- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Adam kadınla birlikte mi?33 yaşında boşanmış bir kadınım.yeşil gözlü beyaz tenli 170 boyu olan manken gibi bir hatunum.kendimi övmek için yazmıyorum olayla ilintili.
Hoşlandığım adam 46 yaşında iki çocuğu olan bir adam.ben biraz soğuk biriyim kabul ediyorum fakat bu adama çok sıcak davrandım çünkü ilk gördüğüm andan beri aşığım...hem de ilk defa...
Şimdi soruna gelelim bu adam başkasıyla ilgileniyor.daha doğrusu ben bi dönem uzak duyduğumda adamdan bu hatun tavladı.ama kadının zerre umurunda değil sadece onu kullanıyor.adam farkında değil tabi.ben o kadın yakın arkadaşım olduğu için biliyorum ve ben bu adama çok aşığım...
Sizce ne yapmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız?
33 yaşında boşanmış bir kadınım.yeşil gözlü beyaz tenli 170 boyu olan manken gibi bir hatunum.kendimi övmek için yazmıyorum olayla ilintili.
Hoşlandığım adam 46 yaşında iki çocuğu olan bir adam.ben biraz soğuk biriyim kabul ediyorum fakat bu adama çok sıcak davrandım çünkü ilk gördüğüm andan beri aşığım...hem de ilk defa...
Şimdi soruna gelelim bu adam başkasıyla ilgileniyor.daha doğrusu ben bi dönem uzak duyduğumda adamdan bu hatun tavladı.ama kadının zerre umurunda değil sadece onu kullanıyor.adam farkında değil tabi.ben o kadın yakın arkadaşım olduğu için biliyorum ve ben bu adama çok aşığım...
Beraber değiller kadın onunla birlikte olmaz adam içine düşecek durumda o da kullanıyor.Adam kadınla birlikte mi?
Ve bu arkadaşım dediğin kadın adama karşı duygularını biliyor muydu
Birlikte değiller lütfen kırıcı olmayıniliskiler ne kadar seviyesiz....
Kadın senin duygularını biliyor muydu, onu söylememişsin?Beraber değiller kadın onunla birlikte olmaz adam içine düşecek durumda o da kullanıyor.
Birlikte değiller lütfen kırıcı olmayın
Aşık olduğumu hayır ama hoşlandığımı biliyordu.Kadın senin duygularını biliyor muydu, onu söylememişsin?
Neden? Ben hiç aşık olmamıştım,evlendiğimde bile...şimdi uzaktan uzağa bakmak zor ve o kadın gerçekten haketmiyor.ağzı iyi laf yapan biri sadece ve minicik etekler, bacaklarını ayırarak oturmalar vs vs böyle tavladı yani
33 yaşında boşanmış bir kadınım.yeşil gözlü beyaz tenli 170 boyu olan manken gibi bir hatunum.kendimi övmek için yazmıyorum olayla ilintili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?