- 4 Ocak 2016
- 72
- 16
- 8
- Konu Sahibi Bitteerrrr
-
insanlar değişir mi gerçekten? Kıskançlık huyu aşılabilir mi?( giyim,gezme konusuna karışma kıskançlığı gibi). kıskanç herşeyi kontrol etmeye çalışan herşeyde şüphe duyan bakımlı olmasını istemeyen sevgili bir başkasına değişir mi? Anlayışlı davranır mı? Yoksa hep böyle mi gider nasılsa öyle mi gider?
Evet orası bi kesin ne yaparsam yapayım değişmiyo biraz daha anlayışlı olmaya başlamış gibiBaşkasına bilmemde size öyle başladıysa öyle gider
Bencede kesinlikle ama işte maalesef zamanında bu gerçeği görmeden davranınca sonum böyle oldu. Ama bi başkasınada bunları yapmaya çalışır mı yoksa değişmek zorunda kalır mı düşüncesi sardıBence durum erkekten çok kadınla alakalı
Bir kadın kendisini ne kadar sevmezse, saymazsa, taviz ve söz hakkı verirse
Bahsettiğin tipler her zaman kendilerinde bunları yapma hakkını buluyor
Degismez bence
Bırak naparsa yapsın neden merak ediyorsun ki..Bencede kesinlikle ama işte maalesef zamanında bu gerçeği görmeden davranınca sonum böyle oldu. Ama bi başkasınada bunları yapmaya çalışır mı yoksa değişmek zorunda kalır mı düşüncesi sardı
değişmezinsanlar değişir mi gerçekten? Kıskançlık huyu aşılabilir mi?( giyim,gezme konusuna karışma kıskançlığı gibi). kıskanç herşeyi kontrol etmeye çalışan herşeyde şüphe duyan bakımlı olmasını istemeyen sevgili bir başkasına değişir mi? Anlayışlı davranır mı? Yoksa hep böyle mi gider nasılsa öyle mi gider?
Soruyorum mantığımla hareket ediyorum sonunda başarabiliyorum ama neden acı çekiyorum çok saçma değil mi ? Bunu aşamıyorumBelki değişir, belki orijinal halini korur.
Sizin asıl sormanız gereken soru "elin oğlu bir gün değişecek ümidiyle yıllarımı heba etmeye değer mi?" olmalı.
Niye acı çekiyorum neden üzülüyorum bu kadarBırak naparsa yapsın neden merak ediyorsun ki..
Sana yapan başkasına da yapmak isteyecektir, kadın izin vermezse o kadın değerli olacak el üstünde tutulacaktır, net
Kıskançlık bitiyor evlilikten bir kaç yıl sonra .insanlar değişir mi gerçekten? Kıskançlık huyu aşılabilir mi?( giyim,gezme konusuna karışma kıskançlığı gibi). kıskanç herşeyi kontrol etmeye çalışan herşeyde şüphe duyan bakımlı olmasını istemeyen sevgili bir başkasına değişir mi? Anlayışlı davranır mı? Yoksa hep böyle mi gider nasılsa öyle mi gider?
Ne mutlu demek size değer veriyor ve bazı şeyleri aşmış :) ama onun dışında çok bunalttığı kıskançlıkları var mıydı?Degisir,benim ki degisti. Yırtık kot giymeme deliren adam,bana yırtık kot almis. Hayır mı şer mi bilemedim.
Nasıl cesaret edebiliriz ki evlilik yolunda. Zaten herşey stresli evlilik düşünürken bileKıskançlık bitiyor evlilikten bir kaç yıl sonra .
Güven oturunca aşıyorsun o sorunu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?