İnsanlar, kendi hayatlarına bakmayan insanlar

Bu konuşmalar sadece nişanlın icin olmicak ki. Yarın obur gun evlendiğin zaman çocuk ne zaman diye soracaklar kısır misin diyen bile olacak. Herkesin yaşamdan beklentisi, görüşleri, kafa yapısı farklı. Bir konuyu anlattığın zaman herkes kendi kafasına göre ele alıp yorumluyor. Mesela senin bir erkekten beklentin seni sevip sayması ama arkadaşının beklentisi evi arabası olması nitekim de oyle bi adamla evlnicek. Olaylara bakış açısı farklı olacak. Bu yüzden sinirlenme ve üzülme. Sen bir karar vermişsin senin icin doğru insanın o olduğuna karar vermişsin kararının arkasında dur millete de laf yetiştirmene gerek yok nişanlını savunmana falan salla gitsin ya bu senin düşüncen de geç

Küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz?
Özel-devlet takıntısı oralarda var çünkü. Şok oluyorum o ayrı!
Gerçekten umursamayın. Resmen kıskanıyorlar!

Memur olmayanla evlilik yapılamazmiymis yahu. Butun ülke memur mu olmalı anlamıyorum bende bu memur muhabbetini, işten cikarsa cikar aç ölmezsiniz sonuçta sende calisiyorsun.
Bikere işten cikinca ömrü billah is mi bulunmuyor. Benim esimde memur degil iştende cikarildı. Iş buldu hayattayız hala ölmedik... Ne ailemden, ne çevreden, kimseden böyle bir laf duymadım ben şahsen.

Ben varım.Ben memurum eşim özelde çalışıyor.Evlendiğimizde ikimizde lise mezunuyduk sonra ben üniversite bitirdim eşim lise mezunuydu sonra o da üniversite bitirdi.Bende evlenirken sevgi odaklı düşündüm.Maddiyat hiç önemli olmadı benim için.Hala da öyle yoksa 1500 kere boşanmıştım.

Mesleki olarak ilerleme ve okuldan dolayı istediğimiz tayinler ve eşimin iş bulaması veya iş devamlılığının olmaması ,eşimin kompleks yapması bizde çok probleme neden oldu.KPSS ye de girdi düşük puanı olmamasına rağmen giremedi.Torpillede güzel maaşlı bir yer bulduk şansına o da olmadı.İş konusunda kısmetsizliği var son 8-10 senedir aynı işi yapıyor farklı şirketler olsada

Özelde çalışmak ciddi sıkıntı.Çok iyi bir mevkide değilsen ,şartları iyi değilse kıyaslamalar oluyor.Örneğin ben eşime göre daha az çalışıyorum ,daha çok kazanıyorum,daha kolay izin alıyorum, tatilim fazla,ek ödemeler oluyor.Eşimde ara ara bir rahatsızlık oluyor var o konuda arada laf sokuyor

Önemli olan iki insanın birbirini sevmesi,anlaşması,aileside önemli evliliği etkiliyor.Baba anneye nasıl davranıyor ,çocuklarına nasıllar,kadın erkek ilişkileri nasıl bunlara bakın.Evlendiğinde eşler genelikle ailesindeki gibi olsun istiyor çünkü.

Ayrıca sizin aranızda öyle uçurum falan yok.Lad söyleyenlerde kulak asmayın.

Hele evlenirken ev araba isteme fikrini hiç hoş bulmuyorum.Paragözlük bu.Ailenin imkanı vardır düşünür verir eyvallah ama öteki türlüsü çok çirkin.İki genç insanın birlikte elele birşeyleri başarması daha güzel

Son düzenleme:
Nişanlınız size değer veriyorsa diğerlerinin pekte önemli olmadığını düşünüyorum.Allah mesut etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…