- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Bitteerrrr
-
Huylu huyundan vazgecmez genel deinsanlar değişir mi gerçekten? Kıskançlık huyu aşılabilir mi?( giyim,gezme konusuna karışma kıskançlığı gibi). kıskanç herşeyi kontrol etmeye çalışan herşeyde şüphe duyan bakımlı olmasını istemeyen sevgili bir başkasına değişir mi? Anlayışlı davranır mı? Yoksa hep böyle mi gider nasılsa öyle mi gider?
. Artık huy mu yoksa bana kastı mı var diye şüpheye düştümHuylu huyundan vazgecmez genel de
O kadar iyi niyetle çabala anlatmaya göstermeye çalış sonuç hep hüsranKarşısındaki kadın masaya yumruğunu vuran, kendine saygısı olup kısıtlamalara izin vermeyen kadın olursa eğer değişir. Zaten bu tarz bir kadınla ise ve adam hala kıskançlığa, kısıtlamalara devam ediyorsa ayrılırlar ama durum nedense genellikle erkeğin değişmesiyle sonuçlanır.
insanlar değişir mi gerçekten? Kıskançlık huyu aşılabilir mi?( giyim,gezme konusuna karışma kıskançlığı gibi). kıskanç herşeyi kontrol etmeye çalışan herşeyde şüphe duyan bakımlı olmasını istemeyen sevgili bir başkasına değişir mi? Anlayışlı davranır mı? Yoksa hep böyle mi gider nasılsa öyle mi gider?
Öyle değil işte. Kime neyi anlatıyorsun yahu? Ne haddine yani. Dedikleri bir kulağından girsin diğerinden çıksın ne diye açıklama yapmak zorundasın ki? Kendini buna şartlandırma. Hayır en kötü ne olabilir zaten? He de geçO kadar iyi niyetle çabala anlatmaya göstermeye çalış sonuç hep hüsran
Insanin bedeni buyuyor ruhu&dusunceleri ayni kaliyor. Demek istedigim bi insan kolay kolay degismez.insanlar değişir mi gerçekten? Kıskançlık huyu aşılabilir mi?( giyim,gezme konusuna karışma kıskançlığı gibi). kıskanç herşeyi kontrol etmeye çalışan herşeyde şüphe duyan bakımlı olmasını istemeyen sevgili bir başkasına değişir mi? Anlayışlı davranır mı? Yoksa hep böyle mi gider nasılsa öyle mi gider?
Hayır tabikide böyle bir hayat istemiyorum. Neden katlandığımada anlam veremiyorum ve çok kızıyorum kendime. Ama diyorum ya çok saçma bi şekilde canım acıyorBaşkasına değilşir mi diye düşünmek yerine size olan tavrına neden katlanmanız gerektiğini sorgulayın bence..böyle kısıtlanmış bi hayat istiyor musunuz?
Umarım o iyi insanlar bir gün banada denk gelir. Umarım keşke demem cevabınız için çok teşekkür ederimBen oylelerine hasta ruh diyorum ve nisanlima denk gelene kadar hayatima bu tip insanlar girdi gercekten ne kdar bos insanlar oldugunu anladim.surekli kendini aciklma yapmak zorunda hissetmek berbat.bir sey yapmasanda suclu hissetmek ofkelerinin buyumesine neden olacak sonuc mu ? Evlensende bosanma.uzak durun su insanlardan goreceksiniz hayatlati hicbir zaman yolunda gitmiyor biraktigim hepsi ayni yolda ayni kafada mutsuz ilerliyor .vazgecin yol yakinken kendinize iyi insanlarla tanisma firsatini verin
Umarım..Insanin bedeni buyuyor ruhu&dusunceleri ayni kaliyor. Demek istedigim bi insan kolay kolay degismez.
Evet tabikide değişiyoruz saçımız,vücut özelliklerimiz vb zaten aynı kalmak bi mucize olsa gerek. Benim söylemek istediğim bir insan kıskançlıkta zirve yapmışken herşeyden şüphe duyarak yaşarken bir anda nasıl değişebilir? Ev eşyası Arabayı değiştirmek kadar kolay mı sizce senelerdir içinizde bulunan o duyguları değiştirmek?EVİMİZ EŞ ŞAMIZ ARABAMIZ KISACA HERŞEY ZAMANLA DEĞİŞİYOR BİZ İNSAN OĞLU MU DEĞİMEYECEK HA HA HA ŞAŞARIM ...
Küçük bi Yaşta değilde şimdiki aklımla yaşasaydım böyle olmazdı belkidebaşkasına değişebilir.
karşısındaki kadın kendinden emin, güçlü, kararlı, kendi parasını kazanan bir kadınsa süt dökmüş kediye döner.
karşısında ezildikce üste çıkar ezer erkek.
benim nişanlım da sevgili olmadan önce 'ben sevgilime şort giydirmem' diyordu.
şimdi ben kabindeyken bana 'al bunu da bir dene aşkım' diye şort getiriyor.
herşey sizde biter.
Yaptı ama değişmedi zaten ama bana özel mi yoksa hep mi böyle gider korkusu yok muasla
sadece değişmiş gibi yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?