- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Aşık olduğumu hayır ama hoşlandığımı biliyordu.
Peki. İstediğim cevapları arka arkaya vermişsin.Neden? Ben hiç aşık olmamıştım,evlendiğimde bile...şimdi uzaktan uzağa bakmak zor ve o kadın gerçekten haketmiyor.ağzı iyi laf yapan biri sadece ve minicik etekler, bacaklarını ayırarak oturmalar vs vs böyle tavladı yani
Nasıl yapacaksın bunu? Adamla kadının arasındaki ilişkinin doğasını anladığından emin misin? Senin saf bir şekilde kullanma olarak gördüğün ilişki son derece net olabilir.Ya asıl sorumu soramadım aslında ben bu adamla ilgilenirsem o kadından sıyırabilirim diye düşünüyorum.sizce bunu yapmalı mıyım?
Adamın aşık olduğunu sanmıyorum zaten kadın kadınlığını kullanarak adamı parmağında oynatıyor.işte bu nedenle araya girsem mi diyorum saf temiz duyguları olduğunu düşünsem araya zaten gireyim mi demem.ya şöyle ki adam kadın kıskanmasın diye benimle konuşmuyor bile.kadın yokken çok samimi kadın gelince resmi konuşmaya yüzüme bakmamaya başlıyor ilginç bir durum yani.Peki. İstediğim cevapları arka arkaya vermişsin.
Gerçekten şu şekilde tavlanan bir adamsa, bir şeyler yaşamak istediğinden emin misin? Ve böyle bir kadına neden duygularını açıyorsun. Küçük de değilsin 33 yaşındasın.
Adam bu şekilde bir ilişki arıyor olabilir. Evlenip boşanmış iki de çocuğu olan bir adam bu. Aptal değildir.
Nasıl yapacaksın bunu? Adamla kadının arasındaki ilişkinin doğasını anladığından emin misin? Senin saf bir şekilde kullanma olarak gördüğün ilişki son derece net olabilir.
Hayır yapmamalısın. Bu ilişki senin boyunu aşar gibi duruyor buradan. Sen çiçekler böcekler istiyorsun ama adamın derdi o değil, haberin olsun.
Ayrıca kadının adamı kullandığından nasıl bu kadar emin oluyorsun?
Ben bugüne hiç sadece memesini bacağını açarak bir adamı kendine aşık eden kadın görmedim. Aralarındaki ilişkinin doğasını sen yanlış olabilir misin?
Haklısınız hak veriyorum da işte da sı var.ben ilk defa birini görünce bu kadar heyecanlanıyorumafedersin ama iki çıplak ten görünce tav olan adama duyduğun bu aşk neden?
demekki sen de kı*ını bacağını açsan döner sana gelir, gelir de ne hayır getirir?
yarın başkası gösterir ona tav olur bu seferde.
ben beğenmedim bu adamı.
madem fıstık gibi kadınsın, git layığın olan birini bul.
Emin misin, adamın kadına aşık olmadığına? Öyle kadın kıskanmasın diye seninle konuşmamak falan bunlar hafif şeyler değil. Üstelik öyle ya da böyle bir ilişkileri var. Muhtemelen yatıyorlar. Sen "saf temiz duyguları olsa araya gireyim mi demem" diyorsun ama seks önemli bir dinamiktir. O kadar hafife alma derim.Adamın aşık olduğunu sanmıyorum zaten kadın kadınlığını kullanarak adamı parmağında oynatıyor.işte bu nedenle araya girsem mi diyorum saf temiz duyguları olduğunu düşünsem araya zaten gireyim mi demem.ya şöyle ki adam kadın kıskanmasın diye benimle konuşmuyor bile.kadın yokken çok samimi kadın gelince resmi konuşmaya yüzüme bakmamaya başlıyor ilginç bir durum yani.
Açılmak mı hayır şu an hiç ilgilenmiyorum kastettiğim ilgilenmek.adam aşık olabilir mi belki de olmuştur ama o kadın a mı ya ne bileyim...ben dururken ona gitmek sadece fiziken söylemiyorum bunu akıl karı değil.Emin misin, adamın kadına aşık olmadığına? Öyle kadın kıskanmasın diye seninle konuşmamak falan bunlar hafif şeyler değil. Üstelik öyle ya da böyle bir ilişkileri var. Muhtemelen yatıyorlar. Sen "saf temiz duyguları olsa araya gireyim mi demem" diyorsun ama seks önemli bir dinamiktir. O kadar hafife alma derim.
Senin yüzüne falan bakmaması da o sebepten işte.
Sen güzelim diyerek kendine çok güveniyorsun, adamın kesin sana geleceğini düşünüyorsun ama hesap Bağdat'a bile varmayacak muhtemelen.
Ayrıca tekrar ediyorum senin "ucuz" olarak gördüğün ilişki onların arasında sandığından daha bağlayıcı olabilir. Bilemezsin.
O ikisi birlikte. Ben ayrıldıklarını duyana kadar uzak dur derim.
Açılırsan sonu hüsran olur büyük ihtimalle. Ha ben önemsemem, içimde kalacağına söyleyeyim diyorsan, git söyle ama alacağın cevaba da hazır ol.
bu yöntemle tavlanan bir erkeğe mi aşıksınız ?
kullanıldığını bile anlayamayan bir adama ?
uzak durun layığını bulsun..
Bir de adam kadın yokken benimle çok ilgili kadın varken bakmıyor bile görmen lazım.ama ilişkileri olduğunu sanmıyorumEmin misin, adamın kadına aşık olmadığına? Öyle kadın kıskanmasın diye seninle konuşmamak falan bunlar hafif şeyler değil. Üstelik öyle ya da böyle bir ilişkileri var. Muhtemelen yatıyorlar. Sen "saf temiz duyguları olsa araya gireyim mi demem" diyorsun ama seks önemli bir dinamiktir. O kadar hafife alma derim.
Senin yüzüne falan bakmaması da o sebepten işte.
Sen güzelim diyerek kendine çok güveniyorsun, adamın kesin sana geleceğini düşünüyorsun ama hesap Bağdat'a bile varmayacak muhtemelen.
Ayrıca tekrar ediyorum senin "ucuz" olarak gördüğün ilişki onların arasında sandığından daha bağlayıcı olabilir. Bilemezsin.
O ikisi birlikte. Ben ayrıldıklarını duyana kadar uzak dur derim.
Açılırsan sonu hüsran olur büyük ihtimalle. Ha ben önemsemem, içimde kalacağına söyleyeyim diyorsan, git söyle ama alacağın cevaba da hazır ol.
adam böyle şeylerle tavlanacak karakterdeyse zaten seninle olmaması daha iyi.Neden? Ben hiç aşık olmamıştım,evlendiğimde bile...şimdi uzaktan uzağa bakmak zor ve o kadın gerçekten haketmiyor.ağzı iyi laf yapan biri sadece ve minicik etekler, bacaklarını ayırarak oturmalar vs vs böyle tavladı yani
O ne özgüven o?Açılmak mı hayır şu an hiç ilgilenmiyorum kastettiğim ilgilenmek.adam aşık olabilir mi belki de olmuştur ama o kadın a mı ya ne bileyim...ben dururken ona gitmek sadece fiziken söylemiyorum bunu akıl karı değil.
Adam gerçek yüzünü bilmiyor melek sanıyor ama kadının gerçek düşüncelerini ben biliyorum ne kadar lanet olduğunu rol yaptığını...adamın elbet haberi yok sadece tip değil mesele.seninle birlikte olmak için terketmesi ayrı konu ona girmeyelim hiç de ben uğraşırsam alırım o adamı eminim yani.O ne özgüven o?
Her topal eşeğin bir kör alıcısı var demişler. Onunki de o adammış demek ki. Sana göre akıl karı değil.
1.70 boyundayım, manken gibi hatunum demişsin. Eski erkek arkadaşım, benimle birlikte olabilmek için tam da senin gibi bir kadını terk etmişti, biliyor musun?
Ben 1.63 boyunda yuvarlak hatlı bir kadınım. O benden "bence" daha güzeldi. Ama erkek arkadaşım benim daha güzel olduğumu düşünüyordu.
Zeki de bir hatundu, öyle aptal falan bir şey değildi. Ama sevgilim benim daha zeki olduğumu düşünüyordu.
Benimle daha mutlu olduğunu düşünüyordu.
Ve evet ben daha mutlu ediyordum. Burada bence demeyeceğim.
Adamın bir kadında ne aradığını bilemezsin. O kadının adamlayken nasıl bir kadın olduğunu bilmeye imkanın yok.
İlgini belli et, etme demem. O senin bileceğin iş.
Ben olsam ilgimi belli etmem. Sen aralarındaki beğenmesen de onların bir ilişkisi var. Sana düşen geride durmak bence.
İlişkileri yok bu arada flörtleşme var diye düşünüyorum / bence: )O ne özgüven o?
Her topal eşeğin bir kör alıcısı var demişler. Onunki de o adammış demek ki. Sana göre akıl karı değil.
1.70 boyundayım, manken gibi hatunum demişsin. Eski erkek arkadaşım, benimle birlikte olabilmek için tam da senin gibi bir kadını terk etmişti, biliyor musun?
Ben 1.63 boyunda yuvarlak hatlı bir kadınım. O benden "bence" daha güzeldi. Ama erkek arkadaşım benim daha güzel olduğumu düşünüyordu.
Zeki de bir hatundu, öyle aptal falan bir şey değildi. Ama sevgilim benim daha zeki olduğumu düşünüyordu.
Benimle daha mutlu olduğunu düşünüyordu.
Ve evet ben daha mutlu ediyordum. Burada bence demeyeceğim.
Adamın bir kadında ne aradığını bilemezsin. O kadının adamlayken nasıl bir kadın olduğunu bilmeye imkanın yok.
İlgini belli et, etme demem. O senin bileceğin iş.
Ben olsam ilgimi belli etmem. Sen aralarındaki beğenmesen de onların bir ilişkisi var. Sana düşen geride durmak bence.
E git al o zaman, o kadar eminsenAdam gerçek yüzünü bilmiyor melek sanıyor ama kadının gerçek düşüncelerini ben biliyorum ne kadar lanet olduğunu rol yaptığını...adamın elbet haberi yok sadece tip değil mesele.seninle birlikte olmak için terketmesi ayrı konu ona girmeyelim hiç de ben uğraşırsam alırım o adamı eminim yani.
Neden? Ben hiç aşık olmamıştım,evlendiğimde bile...şimdi uzaktan uzağa bakmak zor ve o kadın gerçekten haketmiyor.ağzı iyi laf yapan biri sadece ve minicik etekler, bacaklarını ayırarak oturmalar vs vs böyle tavladı yani
uzak dur unut. iki arkadaş samimi yada değil. 1 adama aşık olursa veya tavlarsa. hem o iki arkadaş arkadaşlıklarını bitirmeli hemde adamı elde edemeyen kişi adamı da unutmalı.33 yaşında boşanmış bir kadınım.yeşil gözlü beyaz tenli 170 boyu olan manken gibi bir hatunum.kendimi övmek için yazmıyorum olayla ilintili.
Hoşlandığım adam 46 yaşında iki çocuğu olan bir adam.ben biraz soğuk biriyim kabul ediyorum fakat bu adama çok sıcak davrandım çünkü ilk gördüğüm andan beri aşığım...hem de ilk defa...
Şimdi soruna gelelim bu adam başkasıyla ilgileniyor.daha doğrusu ben bi dönem uzak duyduğumda adamdan bu hatun tavladı.ama kadının zerre umurunda değil sadece onu kullanıyor.adam farkında değil tabi.ben o kadın yakın arkadaşım olduğu için biliyorum ve ben bu adama çok aşığım...
Sizce ne yapmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız?
Neden? Ben hiç aşık olmamıştım,evlendiğimde bile...şimdi uzaktan uzağa bakmak zor ve o kadın gerçekten haketmiyor.ağzı iyi laf yapan biri sadece ve minicik etekler, bacaklarını ayırarak oturmalar vs vs böyle tavladı yani
sende bu adam iyi kadın kötü mü diyorsun he mi?Neden? Ben hiç aşık olmamıştım,evlendiğimde bile...şimdi uzaktan uzağa bakmak zor ve o kadın gerçekten haketmiyor.ağzı iyi laf yapan biri sadece ve minicik etekler, bacaklarını ayırarak oturmalar vs vs böyle tavladı yani
Ya adam kadının zekasından,iyi niyetinden, yardım sever ligi'nden de etkilendi sadece bacaklarından değil.ama kadın adama kendini böyle lanse etti hatta beni de kötü biri olarak lanse etti.benimle de konuşmuyor şu an ayrıca o kadın: ) saçma sapan bir nedenden dolayı soğuk ama asıl neden biliyorum ki o adam.ve ben bu kadar haketmeyen bir kadına ders vermeli miyim buna değer mi aşığım sonuçta hem adamı almak hem kadına ders vermek güzel olur mu yoksa layıklarını bulsunlar deyip kenara mı çekilmek doğru olur bilemedim.fikir almak istedim.E git al o zaman, o kadar eminsen
Ama 46 yaşında olmasına rağmen haklıysan iki cilveye ayakta uyuyacak kadar saf salak bir adamdan bahsediyorsun, unutma. Şahsen şu adam için değil elin kadınıyla mücadeleye girmek, parmağımı kıpırdatmam.
Nasil tavlasiysa tavladi sizi ilgilendirmez.adam ona asik siz bu olayin disindasiniz.Neden? Ben hiç aşık olmamıştım,evlendiğimde bile...şimdi uzaktan uzağa bakmak zor ve o kadın gerçekten haketmiyor.ağzı iyi laf yapan biri sadece ve minicik etekler, bacaklarını ayırarak oturmalar vs vs böyle tavladı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?