- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Kadının evliliği bitmiş seninki devam edıyor o da bunu hazmedememıs takıntı yapmıs seni . Ben olsam umursamam. Elinde delilin olsa dava ac derdım ama mesajları da sılmıssın bişey ispat edemezsin. Ona cevap vermeyerek mutlulugunu gözğne soka soka intikam al kudursun. Bir dahaki taciz mesajını bekle ve silme hemen mahkemeye ver.
O salak fake hesabı kendi telefonundan actiysa eğer mahkemede bunu kanıtlayabilrsin,kendi kendine senin ağzından küfür yazması zaten sana olan tavrını ve takıntısı in ispatıdır.. etrafta senin hakkında konustuklari içinde bir kaç şahit bulabilirsin..ama kesinlikle eşinle bir an önce paylaşmalısin bence.. ceza ne alır bilemem ama belki ders olur..oda bir ihtimal..
Bence salla gitsin..onun ne mal olduğunu millet biliyordur zaten..
İşiniz zor. Bu şekilde zihni bulanmış,gözü dönmüş bir insanla ciddi bir çıkış yapmazsanız hayatta kurtulamazsınız. Size kocamla beraber oldu diye iftira atan bir insanı kesinlikle mahkemeye vermeniz gerekir. Aksi takdirde olayı duyan insanlar gerçekliğine inanabilir. Yerinizde olsam eşime hemen söylerdim ve mahkemeye verirdim. Susmak kabullenmek gibi görünebilir bazı insanların gözünde..Ayrıca bu çirkin hırslarına masum çocukları bulaştıran insanlara hayret ediyorum.
Oncelikle cok sinir bozucu bir durum haklisin tabi ama sakin olmalisiniz hatta umursamamlisinz ve allaha havela etmelisnz ama yok ben birseyler yapmak istyrm diyorsaniz her nekdr kendi isini kendi goren biri olsanizda bu konuda olmaz.! Mutlaka esinize anlatmasilisinz soylenenleri yasanlarri hatta kayninizada k.v aile buyuklerine soyleyin onlar bir sekilde konusup gorusmeli bu kadinla
Ailecek kafayı sıyırmışlar sende otur oturduğun yerde, başına belaya sokmaya değmez! Yoksa onların seviyesine düşersin
Dava açma demeye geldım. Yanı herkesden gızlı dava açma. Bosanmaları ne zaman bitecek, bıtsın gıtsın hayatınızdan
Janet bu kadin davadan filan anlamaz. Bu neyden anlar ben sana soyluyeyim bunun savini eline dolayacaksin bir guzel herkesin icinde agzini burnunu dagitacaksin kan revan icinde kalacak bu. Benimde saygimi bozdu terbiyesiz el kadar guzel sabiden ne ister be.
davayla uğraşırsanız süreçte sinirleriniz daha da yıpranır, sonuçtan birşey de çıkmaz.
yaşadım biliyorum.
eşinize anlatın, ailenize anlatın, etrafınızdaki herkese anlatın. zaten boşanıyormuş hayatınızdan defolup gidecek, can havliyle son demlerini yaşıyor.
zor biliyorum ama Allaha havale edin, nasıl olsa bu çenesiyle birgün duvara toslar.
Benimde haftaya 7aylık olucak bir oğlum var biri ona beddua etse sizin gibi çıldırırdım hatta yakasına yapışırdım sanırım eşinize anlatın bu durumu bu sadece sizin meseleniz değil eşinizinde meselesi bence siz onun karısısınız çocuğunuz onunda çocuğu eşinizle birlikte bir karar alın .
Anlattıklarınıza göre kadın hiç normal değil Allah korusun herşey beklenir böyle insanlardan
Nıye bu kadar cıldırmıs kopek gıbı davranıyor?Arkadaşlar davayı biz değil kaynım yazıp psikolojik rapor da talep edecek. Eşimle konuştum baya sinirlend kalkıp gideyim mi dedi ama ben ılımlı yaklaştım işte onların da itibarını zedeleyelim dava açalım dedim. Kaynımın davası çekişmeli açtıkları için baya uzun sürecek sanırım. Kaynım dava dosyasına bunları da ekleyecek, aileme hakaretler iftiralar atıyordu vs diye. Bakalım inşallah sesleri kesilir.
Hemanjiom oğlumunki. 2 yaşına kadar geçer dedi doktoru zaten. Kırmızı renk.Nıye bu kadar cıldırmıs kopek gıbı davranıyor?
Kendısı neden ayrılmak ıstemıyor veya kaynın neden ayrılmak ıstıyor.
Buarada bahsettıgın doğum benının rengı nedır?
Bır tanıdığımın kızının yanağında bayada buyuk bır leke vardı, kırmızı
kız büyüdükçe leke kuculdu rengı açıldı. Artık dıkkat cekmıyor 1 kuruşlar kadar kaldı yanagında
Konu SahibiYani bilemedim boşanan bir kadın var işi gücü bırakmış size bu kadar sarıyor. Siz önce yalanını ortaya çıkarmışsıniz ve anladigim kadari ile bosanmasina sebep bu olay. Dogru mu? Belki ben yanlis anladim. Neyse kadın bu olay üzerine size bilenmiş sonra hirslanmis instagramdan sizin oğlunuza beddua etmiş. Siz kadının amcasına şikayet etmişsiniz. Demek amca engel oldu. Sonra kadın silmiş. Şimdi konu komşuya sizin ve çocuğunuz hakkında konuşuyor. Siz de hirslanmissiniz nasıl olayı büyütebilirim nasıl korkutabilirim falan diyorsunuz. Size onerim uğraşmayın kadınla azalarak biter. Kadın bosanacak hayatınızdan temelli çıkacak.
o kadar güzel yazmışsın ki anlatmışsınki konu sahibi bu ara burada da çok sinirliydi .Yani bilemedim boşanan bir kadın var işi gücü bırakmış size bu kadar sarıyor. Siz önce yalanını ortaya çıkarmışsıniz ve anladigim kadari ile bosanmasina sebep bu olay. Dogru mu? Belki ben yanlis anladim. Neyse kadın bu olay üzerine size bilenmiş sonra hirslanmis instagramdan sizin oğlunuza beddua etmiş. Siz kadının amcasına şikayet etmişsiniz. Demek amca engel oldu. Sonra kadın silmiş. Şimdi konu komşuya sizin ve çocuğunuz hakkında konuşuyor. Siz de hirslanmissiniz nasıl olayı büyütebilirim nasıl korkutabilirim falan diyorsunuz. Size onerim uğraşmayın kadınla azalarak biter. Kadın bosanacak hayatınızdan temelli çıkacak.
Yani bilemedim boşanan bir kadın var işi gücü bırakmış size bu kadar sarıyor. Siz önce yalanını ortaya çıkarmışsıniz ve anladigim kadari ile bosanmasina sebep bu olay. Dogru mu? Belki ben yanlis anladim. Neyse kadın bu olay üzerine size bilenmiş sonra hirslanmis instagramdan sizin oğlunuza beddua etmiş. Siz kadının amcasına şikayet etmişsiniz. Demek amca engel oldu. Sonra kadın silmiş. Şimdi konu komşuya sizin ve çocuğunuz hakkında konuşuyor. Siz de hirslanmissiniz nasıl olayı büyütebilirim nasıl korkutabilirim falan diyorsunuz. Size onerim uğraşmayın kadınla azalarak biter. Kadın bosanacak hayatınızdan temelli çıkacak.
Yazdıklarınızın tümünü okuyamadım beynim yandı Vallahi hayret ediyorum bu insanların hiç mi işi gücü yok da başka insanların tadını kaçırmaya bu kadar vakit buluyorlar diye Bence öyle bi insan yokmuş gibi davransanız en mantıklısı bu olur Zira kendisi aşırı boşluktan çıldırmış olmalı :)Merhaba, benim 6,5 aylık bir oğlum var Allahım hepimizinkilerle beraber onu da bağışlasın inşallah.
Ve oğlumun doğuştan büyükçe bir nişanı var vücudunun görünen bir yerinde. Yani herkes görebiliyor, Doğum beni yani. Ama geçici.
Neyse kaynım boşanmak üzere eşinden ve eşi bu boşanma işini benim yaptığımı söyleyip her gün bana beddua ediyormuş ki kendisiyle 2 yıldır konuşmam görüşmem, benim söylemediğim bir lafı söylemiş gibi göstermişti ve ben de açık açık aradım asla bir daha suratına bile bakmam dedim ve bu olay ona dokundu tabi, zoruna gitti her gördüğü yerde kavgaya tutuşmaya başladı, sen huzurumu bozuyorsun yok bilmem ne demelere başladı ki kendisiyle alakam yok.
Boşanmasının tek sebebi mitomani bence. Çünkü hayatımda insanın gözüne baka baka yalan söyleyen normal bir insan görmedim.
Neyse işte bu bebeğimin nişanı için demiş ki herkese: “ benim popomda nişan var diye Janet, kaynanam, kocam hep benimle dalga geçtiler” ( poposunu artık nerden görmüşüm bilmiyorum ki kendisi tesettürlü ) işte Allah da Janetin oğlunun vücuduna lanet gönderip o nişanı verdi!
Ya ben bu lafı duydum delirdim çıldırdım.
Allah aşkına bu lanet kadına ben bir şey demezsem çıldırıcam, kayınvalidem hala daha boşver havalarında. Daha önceden de instagramda fake hesap açıp oğluma beddua etmişti, bende de amcasının numarası olduğu için ona söylemiştim, ondan sonra sesi kesilmişti/ ama artık tahammül edemiyorum. O mesajı maalesef sinirden sildim keşke silmeseydim.
Benim bu kadına dava açma durumum olabilir mi? Tüm tanıdıklarıma, akrabalarıma, dostlarıma benim onların yuvasını bozduğuma dair iğrenç iftiralarla (misal kocasının yanında yatmışım!) itibarımı zedeliyor.
Eşimin bunlardan haberi yok ki olsa asla iyi şeyler olmaz onu durduramam bu sebeple ben elimde somut deliller olmadan eşimin de haberi olmadan bu kadına okkalı bir dava açabilir miyim?
Sinirimden duramıyorum, Allaha havale ediyorum ama artık oğluma da dil uzatınca tahammülüm kalmadı, sinirlerim aşırı bozuk!
Kadın beni hayatında takıntı haline getirmiş, ona göre her şeyin sebebi benim ve ben bu dünyada oldukça o asla mutlu olamazmış! Kocamı öldüreceklermiş! Bilmem neymiş!
Yani bu Allahın cezalarının tabiri caizse ağızlarına s....k istiyorum diyebilirim! Nasıl yapabilirim bunu!
Diyelim mahkemeyi karıştırmadan nasıl yapabilirim? Ailesi de asla normal değil! Kızları sürekli farklı yalanlar söylemesine rağmen ona inanıyorlar sanırım genetik bir rahatsızlık!
Ben bu insanları nasıl korkutabilirim? Nasıl artık benden bahsetmemelerini sağlayabilirim?
İçimin soğuması gerekiyor, soğumuyor bir türlü!
Aileme de söyleyemiyorum, ailem asla kabul etmez abim çok sinirlidir dünyanın öbür ucunda da olsa bulur onları ve hiç iyi şeyler olmaz. E eşime de diyemem ben ne yapsam arkadaşlar? Zaten yapı olarak kendi işimi asla başkasına yaptırmadım, yaptırmam da!
Ama şurda tıkandım kaldım!
Lütfen fikirlerinizi bekliyorum. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?