- 4 Ocak 2016
- 72
- 16
- 8
- Konu Sahibi Bitteerrrr
-
Umarım..bana özel bi durum değildir herhaldedeğişmez canım
Banada öyle geliyor sonuçta karakter. Önceden devamlı fotoğraf atardım artık yok istemiyor. Yine makyajıma kıyafetime karıştığı zamanlar olur ama eskisi gibi olmadığı zamanlarda oldu. Hiç anlamıyorum ki onun yanında sesini çıkartmıyo ama arkadaşlarımla çıktığım zaman herşey batıyoKıskanmak bir karakter, bir fıtrat, değişir mi, değişir de çok güç.
Ne ile, ne zaman değişir bilinmez; hem ne yöne değişir de gelişir o da bilinmez.
Belki kıskançlık değişir, aşırı kıskançlık olur, oradan cinnet olur.
Ne ışık gördünüz de değişim kısmını sorguluyorsunuz?
İnsan değişir de, ancak kendi isterse be tatlım.
Şöyle ki eğer kafanda en ufak bir soru işareti varsa bitir.Nasıl cesaret edebiliriz ki evlilik yolunda. Zaten herşey stresli evlilik düşünürken bile
Mantığım kesinlikle böyle devam etmez bi dur demeli diyo ama içim yanıyoŞöyle ki eğer kafanda en ufak bir soru işareti varsa bitir.
Kimse aşkından ölmüyor.
Şuan belki kaybetme korkusu var sevgilinin öz güven eksikliği gibi düşün
Tabi bunu sen ayıra bilirsin, öz güven eksikliğine bağlı kaybetme korkusu mu ?
Yoksa genel yapısı mı öyle ? ilgi çekmeni istemiyor .
Genel olarak öyle ise değişmez .
Benim eşim de bekarken takıntılıydı .
Evlendikten sonra o sorunu aştık .
Ben aşktan öleni görmedim .Mantığım kesinlikle böyle devam etmez bi dur demeli diyo ama içim yanıyo
insanlar değişir mi gerçekten? Kıskançlık huyu aşılabilir mi?( giyim,gezme konusuna karışma kıskançlığı gibi). kıskanç herşeyi kontrol etmeye çalışan herşeyde şüphe duyan bakımlı olmasını istemeyen sevgili bir başkasına değişir mi? Anlayışlı davranır mı? Yoksa hep böyle mi gider nasılsa öyle mi gider?
doğru tabikide. Çok teşekkür ederim :)Ben aşktan öleni görmedim .
Kara sevda dizilerde var .
Mantıklı olmanı tavsiye ederim .
Hayatının bir tekrarı daha olmuyor.
O kadar çok istiyorum ki bu söylediklerinizi yaşayabileceğim biriniKaçın kurtulun en güzel senelerinizi ki hatta tüm ömrünüzü sizi siz olduğunuz için seven üzerinizdekilerle değil kafanızın içindeki düşüncelerle ilgilenen biriyle mutlu olun...
Acı çekiyorum pişman olmaktan korkuyorum BelkideIyi insanlar kötü olurda..
Kötüler iyi biraz zor ...
Yanlış anlasilmasin eski arkadaşınız kötü bir insan olmayabilir ama huyu kötü imiş..
Öyle gelmiş öyle gider ..
Neden düşünüyorsun ki ?
Evet çok doğruBazı insanlar değişir bazıları da karşısındakini değiştirir yine de değişmez
Ah şu özgüven eksikliğiOzguveni gelirse değişir belki
Sanırım oda bana denk gelmez :)insanlar değişir bence
ama birden değişmez...ciddi olaylar olacak ki değişecek ya da bişeylerden etkilenecek kafasının içinde ciddi anlamda
Kesinlikle değişmiyor
O kadar kendimden nefret etmiyorum :)50sinden sonra bir durgunluk geliyormuş erkeklere
O zamana kadar beklerim derseniz değişebilir
Olma mı neler neler kendi başıma markete pazara gidemezsin derdi,dinlemedim gittim zira kişi kendinden bilir isi,kiyafetime ayakkabıları dahi karisirdi şimdi beraber seçip alıyoruz begendiklerimi. Zamanla oturur bazı şeyler ama siz odun vermeyin giyme dediyse giyin,gitme dediyse gidin sinmeyin,ben öyle yaptım.Ne mutlu demek size değer veriyor ve bazı şeyleri aşmış :) ama onun dışında çok bunalttığı kıskançlıkları var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?