İnsanlar mı garip ben mi

Adamın aşık olmadığından nasıl bu kadar eminsiniz orasını anlamadım. Eğer adamın kadının içine düşmesinin tek sebebi kadının rahat tavırlarıysa, iki bacak görünce, iki kırıtınca iflahı şaşan adamı tavlayıp da ne yapacaksınız, orasını da düşünmek lazım.

çok özür dilerim ama sizin durumunda bu şekilde anlatılacak bir gideri de yokmuş hani. sizin için başkasını terkeden, sizi kimin için. neyse
Siz ilişkinin öncesini sonrasını biliyor musunuz? Benim önceki ilişkiden haberim olduğundan emin misiniz? Hayır. O yüzden elinizdeki ön yargıyı yavaşça yere bırakıp, konuyla alakadar olun, benimle değil.

Kusura bakmayın ama garip olan sizsiniz. Adamı olan aşkınızdan gözünüz dönmüş resmen. Bir söylediğiniz diğerini tutmuyor. Önce "Kadın bacaklarını açarak, kadınlığını kullanarak adamı tavladı" dediniz, sonra da " Adam onun iyi niyetinden ve zekasından etkilendi" dediniz.

Adam kadının yanında size selam vermeye bile korkuyormuş, bunu kendiniz belirttiniz, buna rağmen siz hala o kadına aşık olduğunu sanmıyorum diyorsunuz. Siz kabul etmeseniz de belli ki bir ilişkileri var. Aşık olmuş olabilirsiniz anlıyorum ama adam açık açık başkasına ilgi duyarken bu kadar saplantılı haline getirmeniz normal değil. Ortada resmen başka bir kadın var, bunu bile bile takmışsınız adama.

46 yaşına gelmiş, iki çocuk babası adamın tercihlerini, boy kilo yaş üstünden değerlendirmek, seçimin yanlışlığı ile ilgili ahkam kesmek, bir adamla ilgili ya 'elde etmek' ya başkasının 'elinden almak' fiilerini kullanmak... Dün gayet mutlu mesut arkadaşlık edilen kadına bugün bir sürü kötülük ahlaksızlık ucuzluk atfetmek... Tek bir gün ilişki dahi yaşanmamış 46 yaşındaki adamın, kendisiyle artık göz göze dahi gelmekten kaçındığını görüp, yine de Allah mesut etsin diyememek, hala gelip burada, en manken benim, gözüm de yeşil, öteki de 38 yaşında diye kendine yandaş aramak... Tüm bu hali gören kadınların yorumlarına " konu yanlış anlaşıldı, mağdur benim ya " demek, dönüp bir kendine bakmamak...
Ne diyeyim, Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın... Yapacak bir şey yok, bu dünyada hepimiz mecburen birlikte yaşayacağız.
marilyn monroe , profil mesajınız ne kadar hoş duruyor bu sayfada.

hiç bir şey yapmayın kadın neyse ne boşverin adam kaç yaşına gelmiş kendi anlasın.siz kötü olursunuz.

Sen şimdi bize, Ada'mı kadının elinden Nasıl alırım diye mi sordun ben mi öyle anladım.
Yanlışım Warsa düzeltin

Uzak durmaktan baska ne yapacaksiniz? Yaris haline mi sokacaksiniz kendinizi daha guzel daha iyi tavlamak icin? Neden bir erkek icin bu kadar ugras? arkadas birde obur kadin sanirim.iliskileri bu kadar ayak altina almasak? Adamlara kendilerini bulunmaz hint kumasi hissettirmesek basil olur acaba?

Sorun adam değil gariplik...bana ait bişeyi başkası alıyor ve siz ben geri alıyorum diye beni suçlamışsınız sayfalarca...

Sana ait olsaydi alamazdi.ne demek ki o bana ait, benim? Sizde degilmis ki gozu gonlu kaymis baskasina.uzulup hirs yapmissiniz anladigim kadariyla.diger arkadaslari bilemem de sizi suclamak haddime degil.madrm guzel bir insanmissiniz.birakin icinizin guzelligini kaybetmeyin bu tip (sevgiliniz ve diger kadindan bahsediyorum) insanlarla ugrasarak.sizi istemeyeni siz hic istemeyin.

Aynı şey ona aitse alamam bende zaten alıyosam benimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…