İnsanlar mı garip ben mi

Ya yeşil gözlüyüm beni tercih etmeli diye söylemedim.yanlış anlaşılmasın elbette nu işler tipe bakmaz
Canım benim bizde onu diyoruz . Belkide o kadını beğendi gerçekten . Bi de hiç tanımadığınız adamlara nasıl kör kütük aşık oluyosunuz buna da anlam veremiyorum .

Ya ama adam benimle ilgileniyordu araya ben soğukken kadın girdi ve birlikte değiller eminim
gönlü geçmiş olabilir sizden..
sizden hoşlanıyordu belki ama ilişki yaşanmadan zaten aşkın ortaya çıkması da zor, onun adı hoşlanma olur meyil olur neticede.. siz yüz vermeyince o kadından hoşlandı, ilişkileri başlayınca belki aşık oldu, belki sadece hoşlanıyor fark etmez ki.. beraberler.. mutsuz olsalar ayrılırlardı..
bir de bence siz duygularınızı bir inceleyin, sanki benden niye vazgeçti düşüncesi kafanızı karıştırmış, ama siz aşık oldunuz sandınız.. aşk böyle bir şey değil.. çok düşünmekten kendi duygularınızı yoğunlaştırdınız bence, yapay bir şekilde.. olabilir, biraz uzaklaşın, düşünmeyin, geçer... zaten bir çıkış yolu görünmüyor bence..

Kızlar teşekkür ediyorum birer birer hepinize.evet aynen mesafeye devam... sevişiyorlarsa da sevişsinler:)) adamı aşık ettiniz kadına bir de ama düşününce oladabilir dedim.kadın aşık değil onun niyeti belli de adam olabilir cidden.mutlu olsunlar evlensinler baksın adamı vr çocuklarını ne diyeyim ilk aşkımı 33 yaşında yaşayıp adamı kaptırmak da varmış hayatta... of nerede kötü,fettan kadın var kapıyor adamları daha önce de arkadaşımın başına gelmişti.eşi gitmişti ve gittiği kadın aynen bu tipteydi.ağzı laf yapan kötü niyetli bi kadın.

Böyle ucuz hareketlere tav oluyorsa, bu adam sana YARAMAZ...

Ya kadın sadece insanları işine yaradığı kadar kullanan bir kadın.arkadaşlarını da eski eşini de bu tipte biri ve ben böyle insanların kazanmasından rahatsızım.ha adama kendini öyle bir lanse etti ki sanırsınız melek biz kötüyüz.neyse teşekkürler,iyi geceler

Tamam bende göstermiyorum şu anda zaten.son derece mesafeliyim.yani mesafeni sürdür diyorsun özetle ha bi de onlar beraber diyorsun ki sevişiyorlar: ) teşekkürler yorumların için
ne kadardır beraberler orayı kaçırdım ama hadi diyelim ki siz haklısınız sevişmiyorlar, ısınıyorlardır ve eli kulağındadır en azından bunu da ilişki çoook tazeyse diyorum.. belki bu gece biz bunları konuşurken onlar ilk defa sevişiyordur.
yani nereden bileceksiniz değil mi. marilyn monroe nun söylediği sayaç meselesi son derece doğru
boş verin, güzel kadınmışsınız da, yeşil gözlü sevenlerden birini siz de seversiniz elbet.

Adam kadını kadında adamı bi güzel kullanır sonra biter aşk yada başka bişey degil onların ki adam çekiciliğine kapılmis yapayim sunu diyordur kadında adami kullanıyor isleri bitince adam sana gelir ama ozamanda sen kabul etme ikisindende uzak dur adam aynı şeyi yine yapar

175 boyunda, ela gözlü, beyaz tenliyim. Kendimi övmek için söylemiyorum. Gereksiz ayrıntıya gereksiz ayrıntıyla cevap vermek istedim. Sizin manken gibi oluşunuzla konu arasında ne gibi bir bağlantı var? Ben manken gibiyim ama diğer hatun çirkin ama adam onun peşinde gibi bir düşünceyse bu adamın yaptığına kızmıcam, nötr kalcam.

Kendini kullandırtan ve bunun farkında olamayan bir adamdan uzak dururdum. Allah akıl vermiş, kullanmayı bilen çok. Yarın da başkası kullanır, sizin canınız yanar. Gerek yok.

Adam kadınla yatmak istiyor heralde. Uzak dur ya bu nedir böyle. Kısa etekmiş adam içine düşecekmiş, böyle bi adamla işin olmasın.

Kadının fiziki özelliklerinidr verseydin kıyaslardık

Adam sizden izin istiyormuda izinvermelimiyim diyorsun.
Adam ondan ayrildi diyelim size asik olacagini sizinle yola devam edecegini nereden biliyorsunuz?
Bunu hak etmeyen biri diyorsun simdiki sevgilisine bunun kararini siz kim olarsk veriuorsunuz.
Hic hoslanmam baskalarinin iliskisine burnunu sokan insanlardan.sen asik oldun diye herseye karisma hakkini kendinde gorme sampiyon

[
Bu yorum süperdi kahkaha attım

Uzak durdum diyorsun bir dönem. Sonra o kadin girmis hayatina. Ondan sonra en basindan beri asigim zaten diyorsun?
Eminmisin? En basindan beri asik olsaydin uzak durmazdin hic. Belki ego zedelenmesi yasiyorsun o kadin yüzünden...
Hem nasil arkadaslik sizinkisi anlamadim..

çok özür dilerim ama sizin durumunda bu şekilde anlatılacak bir gideri de yokmuş hani. sizin için başkasını terkeden, sizi kimin için. neyse

Yani kimse beni, kimse için terketmedi şükür ama; kimseylede yarış atı gibi yarışmadım!Azıcık kulvarda olmayın!Birileri sizi anlayıp,sevip,kişliğinizi beğenip işte bu kadın!demeli...... Hemcinsimi üzmek,ilişkisini zedelemek,bende varım demek bana göre olmadı!helede bir erkek için!

Konu yanlış anlaşıldı mağdur benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…