kaldım!
Lütfen fikirlerinizi bekliyorum. Sevgiler.
Eşimi, ailemi, dünyayı çoktan haberdar etmiştim ben olsam ki normalde sakin biriyim ama iftiraya gelemem. Siz sustukça o haklı gibi daha çok sesi çıkacak.
Fake hesaplar ve kayınbiraderin yanında yattı gibi cümleler aile dağıtır. Bence bir an önce söylemelisiniz. Başkasından duyarsa eşiniz ve sizin bildiğinizi öğrenirse yine sizin aranız huzursuz olur.
Kendi gemisi batmış giderken sizi de kendiyle çekmeye çalışıyor gibi geldi. Hasta galiba.
Bence yasal yollarla haddini bildirmelisin.
Söylediklerini yutturmak için dava aç.
Varsa suçu cezasını çeksin. En kötü ihtimalle gözü korkar bir daha ağzından çıkanı duyar.
Whatsapp ya da sosyal medyadan yem atarak ve kendinizi hiç tehlikeye atmayacak yazismalarla oltaya gelmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle deliliniz olmuş olur. İşe yarar mi bilmiyorum
Bence öncelikle bir avukatla görüşün ve ona anlatın olanı biteni avukat bir akıl verir bence tabi kocanıza anlatmak istemiyorsanız ama kaynınızla yatma gibi iftiralar çok ağır kocanızın bunu başkalarından duymayacağına emin misiniz, birde yazılı deliller toplamaya çalışın mesela watsaptn hesap sorun zaten pskolojik rahatsızlığı varsa mutlaka dökülür onlar güzel delil olabilir aslında telefonunu kurcalasanız mutlaka bişeyler bulursunuz ama nasıl mümkün olur bilmiyorum bu dediğim
daha fazla okuyamadim inan sana bise deyim allaha havale et allahin. taktiri her kanundan daha keskindir. seytana uyma kiskirtmaya gelme ne diyeyim ki baska
Ne manyaklar var ya şimdi bişey dicem bu kadının senin eşinde gözü mü var acaba neye bukadar taktı size tövbe tövbe aklıma başka bişey gelmiyor ,bu kadar uğraşması nın başka bi açıklaması yok gibi
Millet e benim g... Nişan var. diyen bir piskopattan her şey beklenir... Umarım hak ettiği şekilde başa çıkabilirsiniz...
Kul hakkindan Allah korkusu olmayan insanlarla ugrasmak zor, ben olsam esime kesinlikle anlatirim, onemli konu.
Kucucuk yavru melek o ya nasil boyle konusuyor anlamadim, Bence esinize ailenize anlatin sonrada avukata danisin. Esinizle araniz acilabilir neden soylemedin diye. InshaAllah bu piskopattan kurtulursunuz
Allah sabir versin, tahammulu cok cok zor olan bir kadinla karsi karsiyasiniz. bir an icin kendimi sizin yerinize koydum da, oglumun vucudundaki bir ozellik icin lanet sifatini kullanan kadini kimbilir nasil yapardim, Allah uzak tutsun boyle ne idugu belirsiz, agzida beynide lagam cukurunu aratmayan insanlari..
Telefonunuza bir program var, konusmalari kaydeden,yukleyin onu arayin ve ona kizin kendinizi suclu cikartmayacak kelimelerle. Oda zaten eminim patir patir dokulur otokontrolu olmadigi icin. Sonrada o ses kaydi ile dava acin. Biraz frenler kendini eminim.
Küçücük çocuktan bile hınç alıyor manyak belli ki çok kıskanıyor seni biraz da hayal gücü geniş benim de bi tanıdık var herkese beddua eder insanların başına gelen her şey kendi beddua etti diye olduğunu düşünüyor , mesela çok eskiden birini sevmiş adam onu önce istemiş sonra vazgeçmiş belki yalandır orası ayrı adam 50 küsür yaşında şeker hastası bizimki kendi beddua etti diye hasta oldu sanıyo deli bunlar yaa
Anlattiklarinizdan kadin bana sizofren gibi geldi. Yillar once böyle bir arkadaşım oldu sonunda kiza şizofreni tanisi kondu. Bence onun biran önce doktora gitmesi lazim ve ilaclarla baskilanmasi lazim...
Yahu onun bedduasindan ne olucakmis! Pislik kadin el kadar cocuktan ne istiyorsa ...
O salak fake hesabı kendi telefonundan actiysa eğer mahkemede bunu kanıtlayabilrsin,kendi kendine senin ağzından küfür yazması zaten sana olan tavrını ve takıntısı in ispatıdır.. etrafta senin hakkında konustuklari içinde bir kaç şahit bulabilirsin..ama kesinlikle eşinle bir an önce paylaşmalısin bence.. ceza ne alır bilemem ama belki ders olur..oda bir ihtimal..Ama işte yazılı kanıtım yok. Bunu nasıl yapabilirim? Her şeyi inkar ediyor. Yüzüme karşı söylüyor ve öbür gün diyor ki asla öyle bir şey demedim? Yani dava açmışlar ve sözde eşim onu arayıp küfür etmişmiş, yalan dolan her şeyi yazmışlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?