İnsanlar çok kötü!

Dava açma demeye geldım. Yanı herkesden gızlı dava açma. Bosanmaları ne zaman bitecek, bıtsın gıtsın hayatınızdan

Janet bu kadin davadan filan anlamaz. Bu neyden anlar ben sana soyluyeyim bunun savini eline dolayacaksin bir guzel herkesin icinde agzini burnunu dagitacaksin kan revan icinde kalacak bu. Benimde saygimi bozdu terbiyesiz el kadar guzel sabiden ne ister be.

davayla uğraşırsanız süreçte sinirleriniz daha da yıpranır, sonuçtan birşey de çıkmaz.
yaşadım biliyorum.
eşinize anlatın, ailenize anlatın, etrafınızdaki herkese anlatın. zaten boşanıyormuş hayatınızdan defolup gidecek, can havliyle son demlerini yaşıyor.
zor biliyorum ama Allaha havale edin, nasıl olsa bu çenesiyle birgün duvara toslar.

Benimde haftaya 7aylık olucak bir oğlum var biri ona beddua etse sizin gibi çıldırırdım hatta yakasına yapışırdım sanırım eşinize anlatın bu durumu bu sadece sizin meseleniz değil eşinizinde meselesi bence siz onun karısısınız çocuğunuz onunda çocuğu eşinizle birlikte bir karar alın .
Anlattıklarınıza göre kadın hiç normal değil Allah korusun herşey beklenir böyle insanlardan

Ailecek kafayı sıyırmışlar sende otur oturduğun yerde, başına belaya sokmaya değmez! Yoksa onların seviyesine düşersin

Dava açma demeye geldım. Yanı herkesden gızlı dava açma. Bosanmaları ne zaman bitecek, bıtsın gıtsın hayatınızdan

Arkadaşlar davayı biz değil kaynım yazıp psikolojik rapor da talep edecek. Eşimle konuştum baya sinirlend kalkıp gideyim mi dedi ama ben ılımlı yaklaştım işte onların da itibarını zedeleyelim dava açalım dedim. Kaynımın davası çekişmeli açtıkları için baya uzun sürecek sanırım. Kaynım dava dosyasına bunları da ekleyecek, aileme hakaretler iftiralar atıyordu vs diye. Bakalım inşallah sesleri kesilir.

Nıye bu kadar cıldırmıs kopek gıbı davranıyor?
Kendısı neden ayrılmak ıstemıyor veya kaynın neden ayrılmak ıstıyor.
Buarada bahsettıgın doğum benının rengı nedır?
Bır tanıdığımın kızının yanağında bayada buyuk bır leke vardı, kırmızı
kız büyüdükçe leke kuculdu rengı açıldı. Artık dıkkat cekmıyor 1 kuruşlar kadar kaldı yanagında

Eşine söylemezsen hata edersin. Gercekten bisey var da sustun sanarlar. Niye susacakmissin ki. Öldürecek hali yok en fazla döver o edepsiz kadini o da iyi olur hak etmis coktan. Her dedigi laf icin bi tane yapistircan agzina. Bu isin adaleti olmaz mahkemeyle falan ugrasma bosa vakit ve para kaybi su salak icin dava harci yatiracagina cocuguna bisey alirsin. Eşine soyle olaylar kizisirsa abini de cagir bi guzel dovsunler.

Hemanjiom oğlumunki. 2 yaşına kadar geçer dedi doktoru zaten. Kırmızı renk.
Kaynım yalanlarından iftiralarından bıktığı ve sürekli kavga çıkardığı için ayrılmak istiyor. O da boşanmış olursam adım lekelenir gibi saçma sapan konuşup kocamı seviyorum diyor ve ayrılmak istemiyor madem ayrılıyorum tazminat alırım diyorlar. Rezil olmuşlarmış şehir değiştireceklermiş o parayla falan filan!

sakin kocandan gizli is yapma. birak esin ogrensin nasilsa kiyamet eltinin uzerine kopacak. kendi araniyor. birinin ona agzinin payini ciddi sekilde vermesi gerekli.

Minicik bir çocuğa beddua etmek nedir ya. Pislik insan böyle insandan ben herşeyi beklerim.

Yani bilemedim boşanan bir kadın var işi gücü bırakmış size bu kadar sarıyor. Siz önce yalanını ortaya çıkarmışsıniz ve anladigim kadari ile bosanmasina sebep bu olay. Dogru mu? Belki ben yanlis anladim. Neyse kadın bu olay üzerine size bilenmiş sonra hirslanmis instagramdan sizin oğlunuza beddua etmiş. Siz kadının amcasına şikayet etmişsiniz. Demek amca engel oldu. Sonra kadın silmiş. Şimdi konu komşuya sizin ve çocuğunuz hakkında konuşuyor. Siz de hirslanmissiniz nasıl olayı büyütebilirim nasıl korkutabilirim falan diyorsunuz. Size onerim uğraşmayın kadınla azalarak biter. Kadın bosanacak hayatınızdan temelli çıkacak.

Konu Sahibi
o kadar güzel yazmışsın ki anlatmışsınki konu sahibi bu ara burada da çok sinirliydi .
Şu durumda ta amcasını arayıp kocama söyleyip benimkinin gözü kara diyip bunları yapmaya hiç gerek yok zaten kocası boşayacak onunda psikolojisi bozuldu demek ki zehrini akıtıyor.
Ben olsam bırakırım uğraşmam ama aksiyon arıyorsa konu sahibi yarışsın .
Çirkinle çirkinleşsin .

Boşanmasının benimle hiç alakası yok, benim söylediğim bir daha görüşmek istemiyorum lafıyla da alakası yok, Baştan beri kocasıyla sorunları var ve bana takmış durumda. Ben ona görüşmek istemiyorum dediğimde daha 3 aylık evliydi. Yani benimle hiçbir alakası yok. Ayrıca tabiki sinirli olacağım. Geldiğinden beri bütün sülaleyi birbirine düşürdü. Kaynımın bize tek dediği şey eğer ben bu kadını dinlesem evliliğe devam etseydim kardeşlerimi annemi babamı öldürecektim! Büyü işleriyle de uğraşıyormuş, kaynımın anlatmadığı özel meseleler de varmış, bunlar beni ilgilendirmediği için konuda yazmadım. Benim derdim boşanması değil sadece 2 yıldır onun lanetinden kurtulamamam. Evim ondan çok uzak, kimseyle görüşüp konuşmuşluğum da yok.

Ruh hastası!bence siz dikkat edin kendinize ailenize.anlattığınıza göre hersey beklenir o insandan ki ailesi de aynı diyorsunuz.daha fazla bulaşmasınlar ağızlarına s..k ile uğraşana kadar

Yazdıklarınızın tümünü okuyamadım beynim yandı Vallahi hayret ediyorum bu insanların hiç mi işi gücü yok da başka insanların tadını kaçırmaya bu kadar vakit buluyorlar diye Bence öyle bi insan yokmuş gibi davransanız en mantıklısı bu olur Zira kendisi aşırı boşluktan çıldırmış olmalı :)

SAkin bulaşmayın o kadına. Hiç sinirlenip öfke ile haraket etmeyin. Zararla oturmayın. Ar damarı çatlamış insan utanmaz gocunmaz. Önüne gelene sayar söver. Siz yapamazsınız. Yapmamalısınız. Ne hali varsa görsün. Herkesin iyiliğide kötülüğüde geri kendisine dönüyor.

Rica ediyorum büyü vb meselelere girmeyiniz, yasak olduğunu, uyarı ve konu kapatma sebebi olduğunu biliyorsunuz.

Ortalığı karıştırıp insanların evliliğini bozarsan o kadının da illaki beddualarından biri bir gün seni bulur.Çocuğunu o kadar düşünüyorsan ona göre davranacaksın yap et sonra anayım ben çocuğuma beddua etti bilmem ne geçeceksin bunları. Şu sitede gözlemlediğim kadarıyla ortalığı karıştırıp açık arıyorsun,kötü birisin Allah gerçek hayattaki yakınlarına yardım etsin.

Benim de doğum lekem var. Büyük hem de. Nasıl lanetliysem artık demek ki...

Ben de çok şey duydum.

Boşvermeyi öğrendim.

Allah herkese akıl fikir versin. Kimin başına ne geleceği belli değil.

Bence Allaha havale edin. Sizden daha iyi cezalandıracağindan en ufak bir şüphem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…