- 20 Ağustos 2015
- 6.547
- 15.774
- 248
Dandik bir iş dediğiniz hangi meslekti ?burcubahar0635
Taşeron bi firmada evrak girişi yapıyo meslek bile değil
35 bin öğretmen bügün işten el çektirildi onlar memur değilmiydi
ne maksadım olabilir ki evet hiçbir mesleğin garantisi yokNe maksatla yazdığınızı anlamadım.
Devlette olanların bile garantisi yok demek istediniz değil mi?
Öyleyse evet.
Hiçbir mesleğin hiçbir çalışanın garantisi yok.
ne maksadım olabilir ki evet hiçbir mesleğin garantisi yok
anlıyorum diyorum bendeBir an anlayamadim o yüzden sordum.
Neyse.
Kimsenin mesleğinin garantisi yok diye insanlar ilişki mi yaşamasın.
Ya millet çok akıllı ya biz safiz.
Ben evleneceğim adam ne is yapicak, ne kadar maaş alacak evi olacak mi diye düşünerek evlenmedim. Ha özelde çalışacak ya bir gün isten çıkarılırsa diye evlenseydim paranoyak olurdum.
Çünkü bu ülkede hükümet taraftarı isen arkan sağlam değilse değil. Bundan başka bir sey diyemiyorum.
NilMeSeKer Cnmm bende senin yorumunu okuyunca gozlerim doldu Ne guzel yazmissin oyle eline saglik.. Insallah cnm Allah yardimcimiz olursa o guzel haberi yazacagim.. Cok mutlu oldum yorumuni okuyunca Allah razi olsun
Arkadaslarin da dedigi gibi nice memurlar aciga alindi yada ihrac oldu. Yarinin ne getirecegi bilinmez. Benim aklimdaki soru isaretleri kendim icin de degildi sadece ileride Allah nasip ederse cocuklarim olursa onlar icindi kaygim. Allah bir kapiyi kaparsa bin kapiyi acar
Kim istemez ki rahat icinde buyudugu evden ayrilip gitmeyi.. Bende isterdim herkes gibi evlendigimde de bir elim yagda oburu de balda olmasini ama bazen para puldan once gelen seyler var.. Bali zehir eden bir evliligim olacagina zehiri bal eden bir esim olsun istedim. Gecmiste cok aci cektim seviyorum diyip cekip gidnleri gordum canim cok yandi sadece yuvam olsun istedim olmadi..
Hersey nasip isi bunu anladim nasibini yasiyorsun belkide onca zaman beklememin yasadiklarimin sebebi onu bulmamdi diye dusunuyorum insallah Rabbim utandirmaz Allah kimseyi darda koymasin
Yorumuna zerre katilmiyorum kusura bakma.. Taseron firmalara girmek icin insanlar ne cabalar harciyor neden asagiliyorsun anlamadim ! Dandik is dedigin hatta meslek bile degil dedigin is koluyla tek maas ev gecindirenler var..
Merak ettim senin yada esinin mesegi nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?